Leštění - návod

Vše o mytí a leštění exteriéru, kol, interiéru - vůních do auta a autokosmetice.

Moderátoři: Bohuš, Kane13

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Tak sem dneska byl koupit filcovej kotouc do vrtacky, hadrovej nemeli. A prisel mi ten ALU MAGIC. To sem cumel! byl jsem zvyklej na priblblej silichrom kde sem brousil hodinu na jednom miste a a pak uz se trochu vodrazelo svetlo a tady sem prejel a cumim jak se to leskne! Je to fakt magic.. Ta poklicka je nadherna, i kdyz ma samozrejme taky svy mouchy, zkusim dalsi a vybrousim to poradne poradne, aby to bylo uplne dokonaly. ten intercooler sel trochu hur vylestit a moc se mi to jeste nelibi, asi to vybrousim znovu poradne. musim hlavne hrubym smirglem aby tam nebyly ty kratery... nejak me to chytlo s tou lestici pastou :oops:. ted budu zase vsechno lestit.. :lol: jeste uvidim jak to ochrani, jestli to potom staci vzit treba jednou za mesic vzit ruco tim alu magicem nebo jak,... strikat lakem se mi to nechce protoze intercooler by se hned vodloupal a poklicky za chvili taky a navic to hrozne ztrati na lesku. jo jeste jsem si vzpomnel jak sem nemel ten hadrak tak po tom filcaku tam byly takovy ty stopy po vrtacce tak sem nevedel co s tim, ale vzal sem si hadr s trochou ty pasty a to uz slo ruco rozlestit..

pro srovnání poklička vylestěná asi před rokem silichromem a přestříknutá bezbarvym lakem a poklicka vylestena ted ALU MAGICEM
Obrázek
pred jednim intercoolerem ta vylestena silichromem a pred tim bliz ALU Magicem a vylestenej intercooler. s intercoolerem sem se moc nemazal, jsou tam ty tecky protoze jsem to predtim spatne vybrousil a zda se mi ze se to i hur vylestilo.. asi jinej matros trochu.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

milosh
Administrátor

Re: Leštění - návod

Příspěvek od milosh »

Delam inventuru TF a myslim ze tady mame temata ktery si zaslouzi byt na prvnich strankach a ne nekde na 50-ty :)
Toto je jedno z nich.

Odpovědět

Zpět na „Detailing - mytí vozů“