to jako vstáváš a jedeš do práce tak brzo?? to kecáš..........SPEEDY píše:Ráno v 4:35 bylo sucho, tak nevím46reddy píše:tak kdo dneska ráno bruslil? zase nám nasněžilo a to co někteří předváděli, hrůza
já kolem sedmé a bylo to zajímaví
to jako vstáváš a jedeš do práce tak brzo?? to kecáš..........SPEEDY píše:Ráno v 4:35 bylo sucho, tak nevím46reddy píše:tak kdo dneska ráno bruslil? zase nám nasněžilo a to co někteří předváděli, hrůza
Jaký bych měl důvod kecat46reddy píše:to jako vstáváš a jedeš do práce tak brzo?? to kecáš..........SPEEDY píše:Ráno v 4:35 bylo sucho, tak nevím46reddy píše:tak kdo dneska ráno bruslil? zase nám nasněžilo a to co někteří předváděli, hrůza
já kolem sedmé a bylo to zajímaví
prosimtě co ty přesně děláš jestli to není tajnýMComb píše:Já nereagoval špatně. Jen mě přišlo, že to vstávání tě štve. Asi jsem to pořádně nepřečetl. Jestli jsi ty spokojenej to je nejdůležitější. Já jen, že bych třeba ve fabrice nevydržel. Mám volnost, jsem pánem svého času a za celej den si vyřídím ve městě co potřebuju. Zvykl jsem si na to tak by mě asi zežralo kdyby mě zavřeli do továrny na štípačky kam musíš chodit přesně. Mě nikdo pracovní dobu neurčuje
. Ale jak říkám každému vyhovuje něco jiného...