jaky mate zkusenosti s folii u policie a stk?
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Re: jaky mate zkusenosti s folii u policie a stk?
to sklo se něcím navlhčí než to lepíš a pak tu vodu nebo čím si to natřel vytlačíš nikdy jsem folie nelepil tak nevím jak na to. poraď Eskládo.
ještě jsem neviděl profesionálni firmu,aby na lepení folii demontovali oknaEskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní

mé auti dělali ve dvou včetně pruhu na přední sklo 50minut a bezchybně

...... tak už jsem taky "TDI"pozitivní
okta kombi 4x4"powered by TDI Fun" 19";-).....still in progress
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
potřebuješ stěrku kterýma budeš vytlačovat bubliny,horkovzdušnou pistoli,smirkl a lepíš.. nejmíň ve dvou.TUNER Lukas P píše:to sklo se něcím navlhčí než to lepíš a pak tu vodu nebo čím si to natřel vytlačíš nikdy jsem folie nelepil tak nevím jak na to. poraď Eskládo.
sklo nastříkat rozprašovačem jarovou TEPLOU vodou,nalepíš folii a pak vytahuješ bubliny,pak to vezmeš horkovzduškou..
je to hodně skrácený..je to piplačka.. lepil jsem 3 octavky,206ku,moje VW polo combi,alfa romeo
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Asi si toho neviděl vícStiloman píše:ještě jsem neviděl profesionálni firmu,aby na lepení folii demontovali oknaEskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní![]()

Moje auto bylo lepený firmou a krom zadního šly všechny okna ze dveří ven

cena 4 000 komplet. Doba 1 den
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

v tom případě asi ta má firma má více zkušenostíGeorgeos píše:Asi si toho neviděl vícStiloman píše:ještě jsem neviděl profesionálni firmu,aby na lepení folii demontovali oknaEskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní![]()
Moje auto bylo lepený firmou a krom zadního šly všechny okna ze dveří ven
cena 4 000 komplet. Doba 1 den

http://www.trieste.cz/index.asp
u týhle firmy by mě spíš zajímala ta průhledná folie na lak. Mám auto v lakovně a třeba ochrana kapoty proti a nárazníků proti kamínkům by nebyla marná
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

díval jsem se na to-mají celý předek na firemním tranzitu.Georgeos píše:u týhle firmy by mě spíš zajímala ta průhledná folie na lak. Mám auto v lakovně a třeba ochrana kapoty proti a nárazníků proti kamínkům by nebyla marná
Je neskutečné,jak to dokáží udělat-nikde ani záhyb.Musel jsem se podívat uplně z blízka,abych zjistil,kde ta folie končí

nemuzu souhlasit , mam lepeno bez demontaze a zalezi pouze na sikovnosti toho kdo to lepi:)Eskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní
u nas v ostrave mame jednoho takoveho a je to fakt profik dela snad pro celou ostravu a nezastavi se ani na chvili...
'05 Peugeot 206sw, 1.4HDi
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
'01 Peugeot 306cabrio, 1.6i
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
čím více aut tím víc skušeností, věřím tomu ale když něco tak precizně protože já okno vyndám a nalepím ho uplně celé ale ůplně,proti sloupnutí čerstvě nalepeného skla a pro pocit..ajsik píše:nemuzu souhlasit , mam lepeno bez demontaze a zalezi pouze na sikovnosti toho kdo to lepi:)Eskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní
u nas v ostrave mame jednoho takoveho a je to fakt profik dela snad pro celou ostravu a nezastavi se ani na chvili...
S-MAX
mam uplne stejnou zkusenost,samozrejme ze zalezi na spravne dobe vytvrdnuti filie.Idealni stav je 2-3 dny nechat stat venku na slunci a za tu dobu nestahovat vubec okna.Potom je to idealniajsik píše:nemuzu souhlasit , mam lepeno bez demontaze a zalezi pouze na sikovnosti toho kdo to lepi:)Eskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní

- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
Mam na svem vozidle folie Bruxsafol - vzadu Ti600 samozrejme s homologaci, ale dopredu jsem si nechal dat Ti300. Aktualne me ceka STK, zrejme ji budu delat nekde v Praze ci okoli. Muj dotaz zni, zdali mate nekdo nejakou rozumnou zkusenost s STK v teto lokalite. Prece jenom se me nechce zbytecne folie nechavat sundavat a po STK zase znova davat. Diky vsem za rady - klidne i do vzkazniku.
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Máš na něj kontakt?ajsik píše:nemuzu souhlasit , mam lepeno bez demontaze a zalezi pouze na sikovnosti toho kdo to lepi:)Eskláda píše:no není to dobrý pač výsledek není tak precizní

Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
ex: felDa 1,9
ja se tim taky tak trochu zivym
a k ty montazi, delam vse na aute, akoratsi sundavam tapecirunky, abych dostal folii az tam, kde neni videt konec! jinak pouzivam jarovou vodu a na "honeni "bublineksem sinechal udelat takovou specialni sterku, dela mi to pan u bati co spravuje boty
dela to z gumy urceny na pravu podrazek! mam dve tvrdosti a velikosti! no a ted trochu tenpostup! dokonale!!!si ocistis sklo zevnitr i z venku, mas samozrejme sundany ty tapece, prilozis si folii na sklo z venku, oriznes presne podle skla a na sirku neco malo pridas, tak 3mm, aby byla folie po nalepeni skovanaaz pod tygumy ve jterych to sklo drzi!, oteves dvere, kousek stahnes okno, abs videl horni okraj skla, namocis sklo, sundas si z folie folii na ktery je ta tonovana nalepena a namokris i tu folii. tu preneses na to sklo, pohlidas si aby ti licoval ten vrsek, stahnes tak o 2mmdolu, aby bylkonec folie ty 2mm pred horni hranou skla a zacnes vytlacovat vodu mezi sklem a folii! je lepsi to vytlacovat nejakym gumovym "honitkem", nez tim co se dodava original, to je plastovy a tu folii vetsinou odre, jesli neni zbyti, da se pouzit to plastovy, ale zabal si ho do hadru! kdyz vytlacujes vodu z pod folie, je dore si tu stycnou plochu po ktery jezdis "honitkem" taky namacet, jezdi to pak lip a ta folie se tolik neposkrabe!kdyz si myslis, ze je to dostatecne vytlaceny, zvedni sklo az nahoru a dohon zbytek folie co byl "schovanej" ve dverich!
bocni lepeny skla se delaj obdobne, akorat folie musi byt na kazdy strane o nejakej ten mmvetsi, nez je rastr, rastr jsou takovy ty cerny tecky.a zadni okno je nejvetsi pakarna! to napisu az odpoledne, musim jet k panimame na obed! 

tak jsem zpet! pokracovani-zadni okno se dela obdobne jako bocni lepeny, ale jelikoz je kulaty na vsechny strany
tak se vetsinou neda udelat z jednoho dilu, tak se dela vetsinou ze dvou az tri dilu,ale jsou i vozy, na ktery je jich potreba mnohem vic
napr audi 80 sedan, ted k montazi, zase si narezema jednotlive pruhys asi centimetrovym presahem, nalepime pruh na sklo aby nam presahoval asi 1cm pres linku vyhrivani, obdobne postupujeme s dalsim pruhem, vytlacime vodu mezi folii a sklema na vyhrivaci lince mame obe folie jakoby pres sebe, tak je pote na ty lince rozriznem a prebytecne presahy sundame a zase vytlacime zbytek vody. ve v yhrivani se to reze proto, aby nebyl spoj folii videt zvenci! jinak vyhrivani funguje tak jak ma, zadne bubliny to pri spusteni nedela akorat kdyz se folie ponejake dobe pripadne strhava, je nebezpeci, ze vyhrivaci prouzky nekdy zustanou na folii a zadni okno pak proste nevyhriva! ale to hrozi az ponejake delsi dobe co je folie ne aute!
preji vam uspesne lepeni potlesk a more trpelivosti! nejde to hned napoprve, ale doku si to clovek "neosaha" tak se to nikdy nenauci!

- F.l.a.n.e.l.
TUNER: jestli chceš nalepit auto tak dej vědět... ceny lidové.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

k tý druhý části nejdřív jsem to měl nalepený přesně jak říkáš, pak když mně zavařovali kufr tak jim sklo prasklo a vysypalo se takže koupili nový a daly to nějakým chlápkovi kterej to dokázal udělat jedním kusem, takže asi záleží i na šikovnosti
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Folie musej mít homologaci a pak je to v pohodě, pak si je můžeš dát na všechny okna včetně střešního a třeba i na sklíčka u brýlí.
Ale pozor, jakmile máš folie vepředu, tak budou na hranicích problémy.
Ale pozor, jakmile máš folie vepředu, tak budou na hranicích problémy.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Matiz má sklo 5. dveří jako solidní bublinu. Mám dojem, že mi to lepil stejný borec, co o něm píše Ajsik a udělal to z jednoho kusu. Folie Bruxsafol.jarda píše:...takže asi záleží i na šikovnosti
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
- MujGLOCK.com
- Kontaktovat uživatele:
jaryn72: ktere STK a kdys ho delal ?
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
MujGLOCK.com píše:jaryn72: ktere STK a kdys ho delal ?
Fricova ulice.Byl jsem tam loni.A navic tam na nic necekas.nikdo tam neni.Malo lidi.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
jasne.ze to jde i z jednoho dilu, ale je to o praxijarda píše:k tý druhý části nejdřív jsem to měl nalepený přesně jak říkáš, pak když mně zavařovali kufr tak jim sklo prasklo a vysypalo se takže koupili nový a daly to nějakým chlápkovi kterej to dokázal udělat jedním kusem, takže asi záleží i na šikovnosti

- F.l.a.n.e.l.
Moje řečmáca píše:jasne.ze to jde i z jednoho dilu, ale je to o praxijarda píše:k tý druhý části nejdřív jsem to měl nalepený přesně jak říkáš, pak když mně zavařovali kufr tak jim sklo prasklo a vysypalo se takže koupili nový a daly to nějakým chlápkovi kterej to dokázal udělat jedním kusem, takže asi záleží i na šikovnostia hlkavne o folii, kterou pouzijes! kremikova je jak prcguma, ta se ohne az za roh! ale ty obycejny mrakoty co stoji 140kc balik proste nevyhonis z jednoho dilu! mam s tim dost zkusenosti

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak mi hned 7 pošlimáca píše:nekdo u shanel ty atesty? mam jich dost tech co se lepi pod folii
S-MAX