FOTOGALERY by Davidoff NEW: Hyundai Coupe
jéé tam už jsem dlouho nebyl
.. pohodička koukám
... nemáte někdo víc fotek tohodle civica http://multipics.net/?img=DSC_6691.jpg...
byl náš prodali sme ho v roce 2000 od te doby ho majitele celkem dost zdemolovali
ale koukám že nový majitel ( nemužu si vspomenout na jmeno
) ho dal od předloňska alespoň trochu dokupy
...
VTEC DOHC EG2 160ps/7600rpm
shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
2 Davidoff
a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
btw. doufam ze kouris davidoffky kdyz uz mas ten nick
Re: 2 Davidoff
dekuju za chvalumystique píše:a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
kouril sem, proto ta prezdivka
moooc velký černý letadlo 
no toto to musi byt jak v reklame na kofolu kdyz je milujes neni co resitDavidoff píše:dekuju za chvalumystique píše:a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
btw. doufam ze kouris davidoffky kdyz uz mas ten nick![]()
kouril sem, proto ta prezdivkated uz sou na me moc drahy
ten civic by mel bejt jednoho z poradatelu, nick crxman jmeno pepa:)DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl.. pohodička koukám
... nemáte někdo víc fotek tohodle civica http://multipics.net/?img=DSC_6691.jpg...
byl náš prodali sme ho v roce 2000 od te doby ho majitele celkem dost zdemolovali
![]()
...
ITB Power
nemyslela si spis kompozici?:-)mystique píše:a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
ITB Power
kompozice i expozice a ryba nebud na me drzý nebo te plesknuRyba píše:nemyslela si spis kompozici?:-)mystique píše:a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
jo taak.. my prazsti opozdilci jsme vyjizdeli kolem 18.30 z cernaku, tak proto jsem te tam nevidel...Davidoff píše:no ja sem tam byl uz v patek, odjel sem asi v sedm, prijel sem kdyz byli vsihcni na spanilce, v osm odjel, a rano v deset na letistevagi píše:koukam zes prijel kdyz vsichni byli na spanilce... proc jsi ji nejel taky?? jinak to byl bezva srazek
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
tedka vypada fakt suprove..DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl.. pohodička koukám
![]()
...
coze az tak pozde? ja mela sraz s Rybou na cernaku ve 4, ale dorazil tam v pet :DDD tak jsme pribrali jeste Doomma a vyrazili... jeste ze jsme napad pockat na ostatni zavrhlivagi píše:jo taak.. my prazsti opozdilci jsme vyjizdeli kolem 18.30 z cernaku, tak proto jsem te tam nevidel...Davidoff píše:no ja sem tam byl uz v patek, odjel sem asi v sedm, prijel sem kdyz byli vsihcni na spanilce, v osm odjel, a rano v deset na letistevagi píše:koukam zes prijel kdyz vsichni byli na spanilce... proc jsi ji nejel taky?? jinak to byl bezva srazek
no z prahy to prece jelo ve dvou vlnach.. nejdriv vy a pak mymystique píše:coze az tak pozde? ja mela sraz s Rybou na cernaku ve 4, ale dorazil tam v pet :DDD tak jsme pribrali jeste Doomma a vyrazili... jeste ze jsme napad pockat na ostatni zavrhlivagi píše:jo taak.. my prazsti opozdilci jsme vyjizdeli kolem 18.30 z cernaku, tak proto jsem te tam nevidel...Davidoff píše: no ja sem tam byl uz v patek, odjel sem asi v sedm, prijel sem kdyz byli vsihcni na spanilce, v osm odjel, a rano v deset na letistebo jste fakt dorazili dost pozde... jsme skejsli na ty vypadovce z cernaku na mb
jj je to mazelvagi píše:tedka vypada fakt suprove..DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl.. pohodička koukám
![]()
...
Re: FOTOGALERY by Davidoff NEW: Honday2007
2 mystigue: a kterapak ty jsi? 
2vagi: dfivny ze tebe sem taky nevidel

2vagi: dfivny ze tebe sem taky nevidel
ja jsem ta nejosklivejsi tamDavidoff píše:2 mystigue: a kterapak ty jsi?
2vagi: dfivny ze tebe sem taky nevidel![]()
jo jak mas sezrany ty dvere jo?mystique píše:ja jsem ta nejosklivejsi tamDavidoff píše:2 mystigue: a kterapak ty jsi?
ta fotka toho Rondel kola na stribrnym ceru
jinak jsem ta mysticka kerou zatahli na podium predavat cenu za miss honday
kdo to vubec vyhral?
chjoDavidoff píše:jo jak mas sezrany ty dvere jo?mystique píše:ja jsem ta nejosklivejsi tamDavidoff píše:2 mystigue: a kterapak ty jsi?
ta fotka toho Rondel kola na stribrnym ceru
v ramci odlehceni
na miss hondy sem nebyl to sem akorat odjizdel
kdo to vubec vyhral?
vyhral to Targaman, druhej byl marfi a treti Príma
promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnulmystique píše:chjoDavidoff píše:jo jak mas sezrany ty dvere jo?mystique píše: ja jsem ta nejosklivejsi tamta fotka toho Rondel kola na stribrnym ceru
v ramci odlehceni
kdo to vubec vyhral?proc vsichni vidi jen ty prustrely a nevidi krasu duse Lolinky
mam druhy ale jsou cerny, nejdriv pujdou do laku
vyhral to Targaman, druhej byl marfi a treti Príma
vis kolik lidi do me rejpalo? pry jestli nemam manualni klimosku tamDavidoff píše:promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnulmystique píše:chjoDavidoff píše: jo jak mas sezrany ty dvere jo?v ramci odlehceni
kdo to vubec vyhral?proc vsichni vidi jen ty prustrely a nevidi krasu duse Lolinky
vyhral to Targaman, druhej byl marfi a treti Prímaeste sme se bavily spolu, ty si odchazela od auta a ja sem ke svymu a kdyz sem si rejpnul " v ramci odlehceni" tak ses este smala
kampak to zmizelo?
tak to jsem rád tady dávám fotky jak vypadala než sme jí prodali ( rok 2000 )vagi píše:tedka vypada fakt suprove..DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl.. pohodička koukám
![]()
...

shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
jj znám homystique píše:2DENI: btw je v dobrych rukoupepa je fajn
2vagi:no jeeeeeeeejeeee to vis ze jo... hlavne ten podvozek... wildacrx uz mi na nej slintala diacoon zas chce my svody
te nekdy svezu
ceba na tom chodove hhh
shatsu.cz/DENI
shatsu.cz/DENI
tak musis jezdit na srazy neeeeeeeeDENI píše:jj znám homystique píše:2DENI: btw je v dobrych rukoupepa je fajn
2vagi:no jeeeeeeeejeeee to vis ze jo... hlavne ten podvozek... wildacrx uz mi na nej slintala diacoon zas chce my svody
te nekdy svezu
ceba na tom chodove hhh
.. ale už sem ho hooodně dlouho neviděl to je fakt
ja sem takovy to blondaty stvoreni s Nikonem na krkumystique píše:vis kolik lidi do me rejpalo? pry jestli nemam manualni klimosku tamDavidoff píše:promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnulmystique píše: chjoproc vsichni vidi jen ty prustrely a nevidi krasu duse Lolinky
vyhral to Targaman, druhej byl marfi a treti Prímaeste sme se bavily spolu, ty si odchazela od auta a ja sem ke svymu a kdyz sem si rejpnul " v ramci odlehceni" tak ses este smala
kampak to zmizelo?
kdyz ja ani nevim kterej ty jsi
tyjo toz vazne nepamatuju.. to bys musel poslat fotoDavidoff píše:ja sem takovy to blondaty stvoreni s Nikonem na krkumystique píše:vis kolik lidi do me rejpalo? pry jestli nemam manualni klimosku tamDavidoff píše: promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnuleste sme se bavily spolu, ty si odchazela od auta a ja sem ke svymu a kdyz sem si rejpnul " v ramci odlehceni" tak ses este smala
kampak to zmizelo?
kdyz ja ani nevim kterej ty jsi
ale verim tomu ze si nevzpomenes
mystique: hele nechame to radci bejt
nerad se fotim 
hlavne ze sam s fotakem behas hhhhh okDavidoff píše:mystique: hele nechame to radci bejtnerad se fotim
tak uz te mam
no vidis jak hned vis o koho demystique píše:hlavne ze sam s fotakem behas hhhhh okDavidoff píše:mystique: hele nechame to radci bejtnerad se fotim
tak uz te mamhttp://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... age_id=641
jj mi ji zrovna pred chvili poslal wayneDavidoff píše:no vidis jak hned vis o koho demystique píše:hlavne ze sam s fotakem behas hhhhh okDavidoff píše:mystique: hele nechame to radci bejtnerad se fotim
tak uz te mamhttp://forum.honda-club.cz/garage.php?m ... age_id=641
to sem zrovna fotil tu fotku co je vejs
![]()