Neví někdo kdo prodává nebo spíš má na svědomí tenhle bodykit? Všechny co sem na tenhle model vyděl jsou děsný a tenhle je krásně decentní a nekazí linie auta...Aspoň kontakt na člověka co jí prodává..
Tak ten vypada fakt hodne gut. Na cars kontakt neni?
Kdyztak tohle by ti udelali i v lamino.cz, ale asi by to stalo trosku vic. Ten zadek mi ale neprijde zas tak jinej, mozna ze je trosku rozsirenej. predek je peknej, taky sem to nevidel.
Prosel si kdyzak i klasicky adresy na netu s tuning obchodama?
ten zadek je mozna jen lehce prodlouzenej.ale libej se mi ty prahy a predni naraznik vypada to na upravu stavajiciho ale kdyz uz to jednou delal tak to aspon nebude takova drina to udelat podruhy.... na cars.cz je jen cislo na bazar
jo zkousel sem i projizdet a vsude jen ty hnusny tuzingovy prace
GReddy píše:ten zadek je mozna jen lehce prodlouzenej.ale libej se mi ty prahy a predni naraznik vypada to na upravu stavajiciho ale kdyz uz to jednou delal tak to aspon nebude takova drina to udelat podruhy.... na cars.cz je jen cislo na bazar
jo zkousel sem i projizdet a vsude jen ty hnusny tuzingovy prace
Co skusit zavolat do bazaru, jestli tam neni kontakt na byvaleho majitele, za to nic nedas...... maximalne te poslou do haje, a kdyz to bude nejakej fanda a vysvetlis mu to tak ti treba pomuze, pokud to teda nebude nejakej megabazar, ale jen neco malyho.
Pripadne jak rikam skus www.lamino.cz tam ti to udelaj na zakazku, ale to bude za moc penez
GReddy píše:docela predrazena 1.6ka! sice pekna ale jako sory pocatecni cena 160 tis je trosku moc
Tak to je celkem dost, sakra je fakt skoda ze nejlepsi auta sou vzdycky motoricky slabsi...... skoda ze to neni 2.0GTi to by bylo hned lepsi
Ta 1.6 ma jen neco kolem 77KW nebo nejak tak ze?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
když to doma dneska najdu, tak to nafotim a hodim Ti sem celý pokec o tomhle autě....já už ho viděl v Bazaru na čerňáku....asi koluje prahou - běžný člověk to auto neocení.....natož kupec v bazaru....zdali je cena předražená nedokážu posoudit - nejsem znalec Toyot
Radši budu druhej než mrtvej!
Honda Civic D16A6 - Sweatheart
Chrysler GrandVoyager 2,5TD - Daily Driver
Honda Civic IV.gen - prodám veškeré díly - více SZ
Alfa Romeo GTV - Under Construction
Yamaha YFM350X Warrior RWD - Free Time Machine
StreetFighter píše:když to doma dneska najdu, tak to nafotim a hodim Ti sem celý pokec o tomhle autě....já už ho viděl v Bazaru na čerňáku....asi koluje prahou - běžný člověk to auto neocení.....natož kupec v bazaru....zdali je cena předražená nedokážu posoudit - nejsem znalec Toyot
prave nerikam ze sem buhvijakej znalec ale zhruba vim kde se co pohybuje.i kdyz se mi moc libi cena je moc...realna muze bejt..no...tak 120 a to hodne prehanim kdyby to byl apon dvoulitr...ale ten pokec by se hodil chtel bych neco v podobnym stylu tak bych rad vedel kdo s tim ma zkusenosti..