Zemi píše:Do CRX se 2.0 nikdy nedavalo... Davalo se do nich max 1.6. Nikdy jinak.

A urazit jsem nechtel, jen mi je zajimavy ze nevis co mam za motor a hned povidas aleeeeee a pak mi razem reknes ze na upravenyho japonce nemas.

Ty jsi nedelal swap? Neni to uz tuning? Urcite seriovku nemas takze je to fifty - fifty. Myslis ze uz pojedes StreetFightera?

¨
¨tak jako já jsem¨dal do pažouta motor ze 405ky tak si třeba mohl dát ty z prelude nebo acorda, nikdy nevíš co můžeš čekat.... a nikdy jsem s tebou nemluvil a neměl tu čest obejít si tvojí hondu tak nevím
A když jsem si vzpoměl že to máš upravený, svody , ventily atd... tak sem si myslel že to asi pojede... to je jedno...
Streeta jsem jednou nedal jelikož jsem blbě řadil a pak jsem ho udělal tuším... ale to je jedno... výmluvy že mi nešel motor tu nechci nadhazovat protože mi to pak všichni melou o hlavu, ale na mimoni se uvidí, přez zimu jsem to celý rozebral a udělal go tak snad to už konečně pojede jak má... můžem si to spolu dát taky , nejsem proti, třeba tě dám a třeba nee .... kdo ví...
¨Však o nic nejde , já si pažouta udělal pro radost a taky že je to můj koníček, takže to tak beru... závody o prachy a machrování jde mimo mě... prohraju, tak prohraju a jdu dál, když vyhraju tak mám hezký pocit a hned je lepší nálada...