waxxman a jeho calibra

Tuningová scéna v Budějicích a okolí

Moderátor: extreme

crazyape

Příspěvek od crazyape »

fufu píše:..... no to jsme čekali :lol:
Njn ale v tom kole je tak 80tis utopenejch :roll: :?:

To je fuk, neznamena ze kdyz nemam auto tak nemuzu mit svuj nazor.... :wink:

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

crazyape píše:

kazdej mame svuj nazor a je to dobre ze ho mame, ale nevim proc se tady na tom foru tak hodne rozmohlo to ze decentni a hladky upravy jsou nejlepsi, mozna treba pro vetsinu lidi tady, ale ne treba pro majitele onech aut, me osobne se libi az brutalni upravy a pokud budu mit skodovku a budu si dam dat chtit lopatu tak si ji tam dam,je dost skodovek kteri si daji treba imprezu k obedu, jinak mi je docela lito lidi kteri si tady daji hlasovaci otazku jake kridlo, ci spoiler si na auto maji dat a ostatni mu to vybiraji, auto by melo predevsim uspokojovat samo majitele a ne ostatni radoby tunaky, a to je asi to nejpodstatnejsi ze auto delas k obrazu svemu a nikoli pro to aby se libilo sousedovi.
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

No asi tak nejak!Kazdyho vec co si na auto da!Ale obcas neni od veci se poradit!Kdyz neni clovek rozhodnutej tak se rada ceni! 8)

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Tak tak, nazor mit muzes, ale me se nelibi, kdyz pisete ve stylu - kdyz to tam das, budes trapnej :roll: apod. Staci napsat jednou - ja bych si to tam nedal a tecka...

crazyape

Příspěvek od crazyape »

zabicka.alenka píše:Tak tak, nazor mit muzes, ale me se nelibi, kdyz pisete ve stylu - kdyz to tam das, budes trapnej :roll: apod. Staci napsat jednou - ja bych si to tam nedal a tecka...
Ja ale nepsal nic o tom ze bude trapnej. Jen o tom ze to bude vypada jako polovina Calin co jezdi to vsechno a ze se me to nelibi.

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

Placenta píše:
crazyape píše:

kazdej mame svuj nazor a je to dobre ze ho mame, ale nevim proc se tady na tom foru tak hodne rozmohlo to ze decentni a hladky upravy jsou nejlepsi, mozna treba pro vetsinu lidi tady, ale ne treba pro majitele onech aut, me osobne se libi az brutalni upravy a pokud budu mit skodovku a budu si dam dat chtit lopatu tak si ji tam dam,je dost skodovek kteri si daji treba imprezu k obedu, jinak mi je docela lito lidi kteri si tady daji hlasovaci otazku jake kridlo, ci spoiler si na auto maji dat a ostatni mu to vybiraji, auto by melo predevsim uspokojovat samo majitele a ne ostatni radoby tunaky, a to je asi to nejpodstatnejsi ze auto delas k obrazu svemu a nikoli pro to aby se libilo sousedovi.
tak tak ve vetsine s tebou souhlasim... to je problem dnesni doby, lidi odsuzujou to co nejni "vetsina" ... lepsi je decent, protoze extreme vyzaduje vic prace vic penez vic casu vic sikovnosti lepsi napady... co z toho vyslo... decent... :?:

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Extrem znamena narvat na auto plastovy narazniky,kridlo,kola? pripadne jeste cirou

takhle to udela kazdej a pak se na to vysere a mysli si buchvi jakej neni tuner. Navim v polovine pripadu sou to akorat vyhozeny prachy protoze volba narazniku atd je tak hrozna ze to auto jeste zkundej.

Ja nikomu nic necpu jen se tady vyjadril svuj nazor ze to potom bude vypadat jako kazda voplastovana Calina. Nic min nic vic...

A koncim s touhle dementni diskuzi.

Placenta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Placenta »

crazyape píše:Extrem znamena narvat na auto plastovy narazniky,kridlo,kola? pripadne jeste cirou

takhle to udela kazdej a pak se na to vysere a mysli si buchvi jakej neni tuner. Navim v polovine pripadu sou to akorat vyhozeny prachy protoze volba narazniku atd je tak hrozna ze to auto jeste zkundej.

Ja nikomu nic necpu jen se tady vyjadril svuj nazor ze to potom bude vypadat jako kazda voplastovana Calina. Nic min nic vic...

nevim proc to nazyvas dementni diskuzi :D kazdej tady rika svuj nazor stejne jako Ty, :D Jako Ty rikas ze volba narazniku je hrozna, ze auto bude zkundeny, a nakonec ztoho vyleze stejna voplastovana calina, tak ja muzu preci rikat co me se libi a co ne a taky nikomu nic necpu jenom rikam svuj nazor :?: Asi bude hlavni co na to majitel, nez my :lol: vid?
http://www.drag-tuning-club.com/
Obrázek
1.4 XSi - Rally
3.0 TT VR- Drag

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Placenta píše:
crazyape píše:Extrem znamena narvat na auto plastovy narazniky,kridlo,kola? pripadne jeste cirou

nevim proc to nazyvas dementni diskuzi :D kazdej tady rika svuj nazor stejne jako Ty, :D Jako Ty rikas ze volba narazniku je hrozna, ze auto bude zkundeny, a nakonec ztoho vyleze stejna voplastovana calina, tak ja muzu preci rikat co me se libi a co ne a taky nikomu nic necpu jenom rikam svuj nazor :?: Asi bude hlavni co na to majitel, nez my :lol: vid?
Ale tak ja myslel ze ja uz se dal nebudu dohadovat no to je jedno :D

Samozrejme ze to je jen a jen na nem ale tak on se tady pta lidi co si o tom myslej a jestli to tam ma davat tak sem se vyjadril no, at si tam da klidne naraznik z avie me to je jedno :lol: ale myslim ze to nehrozi :lol:

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

zabicka.alenka píše:crazyape ÷ DC ÷ Lukaash: Panove, nahodte vase auta pro inspiraci, siiiim
seriovy G2, zlata metal., 15" BBS, priblizne -80mm, prickove dvere, predni naraznik cerveno cerny, LP blatnik cerny, mechanicke TDI, 6° prevodovka, atd...

plne seriova Mazda RX7 FC Cabrio T2 S5...

sice nevim, co to ma spolecneho se stylingem calibry, ale budiz...
Přílohy
FC
FC
886_RX7_FC3S_TII_Conv.JPG (58.39 KiB) Zobrazeno 2599 x
Schmidt Revo ML
Schmidt Revo ML
G2 TF2.JPG (47.81 KiB) Zobrazeno 2599 x
Mimon
Mimon
G2 TF1.JPG (29.95 KiB) Zobrazeno 2599 x

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Re: waxxman a jeho calibra

Příspěvek od Lukaash »

DCho zralok je urcite nekde na foru taky :-)

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

sis mel asi zalozit vlastni tema!Si teda myslim ze aspon tak si to zabka myslela! 8)

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

Venca Brody píše:sis mel asi zalozit vlastni tema!Si teda myslim ze aspon tak si to zabka myslela! 8)
jestli to patrilo me, tak bohuzel nechapu ...

reagoval jsem na styling calibry (o tom tema je) a Alence jsem vyhovel v zadosti o ukazku auta...

na co vlastni tema?

waxxman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od waxxman »

díky moc všem že se vyjádřily,zejtra platí u kaufu,budu tam asi tak v sedm,tak se tam sejdem,a ještě pokecáme,tak zatim a zejtra 8)

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Venca Brody píše:sis mel asi zalozit vlastni tema!Si teda myslim ze aspon tak si to zabka myslela! 8)
Panove nejsou odtud... pozadala jsem o fotky jejich aut - protoze jsem to brala jako inspiraci - decent tuning - pro waxxmana, takze je to ok :wink:

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

waxxman píše:díky moc všem že se vyjádřily,zejtra platí u kaufu,budu tam asi tak v sedm,tak se tam sejdem,a ještě pokecáme,tak zatim a zejtra 8)
Prijed co nejdrive, at okouknu auti za svetla. Navic dorazi kolegyne s nove "postavenou" Tigrou :wink:

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

někdo tu psal HLAVNĚ NE CATANO ale mě se docela líbí....

Obrázek

Smithy

Příspěvek od Smithy »

Po Tabore jezdi jedna Calibra, taky ma jakoby Catano, ale ne tak moc velky rozsireni jak je na fotce. Rieger delal vic stupnu rozsireni ?
500 0,9T

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

zabicka.alenka píše:
Panove nejsou odtud... pozadala jsem o fotky jejich aut - protoze jsem to brala jako inspiraci - decent tuning - pro waxxmana, takze je to ok :wink:
Aha!To ja nevedel! :oops:

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

georg píše:někdo tu psal HLAVNĚ NE CATANO ale mě se docela líbí....

Obrázek
To jsem psal já páč catano je sice možná hezký ale má ho KAŽDEJ :o)
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Catano bych taky nevolila... :( Me se to teda nelibi...

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

ja osobne extremy mam rad.. katano je nice... nemyslim ze ho ma kazdej, protoze stoji nebo respektive stalo spoustu penez. :?:

georg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od georg »

já viděl catana asi 2 ... :? myslim na vlastní oči a taky hodně záleží na provedeni montáže...

extreme
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od extreme »

nahodou... mazec.... už mě unavuje to jak každej auto zahlazuje a zaobluje.. :oops: :D

waxxman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od waxxman »

extreme píše:nahodou... mazec.... už mě unavuje to jak každej auto zahlazuje a zaobluje.. :oops: :D
mě se taky hodně líbí :lol:

Generics
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Generics »

hlavne tam nedavej plasty ala Ferrari, to je silenost. Bohuzel tu takovy jezdej.
japonec a korejec....

Brutus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brutus »

btw DCho shark :?:
Obrázek
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Nejhezčí calibra je original stav spek
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Georgeos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Georgeos »

Podle mě je nejlepší tuning pořádný kola. pořádnej lak a pořádná multimediální zástavba a luxusní interiér.

Třeba max pro mě nyní je xedos 9 v béžový kůži s černou perletí a 18" leštěnýma kolama + pořádná multim. zástavba.

Bylo by to víceméně seriový auto ale každej by se ohlídnul :o)

V jednoduchosti je krása :o)

Nedával bych žádný spoilery.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím :)

crazyape

Příspěvek od crazyape »

Georgeos: 8) muj clovek :) :lol:

Odpovědět

Zpět na „České Budějovice“