Pneu Nexen?
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pneu Nexen?
Neasistoval.
Docetl jsem se o tom. Je to kooperace. Stejnej vyrobek, pod jinyma znackama. Jestli to jeste najdu, dam ti to sem.

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to SubTera: Roadstone Nexen je dobře zavedenou značkou korejského původu. Vyrábí pneumatiky od roku 1958 a soustředí se na výrobu pneumatik pro osobní automobily, lehká nákladní vozidla a zimní pneumatiky. Značka má široké rozpětí vysoce výkonných produktů vybavených na všechny druhy silnic. S dobrou stabilitou ve vysokých rychlostech pneumatiky Roadstone podávají dobrý výkon při každém počasí. Díky dobré trakci a široké ploše dotyku s vozovkou se dobře ovládají, mají dlouhou životnost a méně se opotřebovávají a trhají. Vkusný vzhled a technický pokrok přináší dobrý výkon za každého počasí. Skvělé drážky vytváří prostředí přátelské k řidiči a zabraňuje smyku i v ostrých zatáčkách. Nepřekonatelný výkon mimořádně bezpečné zařízení činí z Roadstonu důvěryhodnou značku. Modely: Classe Premiere, Cp321, Cp641, Cp65, Cp661, Darkhorse 2 - Dh 2 60, Darkhorse 2 - Dh 2 65, Eurowin, Eurowin EW-650 , Eurowin Ew-700, Eurowin Ew-lt, N 2000, N 3000, Radial-at 4x4, Radial-at Neo, Radial-at Rv Ms, Radial-at Sv Ms, Roadian, Roadian At Ii, Roadian Hp, Roadian Ht Suv, Roadian Mt, Sb-602, Sb-650, Sb-652, Sb-700, Sb-702, Sb-800 , Sb-802, St-700, St-701, Sv-754, Sv-820, Winguard, Winguard-231, Winsport, atd.
neni to ale uplne ten clanek, ten jsem uz nenasel.
neni to ale uplne ten clanek, ten jsem uz nenasel.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

Ok, diky....ale moji duvery si asi stejne neziskaji. Ten nazev mi pripomina Roadstar, coz byly velmi nekvalitni autoradia.
až dojedu stávající pneu, tak se chystám obout toto: http://www.pneu-servis.cz/index.php?PneuID=226§=111" onclick="window.open(this.href);return false;
Bridgestone Potenza RE 050A
cena při koupi 1 kusu: 5856 Kč
cena při koupi 2 kusů: 2936 Kč
cena při koupi 4 a více kusů: 2859 Kč
tyhle jsem vybral já. koukni na ty stránky i na jiny pneu, maj to tam fakt nejlevnejsi.
Bridgestone Potenza RE 050A
cena při koupi 1 kusu: 5856 Kč
cena při koupi 2 kusů: 2936 Kč
cena při koupi 4 a více kusů: 2859 Kč
tyhle jsem vybral já. koukni na ty stránky i na jiny pneu, maj to tam fakt nejlevnejsi.
3x Renault Safrane Hartge Biturbo