Anděl píše:Tak jsem se chtěl pojistit u Allianz (on-line), kde vychází pojistka cca 5700Kč na rok. Jenže ten jejich zkurvenej systém nezná Eclipse turbo. Takže potom musím za pojišťovákem a tam už je cena cca 8000Kč.
Už jsem našel ČSOB za 5500Kč. (bez bonusů)
to máš 2,0? jestli jo, tak mi napiš, jak jsi to dokázal
Anděl píše:Tak jsem se chtěl pojistit u Allianz (on-line), kde vychází pojistka cca 5700Kč na rok. Jenže ten jejich zkurvenej systém nezná Eclipse turbo. Takže potom musím za pojišťovákem a tam už je cena cca 8000Kč.
Už jsem našel ČSOB za 5500Kč. (bez bonusů)
to máš 2,0? jestli jo, tak mi napiš, jak jsi to dokázal
No normálně. Vyzrálý věk na řízení motorového vozidla, město kde se vůbec nebourá, rok výroby vozidla blížící se veteránu atd....
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Zatím bude stačit. Jakmile bude auto nějakej čas(cca rok) dobře makat, tak se rozhodnu, jestli nepůjdu s výkonem výše. Ale toto turbo je cca do 300PS dostatečné.
Honda VF 750C Magna 65kw
Alik píše:to sem teda zvedavej..... asi taky kouoim teda jiny no...ty me teda predjizdet nebudes
Ale budu.
Jinak byla by možnost u Vás v práci zvednou auto a podívat se na spodek. Pak bych rovnou potřeboval vyměnit všechny manžety na poloose. Jsou skoro všechny KO a nerad bych scháněl nové poloosy.
Jasně, že zadarmo to nechci. Chci jen vědět, jestli je tam odborně vzdělaný personál. Já bych se s tím sral dlouho. To to radši nechám někomu udělat a půjdu dělat své řemeslo.
Honda VF 750C Magna 65kw
Alik píše:to sem teda zvedavej..... asi taky kouoim teda jiny no...ty me teda predjizdet nebudes
Ale budu.
Jinak byla by možnost u Vás v práci zvednou auto a podívat se na spodek. Pak bych rovnou potřeboval vyměnit všechny manžety na poloose. Jsou skoro všechny KO a nerad bych scháněl nové poloosy.
Jasně, že zadarmo to nechci. Chci jen vědět, jestli je tam odborně vzdělaný personál. Já bych se s tím sral dlouho. To to radši nechám někomu udělat a půjdu dělat své řemeslo.
jedinej kdo tam je odborne vzdelanej na MITSU. sem jaaaaa........
Ale budu.
jedinej kdo tam je odborne vzdelanej na MITSU. sem jaaaaa........
Tak toho jsem právě bál.
Necháme to někdy na příští, nebo ten další týden. Dám ti vědět. Teď musím dát dohromady peníze. (mám cca 300Kč ) V pondělí bych ale už měl mít zase cca 50tis.
Honda VF 750C Magna 65kw
Alik píše:do prace ale ne my tam mame uplne narvano nemam cas ani na svoje..hele udelame to doma ja ti budu radit a ty budes montovat!!!!!
jak to ho ses bal??? vole neser.............
Nene Uděláme to tak. Já budu radit a ty budeš montovat
Ne dobře. Řekni kdy budeš mít čas a já se přizpůsobím. Manžety půjdou doufám normálně objednat např. ELIT. teda jestli jsou stejné jako u 2.0 16V To by jsi měl vědět.
Honda VF 750C Magna 65kw
manžety obejndáš i u mne.. neboj.. a asi levneji než u elitu ( nevím neznám ceny elitu jen z doslechu )
jiank manžety aleposn podle čísla nejsou shodné s na verzí...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
to je zajímaví že "slušní" prodejci rozdíly ( a tohle auto ) znaj
.. aby nebyla mýlka tím myslím mého dodavatele..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
Alik píše:4X4 ma stejny poloosy.....zajed pomerime......... z bude cas.........
OK.
Teď jdu zkušebně namontovat nové turbo. Zatím bude bez nového těsnění, ale stejně ho zase budu za chvilku sundavat.
chudák auto
..pomužete mi nejdko posbírat ten motor po silnici ??
zbytek máš v sz a už budu mlčet...
..kecám nebudu