s Unem,snad nemeerecheck píše:Jsem sice od jinud, ale na jedne rovince v okoli :
auto - 235 omezovac
motorka - 299, vic neukaze tacho, pri 13 000 a oprel jsem to o omezovac na 13400 ...

a moto???
Moderátor: extreme
s Unem,snad nemeerecheck píše:Jsem sice od jinud, ale na jedne rovince v okoli :
auto - 235 omezovac
motorka - 299, vic neukaze tacho, pri 13 000 a oprel jsem to o omezovac na 13400 ...
Nejaky duvod, proc s tou pikslou newaxxman píše:s Unem,snad nemeerecheck píše:Jsem sice od jinud, ale na jedne rovince v okoli :
auto - 235 omezovac
motorka - 299, vic neukaze tacho, pri 13 000 a oprel jsem to o omezovac na 13400 ...![]()
a moto???
235km/h vždyt to nemá ani na tachometru,to neni možnýmeerecheck píše:Nejaky duvod, proc s tou pikslou newaxxman píše:s Unem,snad nemeerecheck píše:Jsem sice od jinud, ale na jedne rovince v okoli :
auto - 235 omezovac
motorka - 299, vic neukaze tacho, pri 13 000 a oprel jsem to o omezovac na 13400 ...![]()
a moto???? Byl jsem sakra rozjetej, tak jsem to zkusil podrzet ... to bylo jeste pred predelanim auta.
moto ... gsxr 750 2002 KN v sani a Viper vyfuk. A kecal jsem, omlouvam sebyl jsem to projet a 299 to ukaze pri 131xx rpm.
Ale jo ... na budiku je 240 ...waxxman píše:235km/h vždyt to nemá ani na tachometru,to neni možnýmeerecheck píše:Nejaky duvod, proc s tou pikslou newaxxman píše: s Unem,snad ne![]()
a moto???? Byl jsem sakra rozjetej, tak jsem to zkusil podrzet ... to bylo jeste pred predelanim auta.
moto ... gsxr 750 2002 KN v sani a Viper vyfuk. A kecal jsem, omlouvam sebyl jsem to projet a 299 to ukaze pri 131xx rpm.
jestli múžeš hod jsem foto auta,a toho budíku,a popis,to mě zajímá tohlemeerecheck píše:Ale jo ... na budiku je 240 ...waxxman píše:235km/h vždyt to nemá ani na tachometru,to neni možnýmeerecheck píše: Nejaky duvod, proc s tou pikslou ne? Byl jsem sakra rozjetej, tak jsem to zkusil podrzet ... to bylo jeste pred predelanim auta.
Tak tady to jewaxxman píše: jestli múžeš hod jsem foto auta,a toho budíku,a popis,to mě zajímá tohle
tak to je hustýmeerecheck píše:Tak tady to jewaxxman píše: jestli múžeš hod jsem foto auta,a toho budíku,a popis,to mě zajímá tohle