s tim rozmerem jsi ale dobre ulit

Slipknot je brutalsaakrys píše:dekuju, tesi me, ze se tu najde nekdo,kdo zna tuhle kapelu![]()
s tim rozmerem jsi ale dobre ulit
Konečně jsem se dozvěděl nějakej rozumnej důvod, proč se to tahle obouvá.MComb píše: Užší guma na široký ráfek má význam při driftování kde nehrozí stažení gumy z ráfku při bočním namáhání.
No tady jde spíš o to jak tu boda placa nesmyslym.artty píše:Přestaňte se tu dohadovat o blbostech. Mě se taky Ačka nelíbí, ale ať si každej jezdí na tom, co uzná za vhodný.
ty trubko, ale ty o těch světlech víš naprostý hovínko... je mi jasný, že si řekneš dyk ty xenony svitej mnohem vic prece a nikdy to tam nebylo tak to musi oslnovat prece... a to svetlo na to neni staveny prece. a tohle a tamleto co mi rikala anča z prasečáku. a este da pryc ty drazky, no tak to vubec.AR166 píše:Mravokárce Bóďa úplně nesnáší "áčkaře" a prasí si světla na koleně dodělávanýma xenonama a plexisklem. Tohle podle mě ohrožuje... Kolik bylo bouraček z oslnění a kolik z natahnutých gum?? Bóďo, nejsi Brandon Walsh s průzračně čistou duší, kašli na to.
bóďa píše:ty trubko, ale ty o těch světlech víš naprostý hovínko... je mi jasný, že si řekneš dyk ty xenony svitej mnohem vic prece a nikdy to tam nebylo tak to musi oslnovat prece... a to svetlo na to neni staveny prece. a tohle a tamleto co mi rikala anča z prasečáku. a este da pryc ty drazky, no tak to vubec.AR166 píše:Mravokárce Bóďa úplně nesnáší "áčkaře" a prasí si světla na koleně dodělávanýma xenonama a plexisklem. Tohle podle mě ohrožuje... Kolik bylo bouraček z oslnění a kolik z natahnutých gum?? Bóďo, nejsi Brandon Walsh s průzračně čistou duší, kašli na to.
ale urcite ani nevis, jak maj svetla svitit, ze potkavaci maj nejaky orez a kdyz se orez po implantaci cocky zachova ve stejne vysce jako svitilo origo svetlo s drazkovanym sklem, tak to nemuze oslnovat. proti takovejm blbeckum uz tam mam i origo naklapeci system a ostrikovace. ale to ti tu nebudu vysvetlovat, za prvy je to na dlouho a za druhy bys mi na to stejne napsal moudro typu "nikdy to tam nebylo tak to tam nema co delat a urcite to oslnuje, protoze si to delal doma a co je delany doma tak je spatny, raci servis, at ti to tam zkurvej".
kdo myslis ze o tom bude vedet vic, ja, co si ty svetla prasim na kolene nebo ty, kterej koupis galusky z babety, kola z porsche, zajedes do pneuservisu a reknes "mi to tam nak dejte". oni ti reknou "ale pane, to mate moc uzkou gumu" a ty jim odvetis "ja vim, ale vono je to hezky, vejde se mi to do podbehu a prej s tim driftujou"
lefi: áčka jsou taky specialita, jednou nějakej pablb neměl na gumy, viděl to další pablb a už si tam dal úzký gumy schválně. a už to jelo, protože je to přece hezký
s tim rattem sem te nejak nepochopil, ani nevim, jestli se to takhle pise... sice se o to nezajimam a nevim co vsechno do toho patri nebo co, ale ze bych musel mit zrezlou kapotu a popelnice na strese to teda fakt ne, ale tak kdyz se to nekomu libi...
vasku, ty ses fakt vašek...
Taky mám 8,5", doporučuju šířku 205saakrys píše:a kdyz jsme u tech pneu a disku, kupuju 8,5 siroky disky, doporucte rozmer pneu....
Budiž, já se snažil to napsat klidně, ale být tebou tak se příště nejdřív zamyslím, napočítám do desíti a pak budu mluvit o inteligenci v souvislosti s někým, koho vůbec neznám.bóďa píše:kubi: inteligence sama....
na 8,5 mám 215 s ochranou límce a myslim že pohoda. Podle mě tak akorát na normál jezděnísaakrys píše:
a kdyz jsme u tech pneu a disku, kupuju 8,5 siroky disky, doporucte rozmer pneu....