Babicka s cirou optikou
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
A ty myslis, ze na uzovky je delaj? kdyby nemel golf nahodou stejny prumer lamp, tak jsem taky nahranej. musis hledat v jinych autech s podobnym rozmerem. co zkusit lampy na boru? tu druhou generaci delali s obdelnikovymi svetly a ty by mohly byt dost podobne tem emkovym....bigi píše:Moc krasna SkodulkaSkoda ze neni nejaka hezka cira na eMko.
to all: vsem diky za chvalu. jsem rad, ze se autiko zacina pomalu libit...

Druhou generaci? Vždyť Bora je měla odjakživa....problém bude akorát v tom že u Bory jsou ty světla dělatý s mírnym sklonem, takže na eMku s kolmou přídí to bude svítit metr před auto do země....navíc ty světal budou patrně dražší než celá škodovka....Komár 1981 píše:A ty myslis, ze na uzovky je delaj? kdyby nemel golf nahodou stejny prumer lamp, tak jsem taky nahranej. musis hledat v jinych autech s podobnym rozmerem. co zkusit lampy na boru? tu druhou generaci delali s obdelnikovymi svetly a ty by mohly byt dost podobne tem emkovym....bigi píše:Moc krasna SkodulkaSkoda ze neni nejaka hezka cira na eMko.
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
eeee zpet. jsem blbej. myslel jsem VW JettuF.N.T (Jergi) píše:Druhou generaci? Vždyť Bora je měla odjakživa....problém bude akorát v tom že u Bory jsou ty světla dělatý s mírnym sklonem, takže na eMku s kolmou přídí to bude svítit metr před auto do země....navíc ty světal budou patrně dražší než celá škodovka....Komár 1981 píše:A ty myslis, ze na uzovky je delaj? kdyby nemel golf nahodou stejny prumer lamp, tak jsem taky nahranej. musis hledat v jinych autech s podobnym rozmerem. co zkusit lampy na boru? tu druhou generaci delali s obdelnikovymi svetly a ty by mohly byt dost podobne tem emkovym....bigi píše:Moc krasna SkodulkaSkoda ze neni nejaka hezka cira na eMko.

V tom případě jo....jenom nevim jestli na to prodávaji čirý....Komár 1981 píše:eeee zpet. jsem blbej. myslel jsem VW JettuF.N.T (Jergi) píše:Druhou generaci? Vždyť Bora je měla odjakživa....problém bude akorát v tom že u Bory jsou ty světla dělatý s mírnym sklonem, takže na eMku s kolmou přídí to bude svítit metr před auto do země....navíc ty světal budou patrně dražší než celá škodovka....Komár 1981 píše:A ty myslis, ze na uzovky je delaj? kdyby nemel golf nahodou stejny prumer lamp, tak jsem taky nahranej. musis hledat v jinych autech s podobnym rozmerem. co zkusit lampy na boru? tu druhou generaci delali s obdelnikovymi svetly a ty by mohly byt dost podobne tem emkovym....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
Re: Babicka s cirou optikou
prodávaj... nebo světla z corrada 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to super..sluší
..............Na eMko nic moc není no, hlavně od Ellri nebrat.. s xenonem uz to vypada lepe 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- Komár 1981
- Kontaktovat uživatele:
JJ to je jedina moznost, kdy se hodi pouzit ty jejich kryty. ale xenony zas nekolikanasobne zvysuji cenu vozu naseho tipu...remix píše:vypadá to super..sluší..............Na eMko nic moc není no, hlavně od Ellri nebrat.. s xenonem uz to vypada lepe