Termik píše:stručně a lidově řečeno:
vypadá to že jsme v prdeli
ted to opravdu nema cenu resit,jsou to vsechno jen spokulace.Cas ukaze jak se k tomu postavi.Urcite to nebude tak horky
taky si myslím že někteří zbytečně plaší
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
dle meho to bude jako se vsim, nejdrive si najdou par obetnich beranku, pak se lidi trochu budou bourit a pak to utichne, misto toho aby se zamerili na lidi ktery jezdej ve vracich, tak se zamerujou na auta s tuningem, jenz ve velkem mnozstvi jsou ve stavu vice nez prefektnim, ale strach z toho jde...
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
[i]řízení vozidla, které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích podle zvláštního právního předpisu tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích [/i]
o technické nezpůsobilosti (kam se řadí i úpravy) jsem našel jen toto.. A nenašel jsem nějakou přesnější definici co je "závažný způsob". Co jsem tak pochopil, tak pokud budete mít třeba jen prahy tak je to v pořádku, protože prahy rozhodně bezprostředně neohrožují účastnýky provozu ...
jdu študovat ještě dál.... Dík za ten odkaz, znám ho už déle ale až teď mám čas to pročíst
to bude právě "sranda" tenhle pojem (právně neurčitý pojem) správně vyložit,
..... takže zatím bych se až tak moc nebál a doba ukáže
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<