Mmch, máme i speciální řadu na matné folie / laky, která se brzy rozšíří o další položku...
Moderátoři: Bohuš, Kane13
I tak ,chce lak připravit (minimálně umýt silným šamponem co neobsahu žádné složky navíc -lesk ,vosk)m.artty píše:Na jaře to zkusím na auto, které snad nikdo nikdy nevoskoval....
I tak ,chce lak připravit (minimálně umýt silným šamponem co neobsahu žádné složky navíc -lesk ,vosk)
čističem laku,jsem myslel ,nepříklad izopropyl-alkohol (IPA) dá se sehnat i v lepší drogérii ,nebo lékárně.
CarPro HydrO2 je určen přímo výrobcem i pro aplikaci na plátěné střechy kabrioletů. HydrO2 prakticky nemá omezení co se týče materiálů - je možné jej aplikovat na celý povrch auta. Funguje na kolech, oknech, lištách, mřížkách atd., i na plátěných střechách. HydrO2 vytváří strukturu na úrovni molekul, obaluje tedy jednotlivá vlákna a nemění vzhled a chování materiálu.kubajz von odry píše:jak je to s kabrioletama? - respektive s plátěnou střechou. -může se tento přípravek aplikovat i na ně? - případně na slídové okna v plátěné střeše? - funguje jak impregnace? nebo aplikaci rozhodně nedoporučujete?
Jar?Mike@DetailingPro píše:Odmašťovač
Jar je silný odmašťovač, takže pokud se někomu chce tím mýt auto, tak ano.HondaMan píše:Jar?Mike@DetailingPro píše:Odmašťovač
Na dekontaminaci třeba Iron X?
A jak je na tom Iron-X v porovnání s Clay?
Tak to bude 100 ml balení. To vystačí na 3 - 4 aplikace. Není mytí auta 3 x ročně málo???Dacan píše:jak velkou lahvičku si mám koupit na auto pokud ho chcu umýt tak 3x za rok?![]()
Například u nás. Máme v sortimentu absolutně vše, co budeš potřebovat. Leštičky, leštící pasty, i to nejlepší na dlouhodobu ochranu laku. Rád ti pomůžu s výběrem.Kuno píše:Poradte mi prosím někdo co a kde (u koho si objednat) na renovaci zašlých laků plus jejich následné ošetření. Dík.
beru to jako 3x ročně že mu dopřeju něco víc, jinak wapkuju demineralizovanou vodou skoro každý druhý týden.Mike@DetailingPro píše:Tak to bude 100 ml balení. To vystačí na 3 - 4 aplikace. Není mytí auta 3 x ročně málo???Dacan píše:jak velkou lahvičku si mám koupit na auto pokud ho chcu umýt tak 3x za rok?![]()
![]()
woodys píše:Kluci mám dotaz,
jsem úplně mimo co a jak použít, tak bych se chtěl zeptat na postup. Chci dát CarPro HydrO2.
Takže prosím o radu než objednám z http://www.detailingpro.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;.
Mám 6 měsíců staré auto bílé barvy.
1.Jakým šaponem začít?
2.Potřeboval bych dostat dolů z laku poletavou rez a tečky z asfaltu.
3. Nanést CarPro HydrO2 /tento krok je mi jasný/.
4. Jaký šampon potom na mytí po nanesení CarPro HydrO2?
5. Jaké množství přípravku je potřeba na jedno kompletní umytí na auto velikosti noveho rapida?
A hlavně dotaz: nemůže mi něco ublížit novému laku?
Dík za odpověď
Goldies píše:Mám podobný dotaz,
mám bohužel (umřel mi táta a tohle je součást dědictví) úplně nový auto Peugeot 308CC v černé barvě. Nikdy nepoznalo myčku, já to jednou umyl wapkou s šamponem od Karchera.
Jak se mám k autu chovat a co koupit třeba za šampon? Ideálně pro použití ve wapce s přisáváním šamponu.
Co na interiér v černé kůži? A co na kola v tmavém chromu. Díky kluci