Pneu

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

TF

Re: Pneu

Příspěvek od TF »

Já těd kupuju Bridgestone Turanza ER300 - 185/60 R14 H dle všech testů nejlepší pro daný rozměr na suchu i vodě. Tak jsem zvědav.

Camel

Příspěvek od Camel »

Ja jsem nakonec objednal Goodyear Eagle F1 195/50/15 tak doufam ze splni moje ocekavani!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

FatalDooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatalDooM »

Camel píše:Ja jsem nakonec objednal Goodyear Eagle F1 195/50/15 tak doufam ze splni moje ocekavani!
Mel jsem stejny rozmer a max. spokojenost! Podle vseho jsou kapanek horsi v brzdne draze diky tvaru drazek. Na vode byli uzasne. Ale bacha az dorazi zima - prazouvat doporucuju mnohem driv! Nema to totiz zadny kolmy vzorek a i na ujezdeden snehu je to jako by si nemel vubec vzorek!! To same plati pokud by si vyjel mimo asfalt! Takze bacha!
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;

FatalDooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FatalDooM »

Jinak netusi nekdo jak sou na tom Toyo T1-R 225/40 16 ?? Nasel jsem je za vybornou cenu... nechci na pneumatikach urcite setrit ale cena 2372kc s DPH za jednu me prijde uzasna! Nesetkal se nekdo s nima?
Fiat Coupe 2.0 20V Turbo Limited Edition no. 333/1600 @ 1,3 bar (12,5L/100km)
Moje jizda do kopecka: http://www.youtube.com/watch?v=WHspCClyU_U" onclick="window.open(this.href);return false;

Camel

Příspěvek od Camel »

FatalDooM píše:
Camel píše:Ja jsem nakonec objednal Goodyear Eagle F1 195/50/15 tak doufam ze splni moje ocekavani!
Mel jsem stejny rozmer a max. spokojenost! Podle vseho jsou kapanek horsi v brzdne draze diky tvaru drazek. Na vode byli uzasne. Ale bacha az dorazi zima - prazouvat doporucuju mnohem driv! Nema to totiz zadny kolmy vzorek a i na ujezdeden snehu je to jako by si nemel vubec vzorek!! To same plati pokud by si vyjel mimo asfalt! Takze bacha!
Ja je mam na kabriolet takze zima nehrozi...Jinak dik za radu! 8)
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“