tak me se vzdycky libil, ted kdyz jsem vsechny plasty sundal a naraznik mi pripadne moc nahore tak sem po nem zase zacal posilhavat, protoze je z plastu a hodne decentni
no a pak se naskytla moznost koupit funglovej jeste zabalenej v krabici za 1500 i s mrizkama a to sem nevahal, vzdyt jenom ty mrizky stoji ve skodovce 1700 kacek
jinak je to origo prisluenstvi skoda a do nemecka se daval standardne na fabia 2,0 s oznacenim GT
amogh píše:tak me se vzdycky libil, ted kdyz jsem vsechny plasty sundal a naraznik mi pripadne moc nahore tak sem po nem zase zacal posilhavat, protoze je z plastu a hodne decentni
no a pak se naskytla moznost koupit funglovej jeste zabalenej v krabici za 1500 i s mrizkama a to sem nevahal, vzdyt jenom ty mrizky stoji ve skodovce 1700 kacek
jinak je to origo prisluenstvi skoda a do nemecka se daval standardne na fabia 2,0 s oznacenim GT
tak to neni co resit a za tu cenovku... A hlavne je to plast
Tak jsem zvedav az to uvidim v realu
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
aha, tak to jsem musel prehlidnot, ze jsi psal, ze to jeste nemas na aute....
jinac ten nastavec na naraznik je fajnovej , ale hlavne plastovej a o to jde predevsim
Pinky píše:doufam že si vyhraješ stim napojenim,nejlepe zahladit...
to asi ne, páč pochybuju že by kvůli tomu chtěl přestříkat celej předek ne karlíku?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
takže si budeš hrát ještě s lištama vzádu? vepředu ti vlastně ty lakovaný zmizí
jinak plast je to moc pěknej, ještě bych si třeba pohrával s myšlenkou..hodit tam místo normálních mlhovek nějaký podobný těm co měla studie Paris vypadalo by to určitě moc zajímavě
zahlazeni sem poptaval, ale proste s varenim plastu to je starej znamej problem
no a co se georgerobova napadu tyce tak to chci presne obracene
mlhovky necham jake jsou, ja nejak moc na kulaty mlhovky nejsem a hlavne by pak problem bylů s origo plastovejma mrizkama a ty tam chci v kazdym pripadku mit
a jinak je to jak rika jarda, i kdyz nekoho sezenu tak je to furt o tom lakovat pak celej predek a taky sehnat jeste jeden naraznik--nevim uvidim
na co jinej nárazník
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
pac takovy zavareni neni hned a nez to dotahnes do finale, tak to taky nejakou chvilku trva a kdyz musis jezdit autem kazdy den a bez narazniku by to asi nebylo zrovna v pohode, leda si od nekoho pujcit i za cenu, ze by byl v jiny barve......
no na jardovo dotaz odpovedel bobik vcelku logicky
jinak zahladit RSo je v poho, zadni "RS" uz je horsi a bylo to videt i na ty fabce v chabrech, proste tam byla mala boule
kdyz zahladit tak bych to chtel tak ze se do serioveho narazniku vyfrezne drazka, prekryt se zuzi a napasuje do drazky pak se to zavari a tim bude prechod perfektni, no a pak je jeste otazka s tim blbincem pod SPZ protoze kdyz uz zahlazovat tak uz
no urcite bych to nerezal, pac by ti pak nesedely 100% boka a pak by ti byly i naprd ty mrizky, ktery jsou moc povedeny...
leda navarit vetsi bakule plastu a vyhrat si s tim
jinak ja tomuhle panovi budu davat svuj seriovej predni naraznik a necham zavarit diru po liste a komplet mezi mlhovkama, to zas takovej problem nebude, jan si s tim pak vyhrat, aby sedelo zaobleni
jj taky si myslim, ale trochu mi jeste neda spat ten dekl pod spz je na tom prekrytu tak blbe vylisovanej ze jak se rizne tak tam skoro zadnej plast nezbyde
takze si fakt nekdy rikam radsi to tam prdnout tak jak to je a hotovo, nez kupovat dalsi naraznik, platit svarovani plastu, platit vic za lak a jeste pak mit neurcitej vysledek
jo hele ty ses z tej bolky, nevis kde by se dali sehnat prahy z felicie fun?
pokud vim tak s plastem dela aji david blaha v lamino servisu. pro nej by nebyl zadnej problem ti to udelat podle tvyho prani. ale nevim jak je to u nej s cenama
maysner píše:pokud vim tak s plastem dela aji david blaha v lamino servisu. pro nej by nebyl zadnej problem ti to udelat podle tvyho prani. ale nevim jak je to u nej s cenama
podle toho co jsem o něm slyšel tak se mu na jedno zrcátko leda tak vysere
maysner píše:pokud vim tak s plastem dela aji david blaha v lamino servisu. pro nej by nebyl zadnej problem ti to udelat podle tvyho prani. ale nevim jak je to u nej s cenama
podle toho co jsem o něm slyšel tak se mu na jedno zrcátko leda tak vysere
tak to sem nevedel. ja myslel ze by ti to jen zahladil jak bys chtel
ja s tim zatim zkusenosti nemam. jen co sem tak pochytil tak sem na nej slysel jen chvalu