Liťáky na Clio

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Sova

Liťáky na Clio

Příspěvek od Sova »

Zajímal by mě názor Vás všech, kteří máte chuť reagovat...
Moje Clio je bílé barvy a přemítám o litých kolech, chtěl bych spíše nějaká kola rallye specifikace nebo nějaká "racing" tuningová spíš né, i když co vím, možná by se mi nějaké líbily :wink:

Věc se má tak:
-měly by to být spíše 15" (kvůli rotační setrvačnosti) ale můžete mě přemlouvat i na 16" :D samozřejmě 4x100 6,5 minimum, spíš 7, ET 38
-vzhledem k bílé barvě auta přemýšlím o kolech budto zlatých, bílých nebo černých...
-cena max. 5000 za jedno v případě 15", u 16" by byl strop o něco málo vyšší

Nejvíc mě asi oslovily 2108 a 2109

http://sklep.tuning.pl/felgi.php?t_id=95&f_id=5

pak sem taky pokukoval po Ultraleggerách...v černé barvě

Jaké byste volily vy?Bílé, zlaté nebo černé?Nebo stříbrné
Všem díky za reakce, názory a tipy 8) :D
Cléon & Fonte

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

majitel bieleho clia budem tento alebo uz buduci tyzden a pre mna osobne je jedina moznost a to CIERNE 15#... nemas dake fotky tvojho auti? ;)

btw// tie "" SPEEDLINE 2108 SC - Competition II Gold "" su fakt krasne...
Obrázek

dokial nenajdem daco lepsie tak som rozhodnuty pre tieto keskin:
Obrázek
Obrázek
nejsu ziadna extra vyhra ale ten limec a tak vobec... no mozno na aute vyniknu :)

a dalsia mozno sice o nieco financne ale aj kvalitne vysie:
Obrázek
Naposledy upravil(a) patt- dne 14 lis 2007 01:05, celkem upraveno 1 x.

Sova

Příspěvek od Sova »

patt- píše:majitel bieleho clia budem tento alebo uz buduci tyzden a pre mna osobne je jedine moznost a to CIERNE 15#... nemas dake fotky tvojho auti? ;)

btw// tie "" SPEEDLINE 2108 SC - Competition II Gold "" su fakt krasne...
Obrázek
Mám za chvilku je tady nahraju, nicméně jen pro upřesnění je to jedničkové clio (X57) po faceliftu...víceméně je to takovej žebráček.Ted se na něm dodělal komplet novej podvozek,i s uložením, dal sem na něj Sachsy Super Touringy a nový pružiny z Renaultu, ty nejtvrdší a bohužel i nejdrahžší co prodávaj :(

Měnil se olej ve špajsce, silenty všude...

Co nevidět bude komplet GO motoru...
Mno a třešnička na dortu je klempířská a nový lak...
Cléon & Fonte

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

tesim sa na fotky ale "friško" :D

Sova

Příspěvek od Sova »

Nejsú žádná extra výhra :shock: Jsou super 8) Fakt parádní...
Cléon & Fonte

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

k autu dostanem dostanem disky 13# z letnymi pneu a 14# plechace zimne pneu... cize ja budem kupovat disky nove a pneu nizkoprofilofky samozrejme az po zime :) zatial by som to zbitocne skladoval a garaz mam aj tak dost plnu ... cez zimu nahodim nove narazniky,odstranim bocnu listu, spravim audio + interier a koncom zimy by som chcel sportovy podvozok a pod.. uvidime ci to pojde podla planu

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

skoro som zabudol... pobede som pozeral dake weby a nasiel som tieto disky ktore su tiez podla mna dost libove:
Obrázek

Sova

Příspěvek od Sova »

Mno tak ty fotky nemám :? Budou v mým foťáku, kterej má pujčenej bratr

Ale ve skrze je to uplně to samé jak toto, akorát takové zanedbané...

Obrázek
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Mno mě ty Keskiny zatím příjdou nejhezčí, z těch cos postoval...ty OZ...no nevím, mě by to pasovalo snad spíš na nějaké větší auto...
Cléon & Fonte

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

no to mas asi pravdu :) ale ako som uz pisal u mna zatial vyhravaju keskin

chico

Re: Liťáky na Clio

Příspěvek od chico »

k bilemu autu urco zlate

patt-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patt- »

tak to je ved nazoru a stylu... ja osobne budem preferovat tie cierne lebo auto bude bielo*cierne... zlutaky by mi asi nepasovali ... :banan:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

No z těch kol jsou rozhodně nejhezčí ty speedliny co ste sem šoupli, v bílý by byly ještě lepší na bílym autě :)
A když máš strop bůra za kus, tak ty speedliny stojí v 7x16 5700kč/kus s DPH, tak trošku připlatíš :lol: Ale na clio by stačili 15" za 5100kč/kus
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Sova

Re: Liťáky na Clio

Příspěvek od Sova »

chico píše:k bilemu autu urco zlate
Také se přikláním ke zlatým 8)
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Ritchma píše:No z těch kol jsou rozhodně nejhezčí ty speedliny co ste sem šoupli, v bílý by byly ještě lepší na bílym autě :)
A když máš strop bůra za kus, tak ty speedliny stojí v 7x16 5700kč/kus s DPH, tak trošku připlatíš :lol: Ale na clio by stačili 15" za 5100kč/kus
Bílá mě taky láká, jednak je to typická "relyčková" barva a bylo by to takové neotřelé, mít bílé kola a bílé auto...
Ale zas si říkám že bílé se tam budou zřejmě ztrácet a že zlaté víc vyniknou :wink:
Fakt nevím :cry:

Jinak 15" nebo 16"...to je taky dilema :( Nevím jestli mám dát přednost vzhledu (16") nebo funkčnosti (15")

Chtělo by to nějakej parádní konfigurátor nebo si umět pohrát ve photoshopu, at to vidím...jenže to bych počítačům nesměl rozumět jak koza petrželi :roll:

Jo a taky mě zajímalo která kola budou lehčí, ve stejném rozměru, jestli OZ Ultraleggera, Superturismo anebo ty Speedliny...to se bude těžko zjištovat zřejmě...
Sem náročnej :roll: :idea:
Cléon & Fonte

Ludwig

Příspěvek od Ludwig »

Sova píše:
Ritchma píše:No z těch kol jsou rozhodně nejhezčí ty speedliny co ste sem šoupli, v bílý by byly ještě lepší na bílym autě :)
Bílá mě taky láká, jednak je to typická "relyčková" barva a bylo by to takové neotřelé, mít bílé kola a bílé auto...
Ale zas si říkám že bílé se tam budou zřejmě ztrácet a že zlaté víc vyniknou :wink:

Jinak 15" nebo 16"...to je taky dilema :( Nevím jestli mám dát přednost vzhledu (16") nebo funkčnosti (15")

Chtělo by to nějakej parádní konfigurátor nebo si umět pohrát ve photoshopu, at to vidím...jenže to bych počítačům nesměl rozumět jak koza petrželi :roll:

Jo a taky mě zajímalo která kola budou lehčí, ve stejném rozměru, jestli OZ Ultraleggera, Superturismo anebo ty Speedliny...to se bude těžko zjištovat zřejmě...
Takový drahý kola na clio... z tebe musej mít prodavači radost :D

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ty speedliny nejsou vůbec lehký. Počítej že 15" má zhruba 8-9kg polde ETčka a šířky ráfku. Ultraleggera je podle mě lehčí než superturismo jestli si to dobře z tabulek pamatuju. Speedliny budou z výběru asi nejtěžší, ale jsou hodně pevný (nemaj třeba zezadu paprsky kvůli váze vykousaný, ale plný).......
Function > Form

Sova

Příspěvek od Sova »

Ludwig píše:
Sova píše:

Takový drahý kola na clio... z tebe musej mít prodavači radost :D
:D Hlavně v Renaultu ze mě měli pozdvižení když sem u nich kupoval pružiny pár 6500,-
Cléon & Fonte

Sova

Příspěvek od Sova »

Ritchma píše:Ty speedliny nejsou vůbec lehký. Počítej že 15" má zhruba 8-9kg polde ETčka a šířky ráfku. Ultraleggera je podle mě lehčí než superturismo jestli si to dobře z tabulek pamatuju. Speedliny budou z výběru asi nejtěžší, ale jsou hodně pevný (nemaj třeba zezadu paprsky kvůli váze vykousaný, ale plný).......
Otázkou teda je jestli volit kola pevnější nebo lehčí...zas o jednoho brouka v hlavě navíc :?
Cléon & Fonte

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Sova píše:
Ritchma píše:Ty speedliny nejsou vůbec lehký. Počítej že 15" má zhruba 8-9kg polde ETčka a šířky ráfku. Ultraleggera je podle mě lehčí než superturismo jestli si to dobře z tabulek pamatuju. Speedliny budou z výběru asi nejtěžší, ale jsou hodně pevný (nemaj třeba zezadu paprsky kvůli váze vykousaný, ale plný).......
Otázkou teda je jestli volit kola pevnější nebo lehčí...zas o jednoho brouka v hlavě navíc :?
Myslim že neuděláš chybu když se u tak kvalitních kol rozhodneš podle vzhledu. Budeš s tim jezdit nějaký okruhy, sprinty nebo něco kde by to mohlo bejt opravdu znát ta váha? Já dával speedliny 15" 9,2kg i s gumou jsou asi o čtyři kila těžší než 14" speedliny před tim co sem měl a neni to znát........Možná tak na sprintu .......
Function > Form

Sova

Příspěvek od Sova »

Ritchma píše:
Sova píše:
Myslim že neuděláš chybu když se u tak kvalitních kol rozhodneš podle vzhledu. Budeš s tim jezdit nějaký okruhy, sprinty nebo něco kde by to mohlo bejt opravdu znát ta váha? Já dával speedliny 15" 9,2kg i s gumou jsou asi o čtyři kila těžší než 14" speedliny před tim co sem měl a neni to znát........Možná tak na sprintu .......
Sprinty jezdit nebudu, je to nuda, možná jednou si to zkusím...zlatý okresky...

Kdybych měl ranec peněz, volím magnésia :)
Cléon & Fonte

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“