autoleštičky
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
autoleštičky
čau, jsem odhodlanej koupit si autoleštičku, ale nevím jakou. Bude mi stačit obyčejná, kde jednou za čas přejedu auto a tím to pro mě zkončí. Na internetu jsem si vybral tyhle dvě. Jaký máte s nima zkušenosti?? díky
http://autodoplnky.objednavejte.cz/c45- ... olesticka/
http://www.noell.cz/eshop/index.php?cnt ... =2584&act=
http://autodoplnky.objednavejte.cz/c45- ... olesticka/
http://www.noell.cz/eshop/index.php?cnt ... =2584&act=
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: autoleštičky
ja jsem delala s tou levnejsi.. posilovna jako prase
po pul hodce jsem se klepala jako vibrator. Na domaci pouziti postacuje.

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
ani jednu...pokud chceš kvalitní leštění tak počítej kolem 2tis...toto jsou takový náhražky.
Ale každej máme jiný nároky
Ale každej máme jiný nároky
VW PASSAT B5
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
j já vim, že kdybych chtěl kvalitní tak si musím připlatit, ale lepší než to leštit rukou.
Moc jí nevyužiju kromě občasnýho leštění. zítra oběhnu ještě obchody a kdybych nic nenašel tak si objednám tu Noell
Moc jí nevyužiju kromě občasnýho leštění. zítra oběhnu ještě obchody a kdybych nic nenašel tak si objednám tu Noell
sice si psal ze rucne ne , ale ja si myslim ze pokud chces kvalitny praci tak bych si koupil kvalitni lestici prostredky a lestil rucnefreerider46 píše:j já vim, že kdybych chtěl kvalitní tak si musím připlatit, ale lepší než to leštit rukou.
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
Plzeň 775115675
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam ty sragory od sonaxu, ale rucne je to makacka... vcera jsem lestila jak o zivotmatt píše: sice si psal ze rucne ne , ale ja si myslim ze pokud chces kvalitny praci tak bych si koupil kvalitni lestici prostredky a lestil rucne

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- freerider46
- Kontaktovat uživatele:
matt: já vim, ale už mě to nebaví leštit ručně. hadry zasraný, trvá to dlouho ... Četl jsem recenzi na leštičku za 500kč a řikal, že super. Hnedka udělaný a super výsledek.
tak jsem byl teďka v hypernově a maj filson příkon 120W, 3100 ot/min za 450kč tak do toho pudu a mám to hnedka
tak jsem byl teďka v hypernově a maj filson příkon 120W, 3100 ot/min za 450kč tak do toho pudu a mám to hnedka
Tak pak poreferuj.freerider46 píše:matt: já vim, ale už mě to nebaví leštit ručně. hadry zasraný, trvá to dlouho ... Četl jsem recenzi na leštičku za 500kč a řikal, že super. Hnedka udělaný a super výsledek.

Alfa Romeo 145 1.6TwinSpark 88kw
-
- freerider46
- Kontaktovat uživatele: