jéé tam už jsem dlouho nebyl .. pohodička koukám ... nemáte někdo víc fotek tohodle civica http://multipics.net/?img=DSC_6691.jpg... byl náš prodali sme ho v roce 2000 od te doby ho majitele celkem dost zdemolovali ale koukám že nový majitel ( nemužu si vspomenout na jmeno ) ho dal od předloňska alespoň trochu dokupy ...
mystique píše:a jinak moc povedeny fotecky, asi nejhezci expozice co jsem zatim videla...
btw. doufam ze kouris davidoffky kdyz uz mas ten nick
dekuju za chvalu
kouril sem, proto ta prezdivka ted uz sou na me moc drahy
no toto to musi byt jak v reklame na kofolu kdyz je milujes neni co resit zadny drahy a diiiik za tu fotku kola udelal jsi mi desnou radost :DDDD jsem ani nedoufala ze by mi nekdo vyfotil auto
DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl .. pohodička koukám ... nemáte někdo víc fotek tohodle civica http://multipics.net/?img=DSC_6691.jpg... byl náš prodali sme ho v roce 2000 od te doby ho majitele celkem dost zdemolovali ale koukám že nový majitel ( nemužu si vspomenout na jmeno ) ho dal od předloňska alespoň trochu dokupy ...
ten civic by mel bejt jednoho z poradatelu, nick crxman jmeno pepa:)
DENI píše:jéé tam už jsem dlouho nebyl .. pohodička koukám ... nemáte někdo víc fotek tohodle civica http://multipics.net/?img=DSC_6691.jpg... byl náš prodali sme ho v roce 2000 od te doby ho majitele celkem dost zdemolovali ale koukám že nový majitel ( nemužu si vspomenout na jmeno ) ho dal od předloňska alespoň trochu dokupy ...
tedka vypada fakt suprove..
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
vagi píše:koukam zes prijel kdyz vsichni byli na spanilce... proc jsi ji nejel taky?? jinak to byl bezva srazek
no ja sem tam byl uz v patek, odjel sem asi v sedm, prijel sem kdyz byli vsihcni na spanilce, v osm odjel, a rano v deset na letiste
jo taak.. my prazsti opozdilci jsme vyjizdeli kolem 18.30 z cernaku, tak proto jsem te tam nevidel...
coze az tak pozde? ja mela sraz s Rybou na cernaku ve 4, ale dorazil tam v pet :DDD tak jsme pribrali jeste Doomma a vyrazili... jeste ze jsme napad pockat na ostatni zavrhli bo jste fakt dorazili dost pozde... jsme skejsli na ty vypadovce z cernaku na mb
Davidoff píše:
no ja sem tam byl uz v patek, odjel sem asi v sedm, prijel sem kdyz byli vsihcni na spanilce, v osm odjel, a rano v deset na letiste
jo taak.. my prazsti opozdilci jsme vyjizdeli kolem 18.30 z cernaku, tak proto jsem te tam nevidel...
coze az tak pozde? ja mela sraz s Rybou na cernaku ve 4, ale dorazil tam v pet :DDD tak jsme pribrali jeste Doomma a vyrazili... jeste ze jsme napad pockat na ostatni zavrhli bo jste fakt dorazili dost pozde... jsme skejsli na ty vypadovce z cernaku na mb
no z prahy to prece jelo ve dvou vlnach.. nejdriv vy a pak my meli jsme mit odjezd v 18h, ale 17.55 jsme byli jen 3 auta, tak se cekalo na ostatni.. ta dalnice byla totalne ucpana, tak jsme do Brandysa jeli po stary.. jelo nas asi 12 aut
Davidoff píše:2 mystigue: a kterapak ty jsi?
2vagi: dfivny ze tebe sem taky nevidel
ja jsem ta nejosklivejsi tam ta fotka toho Rondel kola na stribrnym ceru jinak jsem ta mysticka kerou zatahli na podium predavat cenu za miss honday
jo jak mas sezrany ty dvere jo? v ramci odlehceni na miss hondy sem nebyl to sem akorat odjizdel
kdo to vubec vyhral?
chjo proc vsichni vidi jen ty prustrely a nevidi krasu duse Lolinky mam druhy ale jsou cerny, nejdriv pujdou do laku
vyhral to Targaman, druhej byl marfi a treti Príma
mystique píše:
ja jsem ta nejosklivejsi tam ta fotka toho Rondel kola na stribrnym ceru jinak jsem ta mysticka kerou zatahli na podium predavat cenu za miss honday
jo jak mas sezrany ty dvere jo? v ramci odlehceni na miss hondy sem nebyl to sem akorat odjizdel
kdo to vubec vyhral?
chjo proc vsichni vidi jen ty prustrely a nevidi krasu duse Lolinky mam druhy ale jsou cerny, nejdriv pujdou do laku
promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnul este sme se bavily spolu, ty si odchazela od auta a ja sem ke svymu a kdyz sem si rejpnul " v ramci odlehceni" tak ses este smala kampak to zmizelo?
Davidoff píše:
kdo to vubec vyhral?
promin ale to bylo prvni ceho sem si po tobe vsimnul este sme se bavily spolu, ty si odchazela od auta a ja sem ke svymu a kdyz sem si rejpnul " v ramci odlehceni" tak ses este smala kampak to zmizelo?
vis kolik lidi do me rejpalo? pry jestli nemam manualni klimosku tam kdyz ja ani nevim kterej ty jsi
4davidoff: ja jsem prijel v patek kdyz jsi odjel a v sobotu jsem ze spanilky jel rovnou domu..
4misticka: nahodou je to supr motokara, sedi se v tom dobre
tedka vypada fakt suprove..
tak to jsem rád tady dávám fotky jak vypadala než sme jí prodali ( rok 2000 )
2DENI: btw je v dobrych rukou pepa je fajn
2vagi:no jeeeeeeeejeeee to vis ze jo... hlavne ten podvozek... wildacrx uz mi na nej slintal a diacoon zas chce my svody te nekdy svezu ceba na tom chodove hhh
mystique píše:2DENI: btw je v dobrych rukou pepa je fajn
2vagi:no jeeeeeeeejeeee to vis ze jo... hlavne ten podvozek... wildacrx uz mi na nej slintal a diacoon zas chce my svody te nekdy svezu ceba na tom chodove hhh
jj znám ho .. ale už sem ho hooodně dlouho neviděl to je fakt
mystique píše:2DENI: btw je v dobrych rukou pepa je fajn
jj znám ho .. ale už sem ho hooodně dlouho neviděl to je fakt
mystique píše:
vis kolik lidi do me rejpalo? pry jestli nemam manualni klimosku tam kdyz ja ani nevim kterej ty jsi
ja sem takovy to blondaty stvoreni s Nikonem na krku ale verim tomu ze si nevzpomenes
Davidoff píše:
ja sem takovy to blondaty stvoreni s Nikonem na krku ale verim tomu ze si nevzpomenes
tyjo toz vazne nepamatuju.. to bys musel poslat foto anebo na hondaforu je pridanej upload osobni fotky hhhhh... jsme se rozhodli ze se chcem navzajem poznat na srazech