Aha, koukám, že to trošku drhne.Goldies píše:odpoved: www.autohifiklubmorava.cz
Oživení BRNO fora ?
Re: Oživení BRNO fora ?
TCB je opravdu mrtve... A nema cenu ho ozivovat... Me vyhovuje spolecnost hifiku, kabrioletaku a rozumnejch lidi 
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Jojo, asi nema. Jak říkáš, každej má nějaký klub či společnost, s kterou se vídá.
Jen je zvláštní, že město s takovou tuningovou tradicí, jako je Brno, nemá žádný svůj fungující klub. Když i Břeclav má bych řekl relativně slušně fungující klub, co jsem tak koukal.
Kolik vlastně klubů odhadem se sjíždí na UH?
Kolik vlastně klubů odhadem se sjíždí na UH?
vubec netusim.. Myslim ze dost lidi si tam jezdi jen tak, aniz by nekam patrili... Vem si ze jenom ja navstevuju aktivne 4 fora z cehoz 3 maji vlastni klub
Jezdim proste kdyz se mi chce a vetsinou s kamaradama 
A ze Brno nema svuj klub? A komu to vadi
Je spousta jinejch variant, ne? 
A ze Brno nema svuj klub? A komu to vadi
Japonci na konci
jako sorry, ale ja bych taky rekla ze je to ostuda ze Brno nema svuj klub.
kazda jina mala dira ho ma... a navic v Brne se daj splasit schopny auta, a ti lidi treba ani nikde jinde na webu nefiguruji.
pouze muj pohled na wec
ale ja tady moc lidi neznam abych to rozjela (ikdyz me to laka) a venuji se ted puntakum.
myslim si ze by to ani nebyla sranda i udrzet, je to taky o lidech a jejich aktivite.
a pet lidi to nespasi.
kazda jina mala dira ho ma... a navic v Brne se daj splasit schopny auta, a ti lidi treba ani nikde jinde na webu nefiguruji.
pouze muj pohled na wec
ale ja tady moc lidi neznam abych to rozjela (ikdyz me to laka) a venuji se ted puntakum.
myslim si ze by to ani nebyla sranda i udrzet, je to taky o lidech a jejich aktivite.
moje šPunto, muj život
už jednou klub existoval a jak dopadl...........
jinak pokud by se někdo našel, kdo by to dal organizačně dohromady, jsem pro
jinak pokud by se někdo našel, kdo by to dal organizačně dohromady, jsem pro
- Celica2.0GTI
ono to neni na jednom cloveku. udelal sem forum aby se dalo aspon kde bavit myslis ze na nej lidi chodi a prispivaj? jak to pak ma vypadat kdyz nemaj cas chvilku na netu natoztak se nekde sejit v realu coz jsme uz domlouvali nekolikrat a to se ani nejde domluvit
to je pravda, a čím víc lidí, tím větší problém se na něčem dohodnout. podle mě jedně z důležitej věcí , proč TCB neexistuje, najednou začalo být strašně moc lidí, moc názorů a Tomáš ( Bradman ) se už na to mohl vy....., všechno organizoval a zařizoval on
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nebylo.46reddy píše:to je pravda, a čím víc lidí, tím větší problém se na něčem dohodnout. podle mě jedně z důležitej věcí , proč TCB neexistuje, najednou začalo být strašně moc lidí, moc názorů a Tomáš ( Bradman ) se už na to mohl vy....., všechno organizoval a zařizoval on
Být předsedou tuning clubu, pokud ten klub má být na slušné úrovni, není procházka růžovou zahradou... Je to práce na plný úvazek.
hele Ivane, co si delal v nedeli na VODOVE? Si me parkoval na miste 
Japonci na konci
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dejve, myslíš v době, kdy byl fotbal? Já tam mám garáž a bydlím tam, tak asi protoGoldies píše:hele Ivane, co si delal v nedeli na VODOVE? Si me parkoval na miste
Kua, ty taky bydlis na vodove? Ja jen ze tvoje auto sem tady jeste nevidel
Jinak ja sem ted na Vodove 51 
Japonci na konci
Přesně tak, je to o aktivitě lidí. Jako myslím, že kdyby se parta, co jezdí na UH pravidelně, dala dohromady, tak by z toho menší klub mohl být, ale jak už tu zaznělo, většina z nás figuruje v jiných klubech a někteří z nás i kluby vedou, takže by se musela najít dobrá duše, co by se do toho pustila. Samo za podpory dalších lidí.Katy píše:jako sorry, ale ja bych taky rekla ze je to ostuda ze Brno nema svuj klub.
pouze muj pohled na wec![]()
myslim si ze by to ani nebyla sranda i udrzet, je to taky o lidech a jejich aktivite.a pet lidi to nespasi.
2 katy: Jako třeba my v klubu máme sekci i přátel klubu, kde bereme i lidi, co nemají NX, ale účastní se s náma srazů a tak. Ale zase nerad bych, aby počet přátel přesáhl počet členů.
Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...

Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
Tak to už jsme jindewossik píše:Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bohužel ne.MComb píše:Tak to už jsme jindewossik píše:Víš jak, od dob "zavolej nám do klubu" to bez klubu prostě nejde.MComb píše:Vy jste stěch klubů nemocní. Copak nestačí, že se domluvím s kamarády a jedu snima na sraz nebo na kafe? Je mi jedno jestli je z klubu Audi nebo sběratelů motýlů. Pořád řešit klub. A nemám se náhodou přihlásit do zoologickýho klubu, když mám rád zvířata? A nemám se náhodou přihlásit do klubu zahrádkářů, když mě baví dělat něco na zahradě? Klub, klub, klub...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A schválně volal jsi někdy?
Nebylo to spíš TBC? 
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- Celica2.0GTI
tuningclubbreclav asi si nekdo udelal vylet do brna no
Aha, ale autíčko luxusníCelica2.0GTI píše:tuningclubbreclav asi si nekdo udelal vylet do brna no
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
teda, fakt že jo