Ahoj
Scháním někoho, kdo se zabývá leštěním ALUkol a je z Moravy. Já jsem z Prostějova. Chtěl bych nechat vyleštit kola na své MR2ce. Kola nejsou nikde odřená, ale ty límce už nejsou lesklé, jsou na nich mapy v laku od kamínků....
Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
kolik tak prumerne berou za vylesteni alu?
je me jasny ze cena je ovlivnena velikosti a clenitosti kola,ale tak nastrelte neco,at si muzeme udelat predstavu.
Diky
V Polsku je to uplne za hubicku oproti Praglu apod. Treba lesteni limce vyjde kolem 40-50zl (1zl = cca 7,1Kč) zalezi na obtiznosti.
Cos je uplne smesna cena......V unoru je tam vezu tak vam pak hodim nejake fotky. Jsem sam zvedavy.
AUTODÍLY SIEN Bohumín skype: autodily_sien_bohumin
775233340, 773334818
Josh píše:V Polsku je to uplne za hubicku oproti Praglu apod. Treba lesteni limce vyjde kolem 40-50zl (1zl = cca 7,1Kč) zalezi na obtiznosti.
Cos je uplne smesna cena......V unoru je tam vezu tak vam pak hodim nejake fotky. Jsem sam zvedavy.
Nevím no já mam rad prověřené věci ale aspon se to ověří na tobě no!Ale držím palce.
SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+..... www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............
Josh píše:V Polsku je to uplne za hubicku oproti Praglu apod. Treba lesteni limce vyjde kolem 40-50zl (1zl = cca 7,1Kč) zalezi na obtiznosti.
Nevím no já mam rad prověřené věci ale aspon se to ověří na tobě no!Ale držím palce.
No uvidime....
775233340, 773334818
SkejT píše:kolik tak prumerne berou za vylesteni alu?
je me jasny ze cena je ovlivnena velikosti a clenitosti kola,ale tak nastrelte neco,at si muzeme udelat predstavu.
Diky
V praglu 8 až 10 tis za sadu včetně opravy odřenin od patníku + ošetřovací pasta na 2 roky -nutnost ošetřit kola pastou jednou za 6 tydnu -ale pak to vypadá takto!
Přílohy
Moje kolo.jpg (205.44 KiB) Zobrazeno 1553 x
DSCF3011.jpg (91.53 KiB) Zobrazeno 1553 x
DSCF3013.jpg (84.8 KiB) Zobrazeno 1553 x
Josh píše: Vypada to luxusne, ale takovou palku za lesteni nedam.
Necham se prekvapit co mi s nema udelaji kluci polsti usati
Díky -jo jo já jsem z praci spokojen a i ty prachy za to dám-to už je fuk je to hotove a to je pro mě podstatné ale tobě držím palce at to vyjde co nejlip!Pak porovnáme někde na sraze.
no a kdyz je tu tema o kolech,potreboval bych nekoho,kdo umi kola zrenovovat, protoze kraje skoro uz nejsou diky predchozim majitelum,chtelo by to celkovou peci , a nakonec striknout do cerny barvy a limec nechat bud nechat nebo vylestit , co myslite?
tady dou videt ty okraje jak skoro zadny nejsou nebo jen castecne
Pipotuning píše:Vyleštění limcu i s opravou do 3 tisic"!
jako komplet vsechny 4 kola opraveny a vylesteny limec jo?a kde to delaj,ale fakt aby to bylo kompletni ta oprava,protoze ty kola sou docela ve spatnym stavu a kolik stoji postovny?
Pipo: dik...no myslim ze porovnavat nase kola je nesmysl, protoze mame uplne rozlisne kola ale verim tomu ze to tem mojim neco pomuze. Snad se co nejdriv odhodlam a vyrazim za hranice
Tom_: V tom Polsku ti ty kola i opravi
775233340, 773334818
Josh píše:Pipo: dik...no myslim ze porovnavat nase kola je nesmysl, protoze mame uplne rozlisne kola ale verim tomu ze to tem mojim neco pomuze. Snad se co nejdriv odhodlam a vyrazim za hranice
Tom_: V tom Polsku ti ty kola i opravi
a kde v polsku a jaka je kvalita? mas nejakou zkusenost joshi nebo tvoji kamosi?diky za odpoved , jinak ty moje kola by chtelo trosku vic pece
staci se na kola jen podivat poradne , sou o par prispevku nadtim
ty jo tak na to leštění v polsku jsem teda zvědavej, to by se snad vyplatilo komukoliv z jakýhokoliv koutu republiky tam jezdit při těch cenách tam
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Tak jsem dneska odvezl ty kola do Polska a do tydne to bude. Budou mi opravovat a lestit limce 1 kolo vyjde na 40zl.
Celni plochy mi delat nebude coz me trosku mrzi ale to zkusim udelat doma sam. Ale protoze ty kola uz maji neco za sebou, tak me napadlo hodit stredy do cerne barvy a ty celni plochy na nich vylestit........No uvidim jak budou vypadat za tyden.
Tady je maly VT jak by ty kola vypadaly s cernyma stredama....
775233340, 773334818