Já používám převážně Chemical Guys, ale žádnou profi detailingovou značkou nic nezkazíš..

Hodně lidí co znám používá Autoglym, jsou s tím spokojeni.. Já jsem zvolil Chemical Guys, protože většina jejich přípravků jsou koncentráty a dají se ředit, zatímco u Autoglymu většinou dostaneš už naředěnej přípravek, cenově to vychazí většinou stejně.. A prostředkům typu jar, tempo, něco ze supermarketu nebo nedej bože šampón s voskem bych se vyhnul velikým obloukem..
Habitat3: zaléží kolik do toho chceš nainvestovat a hlavně jak moc vážně to chceš brát.. Pokud máš nový auto, tak bych se toho nebál a trošku zainvestoval, vyplatí se to..
Venca: jelenicu určitě na vysoušení ne, nevím proč se to v česku tak používá, ale jelenica je hrůzička.. Chce to používát pouze mikrovláknový utěrky, nejlépe na celý auto.. Cena za některý mikrovlákna je bohužel trošku vyšší, ale s normálníma hadrama se to nedá srovnávat.. Na usušení laku např. používám
http://www.chemicalguys.cz/products/miracle-dryer/" onclick="window.open(this.href);return false; a je to masakr, není potřeba ani jednou ždímat a celý auto je usušený během chviličky..
Jinak pokud si k tomu chcete něco přečíst a zajímá vás to, tak jsou detailingový fóra nebo detailingový obchody, kde vám určitě prodejci poradí s prvním nákupem..