Zdravim,
rad bych se zeptal, jak by mel vypadat projev ABS.
Mam Boru z roku 2000 a ted jak napadl snih, trochu jsem zkousel chovani auto v ruznych situacich a trochu me prekvapilo ABS.
Pokud to zahamtnu tak ze zacnou ozyvat divny zvuky (asi jako drhnouci kameny) a k tomu me zacne jezdit pedal nahoru a dolu v rozmezi cca 3-5cm. Ano, brzdi to prerusovane.
Jen se chci zeptat, jestli je to v poradku. Co jsem se poruznu dozvedel, tak projevy u aut jsou ruzne, nekdo rika, ze mu pedal temer nepulzuje a nic neslysi a tak....
Tak jak to ma byt ???
Diky moc za info
VW Bora a projev ABS
Moderátor: Fazeey
a ted u toho co mas ted se to projevuje jak?..F.N.T (Jergi) píše:Nevim jak v Bore, ale kdysi jsem jezdil Peugeotem 406 a tam to dělalo to samý, když to poprvé udělalo, tak jsem se lek co se to děje....drhnoucí zvuky a pulzující pedál....
v servisni knizce u Bory pisou, ze to dela "charakteristicky" zvuk proto, ze to ma rozlozeni brzdneho ucinku..
No u Venta se to neprojevuje nijak, jelikož ABS nemámAnonymous píše:a ted u toho co mas ted se to projevuje jak?..F.N.T (Jergi) píše:Nevim jak v Bore, ale kdysi jsem jezdil Peugeotem 406 a tam to dělalo to samý, když to poprvé udělalo, tak jsem se lek co se to děje....drhnoucí zvuky a pulzující pedál....
v servisni knizce u Bory pisou, ze to dela "charakteristicky" zvuk proto, ze to ma rozlozeni brzdneho ucinku..

VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi