Kde potahovou látku?

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Coyote

Příspěvek od Coyote »

NSRider píše:Taky by mě zajímalo kde se to dá v Praze nebo okolí sehnat. potřebuju koupit modrou a černou.

To FD_Ondra: máš ještě tu černou látku? potřeboval bych ji asi tak 5 metrů. NSRider.
me taky. nikdo tady neopovedel kde ji koupil, jen ze ji ma... :roll: potrebuju cernou nebo modrou na horni cast palubovky

Stingr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingr »

Taky pořebuju nějakou látku na potáhnutí plata, mam ho tvarovaný tak bych potřeboval něco co se dá natáhnout. Chtěl bych černou barvu o velikosti asi 60x120cm

http://skoda.stable.cz/cz/index.php?id= ... &idp=29981

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

k tomu potahovani, jsem znacny novacek, takze to se dava primo na puvodni podklad? a jinak jak na to vubec? je to narocny a jestli jo, muzete doporucit nejake firmy jenz to provadi?

thx

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

Chaindler píše:k tomu potahovani, jsem znacny novacek, takze to se dava primo na puvodni podklad? a jinak jak na to vubec? je to narocny a jestli jo, muzete doporucit nejake firmy jenz to provadi?

thx
http://www.tuningcars.webz.cz/Calouneni.html

amogh

Příspěvek od amogh »

neni to snad ani mesic co se tu tohle presne resilo !!!!
Touran BMM

Stingr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingr »

poradi nekdo latku jak sem psal drive?

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

Mohl bych sehnat potahovaci material-alcantaru, mikroplys, kuzi, kozenku-ruzne barvy, v okoli Prahy.
mel byste nekdo o neco zajem?? ceny a vzorniky individualne-mejlem

Jirka GTi

Příspěvek od Jirka GTi »

Pokud někdo sháníte alcantaru,nebo alcatraz tak obchod INKU, jsou v Brně a teď myslím už i v Práglu 8)
Nissan Sunny GTi 110kW

máca

Příspěvek od máca »

potahove latky na www.autopotahy ags.cz, nebo nejak tak! super ceny a neskutecnej vyber jak original latek na autosedacky, tak i mikroplys..... 8)

Stingr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stingr »

DaNNy píše:Mohl bych sehnat potahovaci material-alcantaru, mikroplys, kuzi, kozenku-ruzne barvy, v okoli Prahy.
mel byste nekdo o neco zajem?? ceny a vzorniky individualne-mejlem
Mohl bys mi poslat tu nabidku? Dik
Stingr@seznam.cz

máca

Příspěvek od máca »

mel bych zajem o tu kozenku, kuzi....posli mi prosim te nabidku na marcelmach@seznam.cz

NazogaR

Re: Kde potahovou látku?

Příspěvek od NazogaR »

ja bych rad "opravil" stare tepecirungy ta latka je tam uplne na sracku ale asi to nejde tak jednoduse rozebrat jako ve facku
ta latka tam proste drzi.. myslite ze to profici zvladou ? asi by se to muselo prekrytovat a nebo to ma ceno naflokovat ?
chtel bych to udelat bile... a proto hledam nejakou spec hladku ktera bude vypadat pekne ale zaroven hodne vydrzi a bude se dobre cistit..
nissan sunny N14 1,6 16V/66kW GA16DS

máca

Příspěvek od máca »

je nejakej rozdil mezi latkou na sedacky a latkou na tapecirunk? teda spis mezi tou kuzi o kterou mam zajem :) ja bych ji chtel na sedacky! mate nekdo zkusenosti s pocalounenim stropnice? mam tam uz takovy ty "zaclony" jak se mi oddeluje origo latka ot ty papirovy skorapky, mam bmw E30 kombi a ten strop je vselijak tvarovanej prve z toho papundeklu a na nem je prave nejaka latka co pomalu odpadava! :mad: cim to potahnout a prilepit

meda
Kontaktovat uživatele:

strop

Příspěvek od meda »

máca píše:je nejakej rozdil mezi latkou na sedacky a latkou na tapecirunk? teda spis mezi tou kuzi o kterou mam zajem :) ja bych ji chtel na sedacky! mate nekdo zkusenosti s pocalounenim stropnice? mam tam uz takovy ty "zaclony" jak se mi oddeluje origo latka ot ty papirovy skorapky, mam bmw E30 kombi a ten strop je vselijak tvarovanej prve z toho papundeklu a na nem je prave nejaka latka co pomalu odpadava! :mad: cim to potahnout a prilepit
potahl sem už několik stropu viz www.calounikps.com ale mám strach že u tebe bude problém není dobré potahovat na puvodní materiál ale ten strhnout perfektně vyčistít od lepidla a molitanu a pak to potahovat sametem ten má nejlepší vlastnosti na tvarování.

Fipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fipo »

mohl bych mít černou a bílou koženku,možná i jiné za super ceny...střižnej metr(tj 1,4*1m) za 250..kdyby měl někdo zájem,kontaktů tu mám dost

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“