Taky pořebuju nějakou látku na potáhnutí plata, mam ho tvarovaný tak bych potřeboval něco co se dá natáhnout. Chtěl bych černou barvu o velikosti asi 60x120cm
k tomu potahovani, jsem znacny novacek, takze to se dava primo na puvodni podklad? a jinak jak na to vubec? je to narocny a jestli jo, muzete doporucit nejake firmy jenz to provadi?
Chaindler píše:k tomu potahovani, jsem znacny novacek, takze to se dava primo na puvodni podklad? a jinak jak na to vubec? je to narocny a jestli jo, muzete doporucit nejake firmy jenz to provadi?
Mohl bych sehnat potahovaci material-alcantaru, mikroplys, kuzi, kozenku-ruzne barvy, v okoli Prahy.
mel byste nekdo o neco zajem?? ceny a vzorniky individualne-mejlem
DaNNy píše:Mohl bych sehnat potahovaci material-alcantaru, mikroplys, kuzi, kozenku-ruzne barvy, v okoli Prahy.
mel byste nekdo o neco zajem?? ceny a vzorniky individualne-mejlem
ja bych rad "opravil" stare tepecirungy ta latka je tam uplne na sracku ale asi to nejde tak jednoduse rozebrat jako ve facku
ta latka tam proste drzi.. myslite ze to profici zvladou ? asi by se to muselo prekrytovat a nebo to ma ceno naflokovat ?
chtel bych to udelat bile... a proto hledam nejakou spec hladku ktera bude vypadat pekne ale zaroven hodne vydrzi a bude se dobre cistit..
je nejakej rozdil mezi latkou na sedacky a latkou na tapecirunk? teda spis mezi tou kuzi o kterou mam zajem ja bych ji chtel na sedacky! mate nekdo zkusenosti s pocalounenim stropnice? mam tam uz takovy ty "zaclony" jak se mi oddeluje origo latka ot ty papirovy skorapky, mam bmw E30 kombi a ten strop je vselijak tvarovanej prve z toho papundeklu a na nem je prave nejaka latka co pomalu odpadava! cim to potahnout a prilepit
máca píše:je nejakej rozdil mezi latkou na sedacky a latkou na tapecirunk? teda spis mezi tou kuzi o kterou mam zajem ja bych ji chtel na sedacky! mate nekdo zkusenosti s pocalounenim stropnice? mam tam uz takovy ty "zaclony" jak se mi oddeluje origo latka ot ty papirovy skorapky, mam bmw E30 kombi a ten strop je vselijak tvarovanej prve z toho papundeklu a na nem je prave nejaka latka co pomalu odpadava! cim to potahnout a prilepit
potahl sem už několik stropu viz www.calounikps.com ale mám strach že u tebe bude problém není dobré potahovat na puvodní materiál ale ten strhnout perfektně vyčistít od lepidla a molitanu a pak to potahovat sametem ten má nejlepší vlastnosti na tvarování.