Kde nechat udelat interier?
Kde nechat udelat interier?
Ahoj,
kupuju auto, a protoze se mi zaboha nedari sehnat ho v svetle kuzi, koupim ho v cerne a chci ho nechat precalounit podle meho navrhu. Zadna hruza. Zajima me kde to nechat udelat aby to pak nevrzalo, proste maximalni kvalita provedi prace i materialu. Pochybuju, ze nejaky jouda kdyz rozdela cely vnitrek auta si da tak zalezet, ze po opetovnem seskladani vrzat nebude.
kupuju auto, a protoze se mi zaboha nedari sehnat ho v svetle kuzi, koupim ho v cerne a chci ho nechat precalounit podle meho navrhu. Zadna hruza. Zajima me kde to nechat udelat aby to pak nevrzalo, proste maximalni kvalita provedi prace i materialu. Pochybuju, ze nejaky jouda kdyz rozdela cely vnitrek auta si da tak zalezet, ze po opetovnem seskladani vrzat nebude.
Naposledy upravil(a) evlo dne 21 srp 2009 13:00, celkem upraveno 1 x.
Re: Kde nechat udelat interier?
v drtive vetsine pripadu jak se to jednou rozebere, tak to vrze... Bohuzel...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
To by bylo pekne naprd, to treba i kdyz autorizak dela bouracku myslis? Vzdyt na netu je sposuta retrofit navodu a lidi tam rozdelaji komplet palubku (coz je treba i pripad vymeny klima filtru) - to by prece muselo kazdemu vadit, ze to pak vrze, prece nejsem jen ja takovy uchyl na vrzani. Odmitam tomu uvert
) Navic ve fabrice to taky musi nejak poskladat, ze? Neni to treba tim, ze se pouziji ty stare spojovaci dily?
EDIT: ted jsem tu neco o tom hledal a nasel jsem neco o flocku - vubec si nedove predstavit jak to ve vysledku vypada apod. Ale tam asi ten problem s vrzanim odpada, ze?

EDIT: ted jsem tu neco o tom hledal a nasel jsem neco o flocku - vubec si nedove predstavit jak to ve vysledku vypada apod. Ale tam asi ten problem s vrzanim odpada, ze?
neodpada... Stejne to pred flockovanim musis vydelat.. Vrzani se opravdu nevyhnes.. To ti potvrdi kazdej...
Japonci na konci
Tak co delaji ve fabrice jinak ze jim to nevrze?
Komplet by se delal na xm v6 24v - takze u auta kde vylozene razy od podvozku neexistuji a motor se taky vylozene neklepe. Nadruhou stranu tim spis by vrzani vadilo.
Komplet by se delal na xm v6 24v - takze u auta kde vylozene razy od podvozku neexistuji a motor se taky vylozene neklepe. Nadruhou stranu tim spis by vrzani vadilo.
nechapu vrzaci blazny... ted si kvuli tomu jeden blazen dokonce chce davat ke mne auto, abych mu "opravil" vrzani... proste si staci vzit sroubovak a dily v dany oblasti vice pritahnout... respektive kdyz se neco rozdelava, tak staci neojebat srouby, neulamat pacicky u ruznejch plastovejch blbin, nestrhnout plastovy zavity, nestratit plastovy vlozky atd a nic nevrze
3x Renault Safrane Hartge Biturbo
No vsak ja si taky myslim, ze kdyz jim to z fabriky navrze, tak staci koupit novy spojovaci dily ktery jsou nachylny na zniceni a nevynechat zadny sroubek apod. a vrzat to prece nemuze, nebot je to udelano stejne jako pri montovani noveho vozu. To je teda muj nazor selskeho rozumu, zkusenost prave nemam. Tak treba nekdo to ma vyzkousene a overene, ze to fakt jde.
On je celkem problem u nekterejch aut to nerozkurvit a ne u vsech automobilek koupis ty spojovaci hajzle jako nahradni dil...
Japonci na konci
- Jirka.Kolouch
Přesně jak říká Goldies...
Mně naštěstí tyto problémy odpadávají, protože já interiér sice rozdělávám, ale už nedávám zpátky
( Kromě palubky teda), protože auto bude jezdit rally a interiér je zbytečně těžký... A navíc - konkrétně v mém autě by to vrzání ani nešlo poznat
Jinak pak nahO´d foto, jak auto bude s interiérem vypadat, tento koráb měl vždycky jakési to své kouzlo
Mně naštěstí tyto problémy odpadávají, protože já interiér sice rozdělávám, ale už nedávám zpátky

Jinak pak nahO´d foto, jak auto bude s interiérem vypadat, tento koráb měl vždycky jakési to své kouzlo

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
V tomto pripade se ty spojovaci plastove dily urcite daji koupit a ty kovve snad prezijou, jinak by meli byt stejne unvierzalni.
Zatim nevim o nikom kdo by rozdelal a navrzalo mu to, pritom si myslim, ze takovy auto hifi to musi resit furt, ne?
Zatim nevim o nikom kdo by rozdelal a navrzalo mu to, pritom si myslim, ze takovy auto hifi to musi resit furt, ne?
Jsem uz dost poucen z uprav co jsem delal na minulem XM a PC do bava, hlavne s tim PC jsem ziskal spoustu zkusenosti jak lze diky klidne rozvaze a dostatku planovani vyresit upravy krasne - kdybych ti nerekl, ze to neni original z fabriky, ale dodelal jsem to auta ja, tak na to neprijdes
. takze ted vsechno vklidu naplanuji do posledniho detailu - napriklad dodavatel tech spojovacich plastovych cast je sunep platy a jsou ochotni ty dily vyrobit, stejen tak fasteners muze dodat ruzne mene bezne druhy sroubu a konecne konektory farnell. Dokonce mam i vymyslene co bude delat to jedine volne tlacitko na palubce 
Co me vadi je, ze kdyz vidim na netu obrazky jak nekdo lakoval lapubovku, tak je vysledek vzdycky leskly a ja bych chtel aby po nalakovani zustal povrch takovy jaky je originalni jen v jine barve \:
Nejaky rychly nastrel je tady - ale samozrejme spousta detailu na tom obrazku je jinak (treba kraje sedacek bych chtel vanilkove, stredy cerveny, nalakovat vyfuky ventilace, vrsek volice kvaltu taky vanilkovy, kryty repraku taky prestriknute, klicka ve dverich a u skrinky spolujezdce taky vanilkova, koberce samozrejme taky vanilkove ... a s tim drevem nevim nevim - proste je to prozatim hodne rychlovka, ja s fotoshopem neumim
), nektery jsou neralny atd.

Normalne to vypada takhle http://img20.imageshack.us/img20/8981/xminnen.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Vracim se k XM z E38 a chci tam par veic na ktery jsem si zvykl, mimojine aby uvnitr vypadala k svetu.

Co me vadi je, ze kdyz vidim na netu obrazky jak nekdo lakoval lapubovku, tak je vysledek vzdycky leskly a ja bych chtel aby po nalakovani zustal povrch takovy jaky je originalni jen v jine barve \:
Nejaky rychly nastrel je tady - ale samozrejme spousta detailu na tom obrazku je jinak (treba kraje sedacek bych chtel vanilkove, stredy cerveny, nalakovat vyfuky ventilace, vrsek volice kvaltu taky vanilkovy, kryty repraku taky prestriknute, klicka ve dverich a u skrinky spolujezdce taky vanilkova, koberce samozrejme taky vanilkove ... a s tim drevem nevim nevim - proste je to prozatim hodne rychlovka, ja s fotoshopem neumim

Normalne to vypada takhle http://img20.imageshack.us/img20/8981/xminnen.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Vracim se k XM z E38 a chci tam par veic na ktery jsem si zvykl, mimojine aby uvnitr vypadala k svetu.