jim.vw píše:no a když sem ti kdysi psal že by to chtělo nějaký 5-ti paprskový s širokejma paprskama tak si ohrnoval nos a pořád si cpal samý hodně 10+ paprskový s úzkejma
jim.vw píše:no a když sem ti kdysi psal že by to chtělo nějaký 5-ti paprskový s širokejma paprskama tak si ohrnoval nos a pořád si cpal samý hodně 10+ paprskový s úzkejma
tohle tomu sedne
taky tys sem dával nějaký cult třináctky, sice pěkný, ale na vysokou kadiboudu by byly malý ajiy dost
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
mě se ty toory na tom nelíběj. Líbily se mě ty několika paprskový borbety, který tam sedly nejlíp, ale ty už se tu neobjevujou. Že y kůliva těm žbleptům s malejma brzdama?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
kujon píše:mě se ty toory na tom nelíběj. Líbily se mě ty několika paprskový borbety, který tam sedly nejlíp, ale ty už se tu neobjevujou. Že y kůliva těm žbleptům s malejma brzdama?
kujon píše:mě se ty toory na tom nelíběj. Líbily se mě ty několika paprskový borbety, který tam sedly nejlíp, ale ty už se tu neobjevujou. Že y kůliva těm žbleptům s malejma brzdama?
jj. musíš uznat, že by to bylo směšný......
ale hovno směšný, malej motůrek = malý brzdy. Jak už sem mu psal - kdyby tam měl 500HP, tak má velký brzdy Nevim co tady z toho všichni děláte takový drámo, třeba já až budu vybírat kola, tak je pro mě velikost brzd naprosto napodstatnej údaj
kujon píše:ale hovno směšný, malej motůrek = malý brzdy. Jak už sem mu psal - kdyby tam měl 500HP, tak má velký brzdy Nevim co tady z toho všichni děláte takový drámo, třeba já až budu vybírat kola, tak je pro mě velikost brzd naprosto napodstatnej údaj
Kdyz delas auto jako show car, tak muzes mit kotouce jak 500HP svine a pod kapotou upocenej 1.0l... Kdyz chces aby to vypadalo, tak to neni jen o motoru a jeho konich, ale o tom pohledu na to auto. A ten pohled urcite kazi kotouce jak talirky pod kafe.
Ale ja Pandovi fandim, me se libi, co dela Jen jsem se ptala a sam mi rekl, ze o tom i casem uvazuje
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
kujon píše:ale hovno směšný, malej motůrek = malý brzdy. Jak už sem mu psal - kdyby tam měl 500HP, tak má velký brzdy Nevim co tady z toho všichni děláte takový drámo, třeba já až budu vybírat kola, tak je pro mě velikost brzd naprosto napodstatnej údaj
Kdyz delas auto jako show car, tak muzes mit kotouce jak 500HP svine a pod kapotou upocenej 1.0l... Kdyz chces aby to vypadalo, tak to neni jen o motoru a jeho konich, ale o tom pohledu na to auto. A ten pohled urcite kazi kotouce jak talirky pod kafe.
Ale ja Pandovi fandim, me se libi, co dela Jen jsem se ptala a sam mi rekl, ze o tom i casem uvazuje
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Proč by to kazily? Jde o vkus. Každop. je to tvůj názor, já ti ho neberu, ale vynechat jen kvůli takový, s prominutim píčovině, krásný kola co by tam seděly jak prdel na hrnec, je dle mého nerozum. Ale moje auto to není Já si zvolim kola dle sebe a dle toho jak tam padnou, né z obav posměšků a "ne-IN" stylu
Navíc - on nedělá šoukár, ale auto na denní ježdění
Proč by to kazily? Jde o vkus. Každop. je to tvůj názor, já ti ho neberu, ale vynechat jen kvůli takový, s prominutim píčovině, krásný kola co by tam seděly jak prdel na hrnec, je dle mého nerozum. Ale moje auto to není Já si zvolim kola dle sebe a dle toho jak tam padnou, né z obav posměšků a "ne-IN" stylu
ale no tak pavlíku, klídek, občas je dobrý, když ti kamarádi poradí, nebo ti dá někdo nějakej tip na pěkný koleska...kola dělaj hodně, na trhu je jich kupa, rozpočet omezenej, takže výběr není zrovna jednoduchej...
se schválně zeptej faboša, s ním jsme výběrem kol jak na pandu, tak na jeho hondu protelefonovali postupně minimálně 2 hodiny
AdieuD píše:
ale no tak pavlíku, klídek, občas je dobrý, když ti kamarádi poradí, nebo ti dá někdo nějakej tip na pěkný koleska...kola dělaj hodně, na trhu je jich kupa, rozpočet omezenej, takže výběr není zrovna jednoduchej...
se schválně zeptej faboša, s ním jsme výběrem kol jak na pandu, tak na jeho hondu protelefonovali postupně minimálně 2 hodiny
tak za prvé seru na citování, chci to citovat celý ,tak budu
Jinak to určitě bylo víc jak dvě hodiny, co jsme to probírali. myslim, je jarouš vybral kola hezký a podle sebe, vybral ty, co mu tam pocitově nejvíc šly. myslim, že při výběru je dobrý přemejšlet i nad tim aby např brzdy nevypadaly směšně, protož epotom to kazí celkovej dojem auta....
mno, tak už je mám doma, kluky....
byly po tý dlouhý a únavný cestě trošku vyhládlý, takže dostaly napapat...
pak se koukali na televizu
no a pak šli spát, protože zejtra je čeká náročnej den, budou se oblíkat
a nakonec já, trošku jsem se u toho přenášení zapotil
zviratko píše:nádhera no coment a to bude na Pandu ??? nechce se mi to číst celé
no vono stačí přečíst nadpis tématu
vy jste ale spravne uchylako nasadte oblecte, at vidime, jake to teda budeee~!
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
| http://krulis.net|dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
jsem ještě nechtěl přezouvat, ale stejně jsem to nakonec hecnul
sem spěchal na fotbal, takže kvalita na prd
a to samý teď za tmy...