cooperova astra
Tyhle zadni svetla tam mit nebude... Budou tam pry ty co tam mel loni...Motis píše:Ale ty zadní světla má určitě lepší než ty co tam měl![]()
jinak pěkné auti
Opel Astra F
www.Astra-tuning.wz.cz
www.Astra-tuning.wz.cz
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
ajtakrajta
taky me oko slzelo kdyz jsem videl ty fotky rozdelanyho auta, ale tak takle uz je to lepsi
jinak skoda, je pravda ze dvoubarevny laky uz jsou okoukany, obvlaste kremovej vrsek ,ale cooprova astra na to mela sakra pravo pa rekl bych skorem copyright, takze by se mi hodne libila ta menavka dole a nahore kremovka ale takle to taky neni spatny
akorat uz se mi nelibej ty plasty
taky me oko slzelo kdyz jsem videl ty fotky rozdelanyho auta, ale tak takle uz je to lepsi
jinak skoda, je pravda ze dvoubarevny laky uz jsou okoukany, obvlaste kremovej vrsek ,ale cooprova astra na to mela sakra pravo pa rekl bych skorem copyright, takze by se mi hodne libila ta menavka dole a nahore kremovka ale takle to taky neni spatny
akorat uz se mi nelibej ty plasty
Touran BMM
Re: cooperova astra
stydi, vsak to jednou na strankach psal ze ho to stve ale ze to zaboha lip napasovat nejdeOndras píše:Já oceňuji jak lícuje maska pod světlama a s nárazníkem. Nechápu, že se stylingáři za něco takového nestydí...
Touran BMM
-
Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tomu se mi nějak nechce věřit. Není to nijak komplikovaný tvar. A když odhlédnu od lišty pod světlem, tak u tvaru spodku masky a výřezu v nárazníku je to "nejde" trapná výmluva.amogh píše:stydi, vsak to jednou na strankach psal ze ho to stve ale ze to zaboha lip napasovat nejdeOndras píše:Já oceňuji jak lícuje maska pod světlama a s nárazníkem. Nechápu, že se stylingáři za něco takového nestydí...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
proc nevkusne? podivej se jak vypada kremovej interier a u jinych aut i podbehy a motor k menavce?? myslim si ze dobre
samo muj nazor
samo muj nazor
Touran BMM