Ahoj vsem.
Tohoto fiatka dela muj bracha jeste s jednim kamosem. Neni teda nejak moc upravenej, ono na takovy auto se to moc ani nehodi, takze je kompletne opraveny a dostal dvojbarevny lak, zrcatka beskyd sport, predni blinkry z golfa bocni z feldy pridany mlhovky (jeste pribudou dalsi dve) jeste nema interier a litaky ale do jara by to uz melo byt hotovy.
Zajima me co si o tom myslite.
no ale ze zacatku to byl des byl tam tuning naraznik kterej bylpuvodne na calibru a byl chycenej na pevno, lamino prahy...... ale prise k rozumu a dal to pryc (nastesti)
takhle to vypadalo ze zacatku pocital s naporakem a ze by dal motor z una nebo cinquecienta, ale nakonec z toho seslo. Podle me ten predk byl hnus a o te blbosti na kapote ani nemluvim
jeste tam dozadu chcou dat jiny svetla, pravdepodobne cely cerveny a nebo cerveny a bily blinkry. Kola 13´´ (v serii jsou 12´´) vyfuk je tam origo novej takze na nej prijde jen ejaka koncovka, zadny DTM se nekona vpredu jsou ted dve mlhovky pod naraznikem a jeste prijdou dve na naraznik nahoru.
Kdybyste potřebovali ještě jeden fungl novej výfuk na Malucha, tak mi leží ve sklepě. Klidně ho daruju, bo novej stojí pár švestek.. Zbyl mi z mýho, nestačil jsem ho vyměnit, pak jsem auto prodal
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
no moje auto to neni jinak bych tam dal asi taky neco jinyho. Ale kdyz sme se o tom bavily tak jsou tam tyhle protoze kulaty jsou old school stejne jako ty beskid sporty zrcatka.
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Pekna prace! Dobre, ze dali ty seredny lamino tjunink plasty pryc. Jinak moc mi tam nesedi ty kulaty mlhy....Ale jinak je to fakt pekna renovace auta, vse je krasne v laku, auto hraje barvama, je to ok prace. Btw. jsem zvedavej jak bude vypadat interier jo a at tam bracha da Xenony, na tom druhym videu jak jezdi v noci neni nic videt
DOEMIXXX píše:Pekna prace! Dobre, ze dali ty seredny lamino tjunink plasty pryc. Jinak moc mi tam nesedi ty kulaty mlhy....Ale jinak je to fakt pekna renovace auta, vse je krasne v laku, auto hraje barvama, je to ok prace. Btw. jsem zvedavej jak bude vypadat interier jo a at tam bracha da Xenony, na tom druhym videu jak jezdi v noci neni nic videt
proc myslis ze pribudou jeste dve mlhovky . hlavne ty svetla njsou jeste vystelovany tak proto neni nic videt, jinak to sviti docela dobre.
.:Kroci:. píše:hezka prace , jeste naky mrnavy kolecka a na zam a budem to vydat mezi libovkama
no mezi libovkama urcite ne, kola budou asi pravdepodobne 13´´ z fiatu cinqueciento sporting, teda aspon je jeden borec slibuje uz mesic tak snad budou no a jestli jo tak pujdou do bilyho laku.
bylo nastesti uz neni byl to strasnej kyc. Kamarad ted koupil vyhodne calibru za uplne smesny penize a bude ji davat dohromady a kdyby si videl co udelal predchozi majitel na kapote tak tady to nasavani a kapote je proti tomu nic ani nemam odvahu to sem dat.
Tomuto projektu hodně fandím protože se mi Fiat 126 strašně líbí Už tu byl jeden začínající, ale za chvíli to zkončilo k vůli nějakým problémům ( ale byl velmi zdařilý). Ještě až to bude mít ty 13" liťáky a když se to pustí k zemi tak to bude super. Jinak ten zelený, co jsou tady ty fotky, se mi vůbec nelíbí . Myslím že tomuhle auto nesluší žádné extra nárazníky a různé plastové doplňky. Ať se daří a těším se na další fotečky