2:Brad-Ivan-I.C----Uz jste nejak resili Grafiku Loga pro TCBrno?
Jaky vubec ma byt oficialni nazev klubu popr.zkratka-TCBrno_T.C.B_TBC
Jestli ano tak by mne zajimali treba nejake navrhy...
huuuuuuuuuuuu taky by mě to moc zajímalo doufám že budou nálepky dám si ji na auti. Ale prosím něco F jako F klidu žádnou divočinu. Až budou nějaký návrh pls zašlete. GTIPLUS@seznam.cz
TBC mi trošku připomína THC a spoustu jiných zajímavých lékařských asociací
=nYx= píše:huuuuuuuuuuuu taky by mě to moc zajímalo doufám že budou nálepky dám si ji na auti. Ale prosím něco F jako F klidu žádnou divočinu. Až budou nějaký návrh pls zašlete. GTIPLUS@seznam.cz
TBC mi trošku připomína THC a spoustu jiných zajímavých lékařských asociací
No název klubu je Tuning Club Brno a vektorový obraz auta už po někom delší dobu žádám, že ?
Jo až něco bude, tak dám vědět a určitě nálepku dostane každý člen + členskou kartu s fotkou
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Logo je super tesim se az ho budu vozit na aute tesim se na to jako maly holky na kočarek.Mozna jen jeste bych tem pridal 8 do toho otackomeru ale je to jen muj nazor. Ale libi se mi i bez te 8
Nechal bych to bez te osmicky,je to takhle aspon prehlednejsi..
Jak to mam na aute pred barakem ta casto zahlidnu jak po tom lidi pokukujou,tak se to snad odrazi i na navstevnosti WWW..
Coz takhle tam treba udelat uz i nakou fotogalerii autin clenu at je na co koukat...
pokud vím, tak se na všem začne dělat až budou schválený stanovy, pokud to půjde, tak max do 14ti dnů to má bejt hotový!
nebo kecám Bradmane? ostatně, ve čtvrtek dáme řeč
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Muchylin píše:pokud vím, tak se na všem začne dělat až budou schválený stanovy, pokud to půjde, tak max do 14ti dnů to má bejt hotový!
nebo kecám Bradmane? ostatně, ve čtvrtek dáme řeč
Radistr píše:Logo je super tesim se az ho budu vozit na aute tesim se na to jako maly holky na kočarek.Mozna jen jeste bych tem pridal 8 do toho otackomeru ale je to jen muj nazor. Ale libi se mi i bez te 8
Hehe, nekteri z nas uz to na aute davno vozi Mimochodem, kolik aut vytoci 8000rpm? Ja bych rekl, ze do tech 7 je ten otackomer akorat. I ja mam kolem 7000rpm omezovac
BTW - vypada fakt krasne (myslim to logo ) A 8 by fakt byla zbytecna...
Radistr píše:Logo je super tesim se az ho budu vozit na aute tesim se na to jako maly holky na kočarek.Mozna jen jeste bych tem pridal 8 do toho otackomeru ale je to jen muj nazor. Ale libi se mi i bez te 8
Hehe, nekteri z nas uz to na aute davno vozi Mimochodem, kolik aut vytoci 8000rpm? Ja bych rekl, ze do tech 7 je ten otackomer akorat. I ja mam kolem 7000rpm omezovac
I.C. neni moc rozumny delat si prdel z nadsenych lidicek ze mas uz logo na aute. Mit ho chce snad kazdy, ale stejne mu rikam at si pocka. BTW já ho mám taky a krapánek větší, že I.C.
I.C. neni moc rozumny delat si prdel z nadsenych lidicek ze mas uz logo na aute. Mit ho chce snad kazdy, ale stejne mu rikam at si pocka. BTW já ho mám taky a krapánek větší, že I.C.
No jo no jo, se hned necil Vzdyt ja si nedelal z nikoho prdel.
I.C. píše:
No jo no jo, se hned necil Vzdyt ja si nedelal z nikoho prdel.