Dekory interieru a ine....
Dekory interieru a ine....
Nazdar tuneri.Tuning je super.Zaujma ma vsetko okolo neho.Ale som uplny zaciatocnik.Chcel by som od vas radu.Mam Citroen xsara picasso a chcel by som ten velky cierny priestor okolo paky a ovladacov klimy zmenit na strieborny.Co by ste mi poradil.Nejaky dekor alebo tam bude drzat aj nejaky nastrek.Poradte mi prosim Vas aj nejaky postup pri striekani aby sa mi to nelupilo.Diky moc
- F.l.a.n.e.l.
jestli máš stříbrnou xsaru picaso, tak stačí, když středový panel obšlehneš šedou základovkou a máš to v barvě vozu... cca 0,5 kg barvy = cca 70 kč 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Můžeš to vyřešit buď takhle http://www.jkdesign.cz/Citroen-Xsara-Pi ... 10683.html a nebo to rozebrat a nechat nastříkat. Záleží co se Ti bude zdát přijatelnější 

Škoda Favorit 135 LS - minulost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost
Ford Focus 2.0i Trend - přítomnost

Caute je to plast a preto sa bojim ze sa mi to bude lupat.A Flanel picasso mam strieborne.Normalne zakladnym strieb.sprejom?Inac zatial diky za radu.A Este by som sa chcel opitat na chitp tuning na toto auto.
Malo by to zvysit z 90koni na 110koni. Mate nejake skusenosti s chiptuningom?Myslite ze sa to oplati bude poznat nejaku zmenu?Este raz diky za vase rady
Malo by to zvysit z 90koni na 110koni. Mate nejake skusenosti s chiptuningom?Myslite ze sa to oplati bude poznat nejaku zmenu?Este raz diky za vase rady
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dekory interieru a ine....
hlavně nestříkat, vypadá to naprosto děsně, jedinný co se mi líbí je lak s takovou strukturou, vypadá to jak když na tom uschnou malý kapičky, resp cákance, osobně bych to polepil dekorem a nebo barevnou koženkou, paleta výběru je široká ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
ja to mam striekane a aj s tym plastom co je okolo budikov (xsara 1,4) a vravim ti NEROB TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ked ides oproti slnku tak okrem striebornej pristrojovky nevidis v celnom skle skoro nic. A po tom co to kazdy vydel si to so mnou nikto nechcel vymenit za cierne. Ale uz je na predaj tak to neriesim, Ale vravim ti to vazne nedavaj to do svetlej farby lebo hovno uvidis. Fotil som teraz na rychlo a nevedel som najst kluce tak je to cez mokre okna.
Ked ides oproti slnku tak okrem striebornej pristrojovky nevidis v celnom skle skoro nic. A po tom co to kazdy vydel si to so mnou nikto nechcel vymenit za cierne. Ale uz je na predaj tak to neriesim, Ale vravim ti to vazne nedavaj to do svetlej farby lebo hovno uvidis. Fotil som teraz na rychlo a nevedel som najst kluce tak je to cez mokre okna.
- Přílohy
-
- 02.jpg (250.67 KiB) Zobrazeno 828 x
-
- 01.jpg (242.73 KiB) Zobrazeno 824 x
otlcene priblizovadlo Citroen ZX vprisernej zelenej 
hlada sa nahrada za xantijku

jaj sori som si nevsimol ze myslis picasso.
no tie plasty som len vybral s pristrojovky, a dal nastriekat s naraznikom a spetnimy lakirnikovy, to je vsetko, je to farba auta ale vyzera to dost dobre, az na to ze vrch sa odraza do okna
no tie plasty som len vybral s pristrojovky, a dal nastriekat s naraznikom a spetnimy lakirnikovy, to je vsetko, je to farba auta ale vyzera to dost dobre, az na to ze vrch sa odraza do okna

asi mas 2.0Tnafta. no ja som sa vyprdol na chip a dal som tam medzichladic+ otvoreny filter s rurou na cold vzduch, udaje zo seriovej C5(stary motor) 2.0td (ta ma itercooler) a za 15 000,- mi to stacilo a potom siel do prec, chudak picasso.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dekory interieru a ine....
Já to mám taky nastříkané a vidím úplně supr!!Nestěžuji si!!