Oživeni gumovych hadic
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Oživeni gumovych hadic
cus nevim jestli to tu uz bylo hledal sme a nic potreboval bych poradit jestli neni nejaky sprej nebo neco podobneho na oživeni gumovych hadic v motoru aby byly leskle a jako nove ... 

Re: Oživeni gumovych hadic
Zkus tohle. V OBI za89Kč.

nebo silikonovej olej, ale bacha na kastli, nechce to jit dobre dolu a lakyrove by te nemeli radi
http://www.facebook.com/djdoemixx
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
máš to prosimte odzkoušene? je to poznat nemaš nejake foto?Laďa87 píše:Zkus tohle. V OBI za89Kč.![]()

kurde to vypadá moc lepe než ve spreji.potom od toho je cela kastle a nejde to dolu.jde to i štelovat na tom konci?musim asi koupit 

- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
tak mne to je celkem jedno ja mam motor venku a delam generalku plus swap no takze si hadice umyju a vyzkousim ten vas pripravek teda uvidiem ale chtel ybch nejake foto videt ...petr18.vt píše:kurde to vypadá moc lepe než ve spreji.potom od toho je cela kastle a nejde to dolu.jde to i štelovat na tom konci?musim asi koupit

ta srajda co je tu na obrázku je fakt dobrá, mohu doporučit... hlavně na pneumatiky je to dobrý. ale jako moc dlouho to na tom nevydrží, no..
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
TUNER Lukas P píše:máš to prosimte odzkoušene? je to poznat nemaš nejake foto?Laďa87 píše:Zkus tohle. V OBI za89Kč.![]()
- Přílohy
-
- Před použitím.jpg (174.11 KiB) Zobrazeno 1988 x
-
- Po použití (a starší o 2 měsíce).jpg (132.22 KiB) Zobrazeno 1988 x
Já používám sprej na pneumatiky od Coyote 

Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
já používám na všechny plasty, gumy ať venku bo uvnitř a na motoru sprej na interier SCIC a je super. Na interier je dobrý i na škrábance a nijak přehnaně nesmrdí. A pneu a plasty vypadaj jak nové
Když jsem dělal v škoda servisu měl jsem jich plnou prdel, teďka jsem je nikde na prodej neviděl. Jedině na netu.

Když jsem dělal v škoda servisu měl jsem jich plnou prdel, teďka jsem je nikde na prodej neviděl. Jedině na netu.
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Mám odzkoušeno a je to famózníTUNER Lukas P píše:máš to prosimte odzkoušene? je to poznat nemaš nejake foto?Laďa87 píše:Zkus tohle. V OBI za89Kč.![]()

VW PASSAT B5