carrera píše:Muj dočasnej mazel![]()
ta je

Moderátor: Fazeey
to bych řekl, že budou tak 18"sub13 píše:to carrera: za kolik prodáš ty RH? A jaký to je rozměr? Shanim kola na A6 a tyhle sou. A jelikoš jezdim po dost hroznej cestách, spíš necestách, tak bych chtěl 17" maximálně 18", abych neměl moc naklepanej zadek...
Jsou to 8,5x18 (225/40R18- 95%) + 10x18 (245/35R18-70%). Po vyleštění je budu dávat kolem 25.000,-Kč. Jsou to dvoudíláky. Na mizerný cesty to moc neni...sub13 píše:to carrera: za kolik prodáš ty RH? A jaký to je rozměr? Shanim kola na A6 a tyhle sou. A jelikoš jezdim po dost hroznej cestách, spíš necestách, tak bych chtěl 17" maximálně 18", abych neměl moc naklepanej zadek...
Blatníky mam v origu - záleží jakej máš podvozek. Já jí mam trochu nakoplou na zadku a přidaný dorazy takže mi to do lemů nejde. Na Quattro bych se bál to dát. Sice jsem to v německu už na pár Q viděl ale radši bych to neriskoval. Přemýělel jsem o tom když jsem měl tu 2,8 Q ale pak jsem radši dal na obě nápravy stejný rozměry. Quattro potřebuje točit gumy a to u týhle kombinace moc nejde ...sub13 píše:Cena je rozumná. Ale jak píšeš, tak na ty hrozný cesty to není, no nechám projít hlavou. Ještě dotaz: musel si nějak upravovat blatníky? Jo a ke všemumam mam quattro, tak nevim jak by se na ty rozdílný rozměry pneu tvářilo. Ale dík za info...
8)8)8)F.l.a.n.e.l. píše:carrera: hoď více fotek