Hromadná objednávka semisliku Falken

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
marfik

Hromadná objednávka semisliku Falken

Příspěvek od marfik »

Zaslal: 15.2.2009 , 11:22 Předmět: Hromadná objednávka semisliků Falken!!

--------------------------------------------------------------------------------

Převzato od danyho.Kdo budete chtít objednat pište mi na mail marfi.b@seznam.cz

Stejne jako loni, privezu letos kontejner semislicku Falken RT-615. Bohuzel dolar je silnejsi nez loni pri objednani a tudiz i ceny jsou o neco vyssi, ale bude tentokrat moznost vzit pneu za ceny bez dane, takze se to vlastne nezdrazi. Mam cloveka, ktery je ochotny vratit temer vsechno DPH z faktury. Dole nechavam popis vyrabenych rozmeru. Vahajicim a nevericim, kteri maji obavy jak semislick funguje na vode chci podotknout, ze me tyto gumy velice pozitivne prekvapili a dokonce jsem na nich absolvoval pres dve hodiny jizd v desti (opravdu lilo celou dobu) na okruhu v moste s velice prekvapivym vysledkem, po kterem jsem se jich prestel bat i za mokra. Funguji uplne jinak nez treba Toyo R888 a daji se na rozdil od techto semislick jezdit opravdu celou letni sezonu, ja je jezdim jeste ted :o) a na zmrzle vozovce funguji take normalne, porad lepe nez zimak...
Kontejner jede az oncem brezna, takze by tu byli az v cervnu. Postup bude stejny jako minule, zaloha 30% z celkove ceny splatna hned a zbytek pri dodani.

Orientacni ceny nejprodavanejsich pneu:
CTR7G - 215/40 R17 - 4.200,- bez DPH (pripadne 4.400,- bez dokladu)
CTR8G - 225/40 R18 - 5.400,- bez DPH (pripadne 5.600,- bez dokladu)
Audi RS4 - 255/40/18 - 6.300,- bez DPH (pripadne 6.600,- bez dokladu)

Kdo bude mit zajem, at mi napise rozmer a pocet kusu, k tomu jeste potrebuju vedet, jestli to chce s dokladem za cenu s dani nebo bez dokladu. Doporucuju novym majitelum brat 6ks, behem roku vozit ty pneu nebudu.
Pneumatiky dle rozmeru nize lze poptat, takze pokud budete chtit nejaky jiny rozmer, poslete mi dotaz na mail.

( odkaz )

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“