Co je na tom??? Ten muj sici stroj pod kapotou by sel taky CHIPnoutMComb píše:Ty voe Myšáku,jak chceš načipovat motor ze sekačkyMišák píše:Hele ale víš jak se můžem vyrovnat.....když mi načipuješ mýho favoritka tak sme vyrovnaníChip píše:Dávám za pravdu Radistrovi, mě teď dělal celou káru a je fakt dobrej.
![]()
![]()
![]()
... já to nemyslel zle kámo
šikovný a levný chlapík, co umí zavařovat????
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ja vim, ze me Facko podelaRadistr píše:Nic proti ale to facko ma RJ a dokonce plyn a troufnu si rict ze podela i tebe![]()
![]()
![]()
Zkouseli jsme s Hobborgem sprintik a dal mi na zadek
Ale vem v potaz to, ze ja mam 37,5 kW (cca 50 lucnich koniku) a Facko ma nejakej 56 kW nebo i vic. A to, ze to Facko ma plyn neznamena, ze je to liny
Ale s tou RJ teda fakt nevim, nevim, myslim, ze e-e
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
No jisteeeMComb píše:Ale ,ale pánové.Jeden hrdina větší než druhej....
Chlapska vyzva, ne?
Naposledy upravil(a) SPEEDY dne 18 říj 2004 21:17, celkem upraveno 1 x.
Neznam zkratku Start bude z ochozu Smer Lisen nejde o rychlost ale o Styl jizdy kdo bude mit lepsi cas bude to individualni zavod kdo bude mit lepsi cas cil bude u cedule brno!!Domluvi se dva starter a na konci m obem se zavola na konce tet a zacne se stopovat !!!
Tak co speedy des do toho nebo mas strach!!!!!!

Tak co speedy des do toho nebo mas strach!!!!!!
GARAGE TUNERS CLUB
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-
Ford Tuning Show Cars
--Není čip jako čip--
-=FLASHMOTORS=-