já byl dneska na nákupech zadní levý světlo komplet celý zadní odrazka boční malej blinkr a chromová lišta pod předním světlem,ještě tam pár věcí je:O) jinak je to twin spárk 2,0 ale motor si už někdo vzal vyhořela od ventilátoru
AR166 píše:Tuhle 166 na díly, bez motoru jsem se pokoušel dražit na Aukru. A kde teď je? Kdybych něco potřeboval. Byla od Brna a to je ranec km.
AR166 píše:černá a červenej nápis nebo opačně. nejspíš v matný.. a netušíš, jestli na tý stříbrý byl sníženej podvozek? zadek se mi zdá nízko.
to je mi jasný že to není jeho hlavní vozidlo :O) znám jeho auta z fotekAR166 píše:V12 ma alfu nejspis jako zimni vuz.ma 3, 7 nebo 8 bavoraku, ze jo, pane uciteli?
určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
mc-otka píše:určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
Brian píše:mc-otka píše:určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
jj hod mi SZ a ja mu cinknu..to je přimo ten co to rozprodává?
přimo dokonalaARV6 píše:Tak jsem vymenil bocni okna za neposkrabany, a vzadu na nich uz byly i folie...![]()
bohuželmc-otka píše:jedete někdo na renocár?
BabickuAR166 píše:Koho to tu máme?http://www.youtube.com/watch?v=zgV2FiQt ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
stiflerovu babičku přímoARV6 píše:BabickuAR166 píše:Koho to tu máme?http://www.youtube.com/watch?v=zgV2FiQt ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
to dostmc-otka píše:přimo dokonalaARV6 píše:Tak jsem vymenil bocni okna za neposkrabany, a vzadu na nich uz byly i folie...![]()