Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
normýle no rozeber, poznač si polihu límce vůči kolu pro pozdější montáž.
po rozebrání očisti staré lepidlo a a zbovu tu přilep na polyuretan (lepidlo na okna).Přitáhni přiměřeně.
jediný zkušenosti s leštěním mám s ....... ehm......
řídící jednotkou v motoru - obal z hliníku, několik hodin ručního broušení smirkama až k nejjemějším a pak do sloupový vrtačky filcovej kotouček a pasta.... stejnej postup i na toto? řekl bych, že to bude nerez nebo tak něco.
Bobik píše:jediný zkušenosti s leštěním mám s ....... ehm......
řídící jednotkou v motoru - obal z hliníku, několik hodin ručního broušení smirkama až k nejjemějším a pak do sloupový vrtačky filcovej kotouček a pasta.... stejnej postup i na toto? řekl bych, že to bude nerez nebo tak něco.
přesně tak stejný postup. i kdyby to byl nerez, to je jedno
po rozebrání očisti staré lepidlo a a zbovu tu přilep na polyuretan (lepidlo na okna).Přitáhni přiměřeně.
Ještě mi žádné kolo nekopalo
Když to takhle slepí, povede se mu to ještě někdy rozdělat?
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ještě mi žádné kolo nekopalo
Když to takhle slepí, povede se mu to ještě někdy rozdělat?
jasně at se tam dá jakékoli lepidlo na okna tak je to pořád schiz oproti tomu co tam je origo.Když jsem dělal první kolo a nevěděl jak na to tak jsem to skoušel drátakem na vrtačce dostat dolů a nic to s tím neeudělalo.Pak jsem to susil nahřát horkovzduškou a nic ani nesměklo ani to nehoří nakonec jsem vzal největší nůž co jsem našel a kladivo a musel jsem to rozseknout
nebo vytáhnout šroubky a nechat gumu nafoukanou a potom jeno mrrrrrd a díváte se kam vam letí ten střed kola
kola jsem si vzal dnes do bytu a začal rozebírat. Ventilek šel v pohodě. Po menším zápasu už mám i šroubky venku. Ale oba díly u sebe ještě drží jako přokované. Máte nějaký trik jak je oddělit? Palicí se mi do toho třískat nechce.