Aha, koukám, že to trošku drhne.Goldies píše:odpoved: www.autohifiklubmorava.cz

Aha, koukám, že to trošku drhne.Goldies píše:odpoved: www.autohifiklubmorava.cz
Tak to nebylo.46reddy píše:to je pravda, a čím víc lidí, tím větší problém se na něčem dohodnout. podle mě jedně z důležitej věcí , proč TCB neexistuje, najednou začalo být strašně moc lidí, moc názorů a Tomáš ( Bradman ) se už na to mohl vy....., všechno organizoval a zařizoval on
Dejve, myslíš v době, kdy byl fotbal? Já tam mám garáž a bydlím tam, tak asi protoGoldies píše:hele Ivane, co si delal v nedeli na VODOVE? Si me parkoval na miste
Přesně tak, je to o aktivitě lidí. Jako myslím, že kdyby se parta, co jezdí na UH pravidelně, dala dohromady, tak by z toho menší klub mohl být, ale jak už tu zaznělo, většina z nás figuruje v jiných klubech a někteří z nás i kluby vedou, takže by se musela najít dobrá duše, co by se do toho pustila. Samo za podpory dalších lidí.Katy píše:jako sorry, ale ja bych taky rekla ze je to ostuda ze Brno nema svuj klub.
kazda jina mala dira ho ma... a navic v Brne se daj splasit schopny auta, a ti lidi treba ani nikde jinde na webu nefiguruji.
pouze muj pohled na wec![]()
ale ja tady moc lidi neznam abych to rozjela (ikdyz me to laka) a venuji se ted puntakum.
myslim si ze by to ani nebyla sranda i udrzet, je to taky o lidech a jejich aktivite.a pet lidi to nespasi.
Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
Tak to už jsme jindewossik píše:Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bohužel ne.MComb píše:Tak to už jsme jindewossik píše:Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A schválně volal jsi někdy?
Aha, ale autíčko luxusníCelica2.0GTI píše:tuningclubbreclav asi si nekdo udelal vylet do brna no