ahoj , vcera si jedu , mam tam dvojkou pridám plyn , vytočim to .... a míslo 3ky jsem tam dal 1čku . Co se s tím stalo ?? jesprve neslo skoro zradit ale pak uz jo , jel jsem dom a kdyz jsem do kopecka pridal plyn spojka zacla klouzat . Kamoš me rikal ze to je asi přítlačákem , máte s tím nekdo skusenost ??
díky moc za odp.
rada VR6
Moderátor: Fazeey
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: rada VR6
Heh to je solidni. No nejspis si utrhl lamelu, ale to by delalo kraval... Bud rad ze jsi nepretocil saly na klice....
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
No a nebo ti praskla špajska a olej se ti dostal do spojky a proto to klouže
VW Jetta II 2.0 16VT GLI USA - Under construction
Když už se tady bavíte o prokluzu spojky...mohl by mi prosím někdo vyfotit svojí VR6 zespoda...jedná se mi o přechod mezi převodovkou a motorem...měl by tám být nějaký kryt setrváku ? pač já tam mám jakob kousek odlomený a když je motor nastartovaný tak jde vidět jak se točí setrvák
a to asi není nejlepší ...pač když se tam dostává vlhkost tak někdy po ránu spojka prokluzuje 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
jurisek16 : ja tam ten kryt taky nemel takze by to asi vadit nemelo ...
a jinak k te spojce .... vymenil se pritlacak , dal jsem new lozisko a nechal udelat oblozeni a spojka jako nova
a jinak k te spojce .... vymenil se pritlacak , dal jsem new lozisko a nechal udelat oblozeni a spojka jako nova