Co vy na to (GOLF1)
Moderátor: Fazeey
Re: Co vy na to (GOLF1)
VWOKY:můžu se na to přijít kouknout?
prosím

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
G1
děkuji za příspěvky
pro Laconi:je to Alkyton RAL 1015 (doufám že to neni reklama)a podvozek je zdrsněn a nastříkán
pro Bali:neni na co koukat auto zatím jako auto nevypadá ale pokud by se chtěl každej podívat tak to do začátku sezóny dohromady nedám(promiň ale z podívání u nás nic nebude)
pro FOG:někde sem četl :že většina fotek co mám je použitelných jen pro mě.a to platí i u mě nemám zas takové nadání na focení a podle toho vypadá sbírka fotek.něco málo je ještě na vw-club v sekci golf 1 story G1
pro Lukaash:nevim jak to myslíš křivej jestli z venku nebo zevnitř?ale trochu klame ta barva.nejsem ale autoklempíř abych to dokázal posoudit tak až to někde uvidíš tak to zkoukni
pro Laconi:je to Alkyton RAL 1015 (doufám že to neni reklama)a podvozek je zdrsněn a nastříkán
pro Bali:neni na co koukat auto zatím jako auto nevypadá ale pokud by se chtěl každej podívat tak to do začátku sezóny dohromady nedám(promiň ale z podívání u nás nic nebude)
pro FOG:někde sem četl :že většina fotek co mám je použitelných jen pro mě.a to platí i u mě nemám zas takové nadání na focení a podle toho vypadá sbírka fotek.něco málo je ještě na vw-club v sekci golf 1 story G1
pro Lukaash:nevim jak to myslíš křivej jestli z venku nebo zevnitř?ale trochu klame ta barva.nejsem ale autoklempíř abych to dokázal posoudit tak až to někde uvidíš tak to zkoukni
pripadne mi na te posledni fotce zvlnenej pertl (zevnitr) ... ale to je drobnost, ktera neni v provozu videt...
btw ... konecne jiny kola
ktery se snad budou hodit k jinak perfekt zbytku auta...
ten homo kloub je super
btw ... konecne jiny kola
ten homo kloub je super
wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
ty voe máš nějákou rozdvojenou osobnost ne ?VWOKY píše:pro DENI:ty brušuj nebo brousni....... a nebo ještě něco maluj jo to že mám ruce levé ještě nic neznamená důležité je finální dílo
VTEC DOHC EG2 160ps/7600rpm
shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
držim palce a nenech se ovlivnovat druhyma...[/quote]
mě nikdo neovlivní jen by to chtělo jiný auto ať můžu jít přesně svou cestou
mě nikdo neovlivní jen by to chtělo jiný auto ať můžu jít přesně svou cestou
VW Golf 2zvooky píše:Jaky jiny??
No toho mam, myslim že G1 je ale lepsi, neni jich tolik...VWOKY píše:VW Golf 2zvooky píše:Jaky jiny??
BBS Motorsport
no lepší jak pro koho (G1)
já sem propadl G1 ale udržovat a rádoby tunit G1 je velká porce a hlavně když se můj Golfík dělal byl sem rozpolcená osobnost(sprinťák versus C.U.L.T) a to se na něm odrazilo ale teď už mám jasno kudy jít(jet)ale k tomu je lepší nový projekt a tam mi nejvíce zapadá G2(zbytek vozů je s cenou hodně jinde)
P.S.jinak se mi líbí tvá stavba G60 (pokud se nepletu
já sem propadl G1 ale udržovat a rádoby tunit G1 je velká porce a hlavně když se můj Golfík dělal byl sem rozpolcená osobnost(sprinťák versus C.U.L.T) a to se na něm odrazilo ale teď už mám jasno kudy jít(jet)ale k tomu je lepší nový projekt a tam mi nejvíce zapadá G2(zbytek vozů je s cenou hodně jinde)
JJ dal jsem do GII G60 a jsem spokojeny, ted nestiham kvůli praci a i kvuli penezum jsem to odložil...snad se to v lete trochu hneVWOKY píše:no lepší jak pro koho (G1)
BBS Motorsport
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Nadherné kolaDan píše:tohle by tam sedelo.... 20tis. za sadu
http://www.allegro.pl/item177788876_tra ... ts_rh.html
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
Anebo tyhle PLSka http://www.carbonia.cz/?m1=4&t=158