já byl dneska na nákupech zadní levý světlo komplet celý zadní odrazka boční malej blinkr a chromová lišta pod předním světlem,ještě tam pár věcí je:O) jinak je to twin spárk 2,0 ale motor si už někdo vzal vyhořela od ventilátoru
alfa styling
Re: alfa styling
ty jo na to bych nervy nemněl teda
vysledek super
já byl dneska na nákupech zadní levý světlo komplet celý zadní odrazka boční malej blinkr a chromová lišta pod předním světlem,ještě tam pár věcí je:O) jinak je to twin spárk 2,0 ale motor si už někdo vzal vyhořela od ventilátoru
- Přílohy
-
- 30032009445.jpg (97.61 KiB) Zobrazeno 1739 x
-
- 30032009446.jpg (113.05 KiB) Zobrazeno 1737 x
a volant na druhé straně má je z anglie
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle 166 na díly, bez motoru jsem se pokoušel dražit na Aukru. A kde teď je? Kdybych něco potřeboval. Byla od Brna a to je ranec km.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem náhradní kryt na motor, tak jsem začal pokusně dělat "styling"
.. Zatím je odbroušen spodní nápis a žebrování, co jde tak špatně čistit.
- Přílohy
-
- 30-03-09_0724.jpg (31.38 KiB) Zobrazeno 1704 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
AR166 píše:Tuhle 166 na díly, bez motoru jsem se pokoušel dražit na Aukru. A kde teď je? Kdybych něco potřeboval. Byla od Brna a to je ranec km.
tět je cca 5km od prostějova takže od brna kousíček,na jakou barvu to pujde ten kryt
[quote="V12"]tak pridam foto moji alfice....
kurna další člen
moc pěkná,zachovala,kola by mohly bejt větší ale na ty naše cesty 
kurna další člen
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
černá a červenej nápis nebo opačně. nejspíš v matný.. a netušíš, jestli na tý stříbrý byl sníženej podvozek? zadek se mi zdá nízko.
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
V12 ma alfu nejspis jako zimni vuz.
ma 3, 7 nebo 8 bavoraku, ze jo, pane uciteli? 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ma ji jako sluzebak, ale s Eibach podvozkem a na BBS 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
AR166 píše:černá a červenej nápis nebo opačně. nejspíš v matný.. a netušíš, jestli na tý stříbrý byl sníženej podvozek? zadek se mi zdá nízko.
to se ti zdá pač je kufr naloženej náhradma dílama a ve předu neco není (motor)
to je mi jasný že to není jeho hlavní vozidlo :O) znám jeho auta z fotekAR166 píše:V12 ma alfu nejspis jako zimni vuz.ma 3, 7 nebo 8 bavoraku, ze jo, pane uciteli?
mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu
)
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
taky mám pocit, že V12 ačkoli ho neznám... ale podle forka co vidí za auta to si musí pořídit aby byl jejich členem a ve finale to vyfotí na tom pískovišti.. 
A4 3.0 V6 quattro
určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vymenil bocni okna za neposkrabany, a vzadu na nich uz byly i folie...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
nádhera, rěkl bych, že nejkrásnější 164 co znám...jenom tiše závidim, už chci taky, ale ještě si 2 roky minimálně počkám

Naposledy upravil(a) john-n dne 09 dub 2009 21:30, celkem upraveno 1 x.
Ex: VW Vento 1.9 TDI..motorkára 
Alfa Romeo 156 sportwagon 2.4 Jede To Dobře
Now: Škoda Octavia II kombi 2.0 TDI Průser Doma..prostě kasička
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
mc-otka píše:určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
jj hod mi SZ a ja mu cinknu..to je přimo ten co to rozprodává?
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Brian píše:mc-otka píše:určitě se dá domluvit ceny mají dobry jestly chceš tak mi napiš a nechám ti v SZ tel číslo na kamošeBrian píše:mc otka: scháním mlhovku přední, krytku výdechu topení, popř. kdyby byly slušný ceny tak i přední nárazník , nenašlo by se??? (srazil jsem zajdu)
jj hod mi SZ a ja mu cinknu..to je přimo ten co to rozprodává?
ok číslo ti dám zítra pač ho nemám bral jsem to přes jeho kámoše ale zeženu ti přimo na něho to bude lepší zítra ti to pošlu
přimo dokonalaARV6 píše:Tak jsem vymenil bocni okna za neposkrabany, a vzadu na nich uz byly i folie...![]()
jedete někdo na renocár? 
bohuželmc-otka píše:jedete někdo na renocár?
jinak přidám zase svojí trochu do mlýna
začnu novým spiderem, zbejvá dodělat už jenom drobnosti, ale do těch se mi něják nechce
potom tu mam 8C ve stejným měřítku (1:18), to je série jenom má dola lakovaný do bílý, už ho tak nechám, jenom uvažuju, že ty rádoby mlhovky nahradim diodama
dál tu mam breru (1:24), ta je v podstatě sériová, jenom budou jiný kola (né ty na fotkách, na těch je to jenom položený-budou límečky
tady ještě fotky série kdyby nekdo chtěl vidět
http://john-n.rajce.idnes.cz/Dvojcatka_ ... era/#album" onclick="window.open(this.href);return false;
a dneska na konec plasťák gtv, je to 1:24 od tamiye a tahle stavebnice je dneska už celkem raritou jelikož už se nevyrábí...představu mam jasnou, kola na kterých je focená brera, interier podle 1:1 (ve žlutý) a barva nejspíš červená která pod intenzivním světlem pude až do oranžový a ve stínu do hnědý
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekny
Tamyia je kvalitka, ani jsem nevedel ze se GTV delala
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
jj, tamku mam rád, to sou modely a né ty kovový "hračky", ale popravdě se toho trochu bojim, bo sem tamku resp. vůbec plasťák s motorem ještě nestavěl, takže se budu snažit to nepodělat, mam ještě staršího spidera od maista 1:18 tak tam si můžu udělat takovej hodně hruhej obraz o tom motoru....jinak od doby co vim, že tamka děla gtv tak sim jí scháněl, tohle je až od někud z japanu za podle mě dost pěknou cenu 500 kč, byl sem připravenej na četší výdaje
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Koho to tu máme?
http://www.youtube.com/watch?v=zgV2FiQt ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
BabickuAR166 píše:Koho to tu máme?http://www.youtube.com/watch?v=zgV2FiQt ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
stiflerovu babičku přímoARV6 píše:BabickuAR166 píše:Koho to tu máme?http://www.youtube.com/watch?v=zgV2FiQt ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
zvuk má nádhernej 
Alfa Romeo GT 3.2 V6
Alfa Romeo GT 3.2 V6
to dostmc-otka píše:přimo dokonalaARV6 píše:Tak jsem vymenil bocni okna za neposkrabany, a vzadu na nich uz byly i folie...![]()
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd