Když jsem to čistil sráčem na okna, bylo to ještě horší

SubTera píše:MComb: a co podle tebe neni na hovno, hmm?
To se pletešSubTera píše:Ja jen, ze jsi zvyklej odsoudit vsechno, tak jestli nahodou neni neco dobry...
heh, to ste peknej kájSubTera píše:MComb: ja mam ty obyc za cca 150Kc jeden,cena je podle dylky,tahle je za 51cm. Nevim,jestli se i temto rika Aerotwin,to je jen u Bosche,ne? Kazdopadne stiraj pekne. Na udrzbu pouzivam glycerin,stejne tak na gumy ve dverich. Nekdo to pry pouziva i na palubku a na casti interieru. Indulonou to jde taky
Aerotwin je běžný název pro bezramínkové stěrače, alespoň já jsem se stím běžně setkal. Taky mám obyčejné,cenu už nevím. Chtěl jsem původně Valea, ale cena 600 za jeden mě odradila. Jinak stěrače absolutně neošetřuju. Ani glycerinem, ani ničím jiným a mám je na autě už přes rok a bez problému. A to je auto denně v provozu! Mráz, déšť, prach, ostré slunce...SubTera píše:MComb: ja mam ty obyc za cca 150Kc jeden,cena je podle dylky,tahle je za 51cm. Nevim,jestli se i temto rika Aerotwin,to je jen u Bosche,ne? Kazdopadne stiraj pekne. Na udrzbu pouzivam glycerin,stejne tak na gumy ve dverich. Nekdo to pry pouziva i na palubku a na casti interieru. Indulonou to jde taky:)