AR166: voe koukam, ze ty blikas na kazdyho
alfa styling
Re: alfa styling
Brian: Mas to pekny...
dojel si v tu sobotu v pohode??
R6 twin turbo + V10 + V12
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
V12: vse olrajd, dojel.
.. vodku uz ale nechci ani videt.
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
nasel jsem jednu fesandu.. http://cgi.ebay.de/Alfetta-2000_W0QQite ... 7C294%3A50" onclick="window.open(this.href);return false;
- Přílohy
-
- !BWoZ2DQBGk~$(KGrHgoOKjEEjlLmZ(ZQBKYYqs3Z2Q~~_35.jpg (15.73 KiB) Zobrazeno 2052 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Sibr je odzkousenej, dovnitr se nedostane ani kapka (lepsi nez Alwaysky)Brian píše:jisnětebe jsem viděl až při odjezdu když jste jeli předemnou..celkem jsem spěchal jinak bych zastavil na pokec když jste stáli u výjezdu
foták jsem neměl tak jsem nefotil.. Nemáte někdo nějaké fotky z toho srazu? Škoda počasí..
164 krásná, je vidět že se o ni staráš, jen jsem měl blbý pocit když jsem viděl jak leje a ty jsi měl pootevřený šíbr..
166 AR166 taky pěkná ale ty kola mi přišli už moc vylezlý.. možná po snížení by to bylo o nečem jiném
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
Panenský Týnec a nej Alfa tam.
... Z celkového počtu 3. 
- Přílohy
-
- fotka_640.jpg (50.73 KiB) Zobrazeno 2017 x
ještě nějak tak trochu poladit motor a tahle alfa má na slušné umístění v Tuning cupu 
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
AR166: Oooooo tak to me tesi diky za uznani - velmi si toho vazim
... To ty jsi na me troubil v te tmave 166?
BIGPAPA: Myslim ze uz jsme o tom spolu mluvili prave v Tynci ale i pro ostatni - TC uz jsem chtel zkusit v Milovicich (ne ze bych auto delal prave pro TC ale laka me to zkusit v nem soutezit) a bylo mi receno ze nemam designove upravy na motoru. Sel jsem si tedy projit auta ktera stala v prostoru TC a docela ma to nas... Pokud vsechna auta brala podle kriterii podle kterych hodnotili to me tak by se tam naslo dobrych par kousku ktere by tam potom nemeli vubec co delat - pouze nalakovany dekl a nadrzky na vodu do barvy auta na Fabii HTP ja osobne nepovazuju za designove upravy - tim to totiz pro vetsinu techto upravcu konci... Kdyz jsem nahlidl trochu pod ten dekl tak byl vsude chliv a bordel cimz u me tato soutez dost klesla. Nebo ted v Tynci - cervena Ibiza ktera mela kazdy dil nalakovanny jinak (nesedel odstin na blatnicich a kapote), nebo zlate Saxo s nanytovanym "nadechem" na kapote kde ty nyty vylejzaly pod lakem... Nevim co si o tom mam myslet. Nechci tady nejak brecet ze me tam nevzali ale tato auta tam vpustili a me rekli ze nemam nalakovany dekly na motoru a ze na tom musim jeste zapracovat? Kde to jsme??? Na vzhledovych upravach zapracuju ale az na pristi sezonu a ne moc protoze tam ve finale prijde jiny motor ale urcite na tom neco spacham. Navic budu resit muziku, zbytek interieru, a jiny podvozek takze toho bude pres zimu opet az az...
BIGPAPA: Myslim ze uz jsme o tom spolu mluvili prave v Tynci ale i pro ostatni - TC uz jsem chtel zkusit v Milovicich (ne ze bych auto delal prave pro TC ale laka me to zkusit v nem soutezit) a bylo mi receno ze nemam designove upravy na motoru. Sel jsem si tedy projit auta ktera stala v prostoru TC a docela ma to nas... Pokud vsechna auta brala podle kriterii podle kterych hodnotili to me tak by se tam naslo dobrych par kousku ktere by tam potom nemeli vubec co delat - pouze nalakovany dekl a nadrzky na vodu do barvy auta na Fabii HTP ja osobne nepovazuju za designove upravy - tim to totiz pro vetsinu techto upravcu konci... Kdyz jsem nahlidl trochu pod ten dekl tak byl vsude chliv a bordel cimz u me tato soutez dost klesla. Nebo ted v Tynci - cervena Ibiza ktera mela kazdy dil nalakovanny jinak (nesedel odstin na blatnicich a kapote), nebo zlate Saxo s nanytovanym "nadechem" na kapote kde ty nyty vylejzaly pod lakem... Nevim co si o tom mam myslet. Nechci tady nejak brecet ze me tam nevzali ale tato auta tam vpustili a me rekli ze nemam nalakovany dekly na motoru a ze na tom musim jeste zapracovat? Kde to jsme??? Na vzhledovych upravach zapracuju ale az na pristi sezonu a ne moc protoze tam ve finale prijde jiny motor ale urcite na tom neco spacham. Navic budu resit muziku, zbytek interieru, a jiny podvozek takze toho bude pres zimu opet az az...
Fiat Marea Weekend 1,9 JTD 81kW (daily)
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
Alfa Romeo 146 2.0 16V Turbo (in progress)
Alfa Romeo GTV 3.0V6 24V Edizione Sportiva (funny)
Cuore Sportivo
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Venca146: je to moc pekny, a prijde mi zbytecny se snizovat na uroven nejakyho Tuzing Cupu...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
to Venca146: Jojo, to jsem byl já.
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Tady pán má něco proti 156?Brian píše:viděl jsem že jsi blikal..ale popravdě na tu dálku přes to zapršený okno jsem si myslel že je to nějaká 156AR166 píše:Brian: ja vim, taky bych je chtel trosku zastrcit.. vsim jsem si te uz pri prijezdu ( dokonce jsem na tebe bliknul, zahoukal).. Pekne dole to mas... vědět že je to 166 tak tam jedu a udělali bysme nějaký ty společný fotečky. Pak když jsem tam došel tak už jste byli někde na place..
Nechystáte se třeba na Panenský týnec ted o víkend??
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW 
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jen sem ty fota dej, je treba tohle tema vskrisit. 
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Jojo urcite sem neco nahodim, ale az tak za tyden, driv pochybuju ze to bude spraveny... 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Byli jsme na srazu ve Velke Ide u Kosic, super akce
tak zopak fotek...

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ARV6: pecka hombre. 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc
Jeste mi dneska prisla fotka od kolegy

Jeste mi dneska prisla fotka od kolegy

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tyhle tuningare, co jezdi na mlhovky, miluju.

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AR166 píše:tyhle tuningare, co jezdi na mlhovky, miluju.![]()
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
To ARV6: Ta druhá fotka je neskutečnej mazec. 
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
nějaká kurva mi nacouvala do alfice v noci a ujela tak nemáte někdo přední světlo u spolujezdce?
- sparco-ikaros
- Kontaktovat uživatele:
mc-otka: kamarad tu samou alfu klepnul na predek, možna to světlo bude mít:-) protože kupoval obě nové.... poptam se 
Jsem zarytý koncernista protože vlastním GTi ........ to chceš !
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně se Alfička vrátila ze servisu, tak tady jsou nějaký fotky.
- Přílohy
-
- 1.jpg (105.53 KiB) Zobrazeno 1734 x
-
- 2.jpg (137.47 KiB) Zobrazeno 1734 x
-
- 3.jpg (146.68 KiB) Zobrazeno 1734 x
AR166: ty studuješ v Mostě? dnes jsem jel zase okolo velebudic a stála tam tvoje alfina 
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
Alfa Romeo 166 - full luxury packet & lowrider packet
Fiat Punto GT - 1,4 turbo
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jojo, dneska jsem tam byl. ochranu životniho prostredi. proste ekolog telem i dusi.

hehe.. jsem jel a najednou jsem zahlídnul 166 tak hned otočka a zkoumal jsem
pak mi došlo že už jsem tvoji Alfu viděl v těch Plasech na sraze.. Zdálo se mi to nebo jsi o chlup snížil?
Škoda Octavia Combi - limited edition Style
- F.l.a.n.e.l.
ARV6: ta poslední fotka z té série je mrda 
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
nesnizil. nekdy se auto podari zaparkovat, ze pak to nevypada jak jeep.Brian píše:hehe.. jsem jel a najednou jsem zahlídnul 166 tak hned otočka a zkoumal jsempak mi došlo že už jsem tvoji Alfu viděl v těch Plasech na sraze.. Zdálo se mi to nebo jsi o chlup snížil?
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
kingmichal: mam slabost pro cerny auta.. kola se mi libi.