Hemi´s Felina
Re: Hemi´s Felina - Zamračit nebo ne?
Mračení hezký. Ale jedna věc je to nakreslit a druhá to udělat stejně hezky v reálu... Je to docela práce.
Ja bych mracil myslim ze filcce to slusi.
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Fotka už je opět nahraná...krám jeden,nevím proč předtím nešla.
Jinak vše pro mračení je už připravené...nařezané a naohýbané plechy už jsou...jen se čeká na jaro
..a taky na upevnění názoru mračitXnemračit ...ale myslím,že na jaře se svářečka zapne.
to G3-Lover:Ten tvůj Golf je fešnej...jendou jsem ho viděl ve Výškách a špica
Jinak vše pro mračení je už připravené...nařezané a naohýbané plechy už jsou...jen se čeká na jaro

to G3-Lover:Ten tvůj Golf je fešnej...jendou jsem ho viděl ve Výškách a špica

zatim zajimave otazkou je jak to myslis s upravami dal ..precijen predni naraznik nedela styling..... jak budes upravovat zadek? co ty listy vepredu pujdou dolu? kdyz na dverich nic nemas? co kola, podvozek? s verdiktem si pockam az to mraceni udelas zatim neutralni nazor
U předního nárazníku rozhodně nezkončím.Vše ale bude mít svůj čas.Prahy čekají na jaro v garíži.V zimě je zbytečné je lepit.Kola jsou na léto BBS 15tky(v plánu vyleštění límečků).Zadní nárazník se bude taky dělat až bude teplo.Lišty v předu ještě nevím...uvidí se,na přemýšlení je celá zima.Podvozek až později z důvodu vyžší ceny na mě.
Tuhle masku určitě nechám.Dlouho jsme se s ní dupal a mě se dost líbí.
Tuhle masku určitě nechám.Dlouho jsme se s ní dupal a mě se dost líbí.
- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak makej -makej kolego -at se nam to TUNERSTVO v Hlučině rozrustaHemi.cz píše:Kola jsou na tom teď 13tky plecháče se zimákama.Přes léto byly a budou oět 15tky BBSka.Psal jsem,že mám přezuto,ne.Stejně tak prahy už čekají jen na teplo,až je můžu nalepit.Stačí číst lidi,všechno už to tu jeJinak rovné mračení fakt ni..jsem už téměř rozhodnutý pro zkosené.Na jaře do toho půjdu.

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....
www.pipotuning.estranky.cz
ex MethanCityClub-pohřben
ex Xclusivecars-............

Snažím sa,ale jde to hold pomalu...ale kdo si počká,ten se dočkáPipotuning píše:Tak makej -makej kolego -at se nam to TUNERSTVO v Hlučině rozrustaHemi.cz píše:Kola jsou na tom teď 13tky plecháče se zimákama.Přes léto byly a budou oět 15tky BBSka.Psal jsem,že mám přezuto,ne.Stejně tak prahy už čekají jen na teplo,až je můžu nalepit.Stačí číst lidi,všechno už to tu jeJinak rovné mračení fakt ni..jsem už téměř rozhodnutý pro zkosené.Na jaře do toho půjdu.

- Pipotuning
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
JJ zatim u nas v Hlučině těch dobrych felicii moc nejezdí-sama votuzenina ,tak jim to ukaž -že se da jit i jiným směrem!Hemi.cz píše:Snažím sa,ale jde to hold pomalu...ale kdo si počká,ten se dočkáPipotuning píše:Tak makej -makej kolego -at se nam to TUNERSTVO v Hlučině rozrustaHemi.cz píše:Kola jsou na tom teď 13tky plecháče se zimákama.Přes léto byly a budou oět 15tky BBSka.Psal jsem,že mám přezuto,ne.Stejně tak prahy už čekají jen na teplo,až je můžu nalepit.Stačí číst lidi,všechno už to tu jeJinak rovné mračení fakt ni..jsem už téměř rozhodnutý pro zkosené.Na jaře do toho půjdu.

SEAT TOLEDO-1.6i-74kw+.....

já sem to na svý filcce vymyslel takle,prostě golf trojka vyhrál 

- Přílohy
-
- P1010043 bn, mbjh.jpg (249.29 KiB) Zobrazeno 1869 x
Sportivodiesel Fiat http://ozzytuning.txt.cz
Teď už budu jenom schánět nějaky bomba lampy s přípravou na xenony 

- Přílohy
-
- P1010125m.jpg (231.29 KiB) Zobrazeno 1867 x
uz jenom lak a budu spokojenej 

- Přílohy
-
- P1010163p.jpg (226.16 KiB) Zobrazeno 1866 x
furt jsem to maloval a přemýšlel,věř my že práce na tom nebyla malá ale nevim přesně jak to mysliš s tou maskou
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
presne tak napad je moc dobrej, ale ve vysledku je to neco mezi zkomolenym golfem a felckou nema to jaksi svoji tvar.. mozna to do ty masky nejak lip zapracovat... nefim.
| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
- plaváček
- Kontaktovat uživatele:
myslím že hemi moc dobře nezačíná....začal bych rozhodně u felcky technickým stavem, potom hned podvozek a kola...ty píšeš že na něj nemáš peníze, ale třeba ty prahy co máš připravený tě taky něco stály a podvozek se dá sehnat i za 5000 Kč(z německa i za 4000)..káždýho věc, ale mě osobně se třeba nelíbí když má auto na sobě kupu laminátu a žádný kola podvozek nic....jinak přeji hodně štěstí při realizaci
VW GOLF III
Musím tě trošku poopravit.Technickým stavem myslíš třeba generálku brzd,komplet vyvářku,rozvody,vůle ventilů,filtry a podobně,co už na autě uděláno jest?Taky si myslím,že nemusí být jeden daný postup správný jakože 1kola 2podvozek,3nárazníky,4lak a tak postupně.Ve výsledku bude stejné,jestli dám nejdřív nárazníky a pak snížím,nebo jestli to udělám naopak,nemyslíš?jurajko píše:myslím že hemi moc dobře nezačíná....začal bych rozhodně u felcky technickým stavem, potom hned podvozek a kola...ty píšeš že na něj nemáš peníze, ale třeba ty prahy co máš připravený tě taky něco stály a podvozek se dá sehnat i za 5000 Kč(z německa i za 4000)..káždýho věc, ale mě osobně se třeba nelíbí když má auto na sobě kupu laminátu a žádný kola podvozek nic....jinak přeji hodně štěstí při realizaci
A asi už po stoosmdesátéšesté