Jak se vám líbí tohle fáčko
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
favo
Trosku preplacanej, nejak mi tam nesedi ty prahy a to lizatkió na predku enbo co toje nevim je to uz trichu moc jinak zas tak zly to neni 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
favo

docela yb me to zajimalo jestli to slo k horsimu nebo lepsimu

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
facko

jsme z toho takovy zmateny nevim co na to rict, teda uz jsme ho videl jednou, ale nevim no predek neni spatny, ale moc se mi nelibi ten zadek, je to trosku jak felda kulaty vzadu, ale nevim no je to zajimavy , rozhodne nemuzu rict ze je to hnusny to vubec, ale ze by to bylo nejak extra moc hezky, asi mam jiny vkus tak to neudu kritizovat, ale rozhodne je to moc zajimavy je to oroginal!
- krulis
- Kontaktovat uživatele:
asi tak.. umet takhle vysperkovat auto, tak udelam spickovou karu ..
co se tyce provedeni prace je to nadhera nadherna, ale kdyz to vemu jako celek tak to moc pekny facko neni...
co se tyce provedeni prace je to nadhera nadherna, ale kdyz to vemu jako celek tak to moc pekny facko neni...

| http://krulis.net | dneska jsem vyskočil z auta, padl přímo na hlavu a odrazil se deset metrů vysoko, osedlal létajícího koně a proletěl jsem se pod karlovým mostem, nevím o ničem vyjímečným co by se dnes stalo....
Zajimavy favorit. Spousta prace,jak uz zaznelo. Me se osobne libi felicie, takze zadek auta je pro me masakr
... predni cast je zvlastni na frtanovi.Mi tam moc nepasuje... Interie Krasa. Auto vybocuje z rady uprav v nasi republice... Taky si myslim ze bude v popredi srazu. Jsem rad, za takove prestavby. Blahopreji majiteli

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak se vám líbí tohle fáčko
Jojo, todle fáčko mi ukazoval toitoiák někde v mimoni a prej "hádej co to je." No hádal sem felinu
Jinak práce hodně, ale nelíbí, bohužel. Pakliže se to ale takhle líbí majiteli tak enní co řešit

Jinak práce hodně, ale nelíbí, bohužel. Pakliže se to ale takhle líbí majiteli tak enní co řešit

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
ty voe si už ani nepamatuju že to tam někde stálokujon píše:Jojo, todle fáčko mi ukazoval toitoiák někde v mimoni a prej "hádej co to je." No hádal sem felinu![]()

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kámoš byl na škoda srazu a říkal že do doby kdy to viděl jen na fotkách tak nic moc.. ve skutečnosti je to prej mooc hezký a precizní
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
osobně to teda taky moc nemusim, ale ten zadek zaoblenej do feldy se mi líbí, ale ty světla a ten zbytek už nee 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Paradni interier. Ty repraky...hm dobry...ale zvenku celkem extrem. Ale alesspon snaha vybocit ze stereotypu a kopirovani 

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -