Úzké pneu na široký disk

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

saakrys

Re: Úzké pneu na široký disk

Příspěvek od saakrys »

dekuju, tesi me, ze se tu najde nekdo,kdo zna tuhle kapelu :rock:

s tim rozmerem jsi ale dobre ulit :D

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

sry za OT, ale nas se tady urcite najde viic 8) :rock:
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

MComb

Příspěvek od MComb »

saakrys píše:dekuju, tesi me, ze se tu najde nekdo,kdo zna tuhle kapelu :rock:

s tim rozmerem jsi ale dobre ulit :D
Slipknot je brutal :D . ne že bych je žral, ale je to dobrej nářez a když je nálada tak je najdu na youtube 8)

Jinak k tématu: Užší guma na široký ráfek má význam při driftování kde nehrozí stažení gumy z ráfku při bočním namáhání.
Jinak co se týče normálního ježdění je to každého věc a tohle téma mi přijde jako další rozdmýchávání hádek.
Každýmu se líbí něco jinýho a mě osobně se široký ráfek s uzkou gumou líbí 8)

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

MComb píše: Užší guma na široký ráfek má význam při driftování kde nehrozí stažení gumy z ráfku při bočním namáhání.
Konečně jsem se dozvěděl nějakej rozumnej důvod, proč se to tahle obouvá.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Mcomb: O tom driftování jsem nevěděl, díky za novou informaci 8) a máme hned něco víc k argumentaci :D
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

kubi: inteligence sama....

jo, si tam dam to křídlo velký, to maj véércé ne? to prej pomáhá, tim budu argumentovat...

a nebo si dam do ty fabije ten rám, dyk to maj taky, tak kdyz jedu do kauflandu a narazim do nákupního košíku tak aby se mi nic nestalo
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

bóďa : nežer to tak. :roll: chováš se jak děcko kterému sebrali lízátko,jdi se někam schladit.S klidnou hlavou by jsi pochopil že to kubi nemyslí úplně vážně :roll: to pozná každy pako...

MComb

Příspěvek od MComb »

boďo trochu s nadhledem :wink:

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

sorry, ale áčkaře fakt nesnášim... nemám rád ani tzv. ratt, ale tim aspon nikoho neohrozujou... sice je to podle me uplna hovadina, nelibi se mi to, ale nijak to nezasahuje do jizdnich vlastnosti a do bezpecnosti.... to samy kdyz vidim votuzeny auto tak se tomu akorat tak zasmeju, ale acka, z toho fakt pěnim... este kdyz vidim, co ty lidi dokazou vyplodit za moudra.. takze bych se ani nedivil, kdyby to myslel vazne. este kdyz se me ten clovek (doted nevim, jestli to myslel vazne), zepta, ze kdyz ma davat na 7,5J pneu 225/45 a alternativy, tak co ma pak davat na 9J. to je opravdu třešnička... koukni se na auta, co maj origo 9J, co tam maj za pneu... a takovy nebo alternativni tam dej. ale vim, je to hnus, kdyz se podivas na nadupanou karu zezadu s sirokejma kolama a sirokejma pneu. hezci je kdyz to vypada ze prejel velkou zvejkacku a zamotala se mu kolem dokola... a potom zblizka zjistis, ze jen nema na pneu co tam patrej a dal tam naky z vrakace z dojezdovy rezervy...

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

A jako ačkama někoho ohrožuješ???To je taky česká specialita :mrgreen: Jednou nějaký pablb placnul,že ačkař ohrožuje ostatní na silnici a od té doby se toho podobní "odborníci" drží....
Nemusí se ti to líbit,mužeš to nesnašet,můžeš se takovejm smát,ale nekecej tady zbytečně kraviny když o tom nic nevíš 8)

Jinak další česká specialita je jak píšeš tzv. RATT :smich2: tušim že největší rozkvět to má tady na TF :))) aspoň je zase česka scena oddělená od toho pořadnýho...

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

Mravokárce Bóďa úplně nesnáší "áčkaře" a prasí si světla na koleně dodělávanýma xenonama a plexisklem. Tohle podle mě ohrožuje. :kladivo: .. Kolik bylo bouraček z oslnění a kolik z natahnutých gum?? Bóďo, nejsi Brandon Walsh s průzračně čistou duší, kašli na to.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

noreking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noreking »

radsi Acko nez balon 8) :D
HONDA CIVIC 8G

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

No jo.. on je boda něco víc jak německá zkušebna co schváli 215/40 gumu na 9" :lol: :mrgreen:
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

m.artty
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Přestaňte se tu dohadovat o blbostech. Mě se taky Ačka nelíbí, ale ať si každej jezdí na tom, co uzná za vhodný.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

m.artty píše:Přestaňte se tu dohadovat o blbostech. Mě se taky Ačka nelíbí, ale ať si každej jezdí na tom, co uzná za vhodný.
No tady jde spíš o to jak tu boda placa nesmysly
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

AR166 píše:Mravokárce Bóďa úplně nesnáší "áčkaře" a prasí si světla na koleně dodělávanýma xenonama a plexisklem. Tohle podle mě ohrožuje. :kladivo: .. Kolik bylo bouraček z oslnění a kolik z natahnutých gum?? Bóďo, nejsi Brandon Walsh s průzračně čistou duší, kašli na to.
ty trubko, ale ty o těch světlech víš naprostý hovínko... je mi jasný, že si řekneš dyk ty xenony svitej mnohem vic prece a nikdy to tam nebylo tak to musi oslnovat prece... a to svetlo na to neni staveny prece. a tohle a tamleto co mi rikala anča z prasečáku. a este da pryc ty drazky, no tak to vubec.
ale urcite ani nevis, jak maj svetla svitit, ze potkavaci maj nejaky orez a kdyz se orez po implantaci cocky zachova ve stejne vysce jako svitilo origo svetlo s drazkovanym sklem, tak to nemuze oslnovat. proti takovejm blbeckum uz tam mam i origo naklapeci system a ostrikovace. ale to ti tu nebudu vysvetlovat, za prvy je to na dlouho a za druhy bys mi na to stejne napsal moudro typu "nikdy to tam nebylo tak to tam nema co delat a urcite to oslnuje, protoze si to delal doma a co je delany doma tak je spatny, raci servis, at ti to tam zkurvej".

kdo myslis ze o tom bude vedet vic, ja, co si ty svetla prasim na kolene nebo ty, kterej koupis galusky z babety, kola z porsche, zajedes do pneuservisu a reknes "mi to tam nak dejte". oni ti reknou "ale pane, to mate moc uzkou gumu" a ty jim odvetis "ja vim, ale vono je to hezky, vejde se mi to do podbehu a prej s tim driftujou"

lefi: áčka jsou taky specialita, jednou nějakej pablb neměl na gumy, viděl to další pablb a už si tam dal úzký gumy schválně. a už to jelo, protože je to přece hezký
s tim rattem sem te nejak nepochopil, ani nevim, jestli se to takhle pise... sice se o to nezajimam a nevim co vsechno do toho patri nebo co, ale ze bych musel mit zrezlou kapotu a popelnice na strese to teda fakt ne, ale tak kdyz se to nekomu libi... :-D

vasku, ty ses fakt vašek...

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

Pěkně ses rozohnil, po šlápnutí na kuří oko. :D.. Potírat lidskou hloupost je velmi obtížné, ach jo. :(
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) :D

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

bóďa : kua chlape,piš trochu jako člověk :roll: :roll: :roll: po tobě něco přelouskat,to je masakr....Zkus používat čárky a tečky,pak si počtou i normální lidi...

Jinak ano,nepíše se to RATT,to píše pouze TF a k áčkům ti nemám co říct,je mi jedno,že to nesnášíš.Já jen poukazoval na to že píšeš kraviny.Nikomu to nevnucuju,líbit se to nemusí.mě se zase nelíbí bálon...

AR166
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AR166 »

bóďa píše:
AR166 píše:Mravokárce Bóďa úplně nesnáší "áčkaře" a prasí si světla na koleně dodělávanýma xenonama a plexisklem. Tohle podle mě ohrožuje. :kladivo: .. Kolik bylo bouraček z oslnění a kolik z natahnutých gum?? Bóďo, nejsi Brandon Walsh s průzračně čistou duší, kašli na to.
ty trubko, ale ty o těch světlech víš naprostý hovínko... je mi jasný, že si řekneš dyk ty xenony svitej mnohem vic prece a nikdy to tam nebylo tak to musi oslnovat prece... a to svetlo na to neni staveny prece. a tohle a tamleto co mi rikala anča z prasečáku. a este da pryc ty drazky, no tak to vubec.
ale urcite ani nevis, jak maj svetla svitit, ze potkavaci maj nejaky orez a kdyz se orez po implantaci cocky zachova ve stejne vysce jako svitilo origo svetlo s drazkovanym sklem, tak to nemuze oslnovat. proti takovejm blbeckum uz tam mam i origo naklapeci system a ostrikovace. ale to ti tu nebudu vysvetlovat, za prvy je to na dlouho a za druhy bys mi na to stejne napsal moudro typu "nikdy to tam nebylo tak to tam nema co delat a urcite to oslnuje, protoze si to delal doma a co je delany doma tak je spatny, raci servis, at ti to tam zkurvej".

kdo myslis ze o tom bude vedet vic, ja, co si ty svetla prasim na kolene nebo ty, kterej koupis galusky z babety, kola z porsche, zajedes do pneuservisu a reknes "mi to tam nak dejte". oni ti reknou "ale pane, to mate moc uzkou gumu" a ty jim odvetis "ja vim, ale vono je to hezky, vejde se mi to do podbehu a prej s tim driftujou"

lefi: áčka jsou taky specialita, jednou nějakej pablb neměl na gumy, viděl to další pablb a už si tam dal úzký gumy schválně. a už to jelo, protože je to přece hezký
s tim rattem sem te nejak nepochopil, ani nevim, jestli se to takhle pise... sice se o to nezajimam a nevim co vsechno do toho patri nebo co, ale ze bych musel mit zrezlou kapotu a popelnice na strese to teda fakt ne, ale tak kdyz se to nekomu libi... :-D

vasku, ty ses fakt vašek...

Pojď do ringu, drsňáku. :D .. http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... 6#p1632646" onclick="window.open(this.href);return false;

SPEEDY
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SPEEDY »

saakrys píše:a kdyz jsme u tech pneu a disku, kupuju 8,5 siroky disky, doporucte rozmer pneu.... :D
Taky mám 8,5", doporučuju šířku 205 :D
Obrázek
Obrázek
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goldies »

Fuuuuj Acka a ješte stredy PORSCHE :-D
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Vrahůůůůůů

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

...a k čemu je to teda dobré, ty Áčka?

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

bóďa píše:kubi: inteligence sama....
Budiž, já se snažil to napsat klidně, ale být tebou tak se příště nejdřív zamyslím, napočítám do desíti a pak budu mluvit o inteligenci v souvislosti s někým, koho vůbec neznám. 8) A zkus si pogooglit jak se řekne anglicky krysa jen tak btw. :lol:
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Rolljoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rolljoin »

saakrys píše:
a kdyz jsme u tech pneu a disku, kupuju 8,5 siroky disky, doporucte rozmer pneu.... :D
na 8,5 mám 215 s ochranou límce a myslim že pohoda. Podle mě tak akorát na normál jezdění
Obrázek
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Vasekk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vasekk »

Boda vi vic jak inženýři z TUV... to je fakt joke dne :D
SKODA SUPERB
Golf 1 Cabrio Karmann

Jonas

Příspěvek od Jonas »

a co opačný extrém Véčka, jestli vůbec někdo na něčem takovým jezdí :D To by mohlo být taky zajímavý.
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???

HondaMan

Příspěvek od HondaMan »

"Véčka" - Absolutně bez problému!
Méli jsme 255ky na 6,5" ráfku a nikdy žádný prolém :zadek:

lefi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lefi »

čtyřkolky a teréní vozy je maj a myslim že s tim žádný problém nemaj :D

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

ale bóďa jim to vysvetli... maj to moc siroky a tim padem vsechny kolem sebe ohrozujou, vrahove :rock: protoze predce to je jasny, siroka guma neni stavena na tak uzkej rafek :lol:
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“