To je jasný, že bydlení je na prvním místě, ale aspoň na jeden den se člověk musí trhnout a odreagovat46reddy píše:no kyž jsem nebyl vpráci tak jsem byl u míchačky![]()
letos to snad bude trochu lepší

To je jasný, že bydlení je na prvním místě, ale aspoň na jeden den se člověk musí trhnout a odreagovat46reddy píše:no kyž jsem nebyl vpráci tak jsem byl u míchačky![]()
letos to snad bude trochu lepší
A pak, že nejsou peníze46reddy píše:no dá a nedá, většinou na víkendy dojeli pomáhat kdo měl ruce a nohy, takže toho volna bylo hodně málo. ale na srázku v Popicích a na Renocaru jsme byli![]()
, tak aspon něco
jinak na Octě už žádný změny nebudou letos, po létě se bude prodávat a příští rok bude něco novějšího
Jestli si poridis A6 avant nebo Q5 nebudu te mit opravdu rad46reddy píše:goldi čuchá správným směrem, ale A8 ne
Kdepak...Fabia Combi je spíš takovej pseudo-kombík46reddy píše:R8 je krásnej ideální rodinnej vůz, ale ty máš taky Speedy rodinnej wagen
Jen schvaluju. 1.9 je určitě lepší než ten 2.5. Výkonově tam opravdu rozdíl zase tak není a hlavně je rozdíl ve váze. 1.9 je lehčí takže je to plus. A hlavně což je nejpodstatnější je spolehlivější! než 2.5.46reddy píše:jak říkáš Maro, ale 2.5 TDi ne, bude to 1.9 TDi, on tam zase není takovej výkonostní rozdíl, navíc hlavně díly jsou uplně někde jinde. pokud všechno vyjde, tak A6, pokud ne, tak jeho chudší brácha B6