není to náhodou bmw styling 32?Gooder píše:Nevíte, co je to za alu kola? Údajně to mají být origo Seat, ale to se mi nezdá kvůli límcům. Žádného Seata z výroby jsem na těch kolech neviděl.
Poznej alukola!
Re: Poznej alukola!
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Kluci jak se jmenují prosím tyto kola? Myslel jsem že to jsou kentaury, ale ty jsou 17" a toto je 16".
Nejsou to 16" Arktos z Roomstera Scout?
Jsou 

Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
Kluci dik, to mě nenapadlo. Škoda že to jsou 6,5" potřebuji 7".
v tom ppřípadě kentaury
http://autobazar.hyperinzerce.cz/alu-ko ... dka-opava/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://autobazar.hyperinzerce.cz/alu-ko ... dka-opava/" onclick="window.open(this.href);return false;

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Kentaury jsou super, ale mám nové 16" gumy a nové kupovat nechci. Musím vydržet až ojedu tady ty co mám, tak pak koupím kentaury 

pozná někdo tyto disky viděl je někdo na živo? o jakou značku se jedná? 

Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!
Nevíte název těchto kol? Jsou to origo VW, měl je např. Eos nebo Passat. Případně dělaly se i 5x100? Viděl jsem je totiž s tou roztečí(navíc měly ET35, Eos a Passat mají ET47). Moc časté nejsou, ani moc obrázků jsem nenašel. Mají je i některé policejní poface Passaty.
Hledám už pěkně dlouho a nemůžu je najít. Akiros a Azuro jsou jiné modely kol. Jde mi hlavně o to kolo na poslední fotce. Nevím, jestli jsou to stejné modely

Hledám už pěkně dlouho a nemůžu je najít. Akiros a Azuro jsou jiné modely kol. Jde mi hlavně o to kolo na poslední fotce. Nevím, jestli jsou to stejné modely

- Přílohy
-
- fd kopie.jpg (94.44 KiB) Zobrazeno 7330 x
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
"Sienna" 

Děkuji
Nevíš, byly i 5x100?

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Tak to netušim...za pomoci strýčka gůgla jsem koukal, že se dělali v 19" na tůjáréga v 5x120 a našel jsem i pár zmínek o 5x100 v nějakých cizích (už neaktivních) inzerátech, tak možný to je. Častý to ale evidentně moc nebude 

5x112 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
A co jako? Kolega se ptá, jestli se dělali i v jiný rozteči než 5x112, konkrétně v 5x100...tos mu moc nepomohl 

nebyly
jelikož na polo se nedělaly
a to je jediny auto s 5x100
sorry za předchozí chybu

sorry za předchozí chybu
v 5x100 v 17" se dělali na Polo Cross, rozměr 7,5J , ET 35
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
takhle starý katalogy nemam 

Tak teď koukat, jestli se neobjeví v inzerci. Jedno tam je, ale je jen jedno
Na fotkách tak hezky nevypadají, ale když jsem je okukoval na tom policejním Passatu, tak vypadají parádně
Děkuju kluci

myslíš tyto Láďo?

Nene, tyhle Míro nemyslím. Na 100% má Sienny. Tam mě právě zaujalo, jak má zapadnutý střed kola, že ty paprsky jsou tenké a vedou rovnoběžně 

to bylo na B6 nebo na B7 passatu?
Měl/má je B7, ty Kansas má/měl taky.

VW - Very Wonderful
pak ještě na B7 "Michigan"

Je možný, že to měl jako zimáky, teď jsem si toho už moc nevšímal, takže je možné, že má zpět sériové. Ty paprsky právě byly tenčí oproti těm ostatním.
nemyslíš Mallory 18ky? Ty se dávali ještě na R-packety

VW - Very Wonderful
Taky ne
Až bude možnost, omrknu to, pokud je ještě bude mít.

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš je začít sbírat po jednom
- http://auto.bazos.cz/inzerat/36318508/V ... -5x100.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak ty Sienny měl B7 jako zimáky
Jinak jedny 5x100 17" na prodej jsou, ale 16tisíc se mi za ně dávat nechce

Jinak jedny 5x100 17" na prodej jsou, ale 16tisíc se mi za ně dávat nechce

za ty kačky jsou nový