kit S2000 na fabii
kit S2000 na fabii
Zdravim Vas panove. Prosim o radu, doma mam omotanou fabii dokola. Takze komplet plechy. A dostal jsem nabidku jestli si tam nechci dat blatniky na fabii S2000 vse pasuje. A ze bych si postupne postavil takovou hracku. Ale bohuzel nevim co na to vyhlaska? A nebo homologaci. Aby me za to chlupaci porad netrestali. Diky
Re: kit S2000 na fabii
ten kit musi mit homologaci celej jinak s tím budeš mít problémy
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/

Aha, dekuji. A nevis nahodou, kdo to prodava? neni sranda to najit.
aaaaaaaaaach jo.... někde tu je na foru už jeden thread kde se na to někdo ptal a byl tam kontakt na člověka co to dělá
http://forum.skodahome.cz/topic/43267-w ... pro-fabii/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.skodahome.cz/topic/43267-w ... pro-fabii/" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

jo jenze, to bude bez homologace. A vetsina jich je na starou fabii WRC. To se mi nelibi
No musim hledat

kdyby jsi si to přečetl ten odkaz tak se tam dočteš, že tam jeden pán a jeden servis homologace dávají a určitě budou schopni udělat i celej S2000 kit, příště dodej o kterou fabii se jedná jestli o I nebo o II
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

upřímně já sám netuším jakej je správnej výraz pro ten KIT, protože jednou tomu řikaji WRC kit podruhy s2000, to samy u novy generace fabiiButcher píše:Fabia I.gen. S2000....tudíž....
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

- Jirka.Kolouch
Já pochopil, že má F II a chce postavit toto

Bramborák f paketu s motorem - bejvávalo
Český sen a pár dalších krámů
Český sen a pár dalších krámů
Pro MArtyho:
Fabia 1g:
WRC

S1600

2g:
S2000 - viz obrázek výše
žádný jiný body-kity se pro rallye nedělají..
Fabia 1g:
WRC

S1600

2g:
S2000 - viz obrázek výše
žádný jiný body-kity se pro rallye nedělají..
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
no Tead ma pravdu. Ja myslel, ze kdyz napisu S2000, tak si kazdy uvedomi ze je to dvojkova fabie protoze jednickova byla jen WRC. ok ja to teda doctu. Ale porad mi to nejak nesedi.
Jo jinak abych odpověděl, tak velmi pochybuju, že ten kit najdeš někde s nějakou homolagací....při rallye ty auta můžou po běžnej silnici jezdit jen díky spoustě vyjímek a za velmi specifických pravidel..pokud ti jde o tohle..
čistě prakticky - jako u všeho tady - záleží koho potkáš, nějakej policajt se podívá, pochválí a druhej tě bude (oprávněně) buzerovat....
čistě prakticky - jako u všeho tady - záleží koho potkáš, nějakej policajt se podívá, pochválí a druhej tě bude (oprávněně) buzerovat....
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
omlouvám se má poklona
žil jsem pořád v dezinformaci že 2. gen měla wrc i s2000 kity

žil jsem pořád v dezinformaci že 2. gen měla wrc i s2000 kity

Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw

Jo s tim pocitam, ale kdyz na to budu mit papir at si klidne buzeruje. Zkusim to nejak osefovat a uvidime. Prvne ale musim najit ten kit. Psal do te firmy PESCH kteri to vyrabeji. Tak uvidime
Jakejkoliv papír je úplně zbytečnej že jo..jedinej, kterej by ti platnej byl by byla přestavba vozidla se změnou rozměrů v TP a s kompletní testací od dekry...nikde ti neprodají kompletní laminátovej body-kit s nějakým E apod....už jen právě díky výše zmíněné změně rozměrů vozidla....
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Jirka.Kolouch píše:Já pochopil, že má F II a chce postavit toto![]()
kvůli téhle fotce jsem se tu před pár lety do morku kosti hádal, že je to VT, jak to teda je??

štyrykrátštyry tédéí
Proč by to mělo být VT? 

Aha, takze jakmile tam dam blatniky tak se auto zvetsi a timpadem to nebude sedet v papirech. No a dekra dela homologace ano? protoze preci tuningari taky rozsiruji sve vozy. Takze musi udelat to same.
Kdyz jsem koukal na fiestu novou. Tak nejaci anglani tusim prodavaji Body kit replica Ken Block a tvrdi ze maji 100 homologaci. Kua clovek potom nevi nic
akorat pak me nekde ojebou a prvni hlidka mi auto veme 
Kdyz jsem koukal na fiestu novou. Tak nejaci anglani tusim prodavaji Body kit replica Ken Block a tvrdi ze maji 100 homologaci. Kua clovek potom nevi nic

Tak jsem koukal na Dekra.cz a zkouska na vnejsi vycnelky a nebo krity kol. ted nevim co do toho patri stoji max 6 tis korun. Ale otazka je zda to auto projde tou zkouskou
Dekra je dělá, ale připrav si dost peněz navíc. No sice někdo rozšiřuje, ale policii, stk atp neřeší.
A i kdyby to homologaci mělo, tak se vztahuje na ten díl, tzn. že ten díl můžeš používat na silnici
FOG: Mně divná nepřijde
A i kdyby to homologaci mělo, tak se vztahuje na ten díl, tzn. že ten díl můžeš používat na silnici

FOG: Mně divná nepřijde

Naposledy upravil(a) Gooder dne 04 úno 2013 14:18, celkem upraveno 1 x.
"Tuningáři" na to serou
jinak s těma homologacema je to tady složitý no v čr.....
v německu funguje normálně - že si koupíš homologovanej bodykit na tvý auto - buď ty nebo výrobce ho na auto nainstaluje a po prohlídnutí na Tuv ti vydají protokol a na uřadě zapíšou do papírů a změní se třeba ty rozměry...jen, že tady jsem to nějak moc nepotkal - čímž neříkám, že to nejde...jen vzhledem k ochotě uředníků tu jen zapsat třeba kola...

v německu funguje normálně - že si koupíš homologovanej bodykit na tvý auto - buď ty nebo výrobce ho na auto nainstaluje a po prohlídnutí na Tuv ti vydají protokol a na uřadě zapíšou do papírů a změní se třeba ty rozměry...jen, že tady jsem to nějak moc nepotkal - čímž neříkám, že to nejde...jen vzhledem k ochotě uředníků tu jen zapsat třeba kola...
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
Aha a kdybych si to nechal postavit v Nemecku a dovezl to sem, obejdu to nejak?
GOODER: takze ciste teoreticky, kdyz ty jednotlive dily budou mit homologaci, tak to tam necham nainstalovat a polibte mi p.del? nebo to necham nainstalovat a jeste musim to dat nekam na kontrolu?
Nikdy jsem se o to nezajímal, ale řekl bych, že to dáš na auto a potom s tím budeš muset na to překontrolování. Podle mě to "Éčko" znamená, že je homologovaný díl, ne to auto potom.
teoreticky když budeš mít všechny díly s E/ECE homologací, která bude pro konkrétní vozidlo, budeš mít ten bodykit zapsanej v TP a změněný rozměry tak máš vyhráno...ale rovnou ti povím, že ten bodykit s E homologací neseženeš (maximálně tak TUV, kterej ti v čr zapsat nemusí - je to díl testovanej německou zkušebnou, v čr můžou vyžadovat testaci zkušebnou českou)
Pokud se ti chce číst:
http://www.dekra-automobil.cz/doc/tunin ... vybava.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Pokud se ti chce číst:
http://www.dekra-automobil.cz/doc/tunin ... vybava.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
no když už tak řešite homologaci tak myslím že každej první policajt technicka atd by se zajimaly o kola protože v takovejch blatníkách origoše by byli srandovni.
Takze se muze stat ze to postavim a budu s tim moc jezdit akorat tak po poli
Řešení je jednoduchý, pokud to opravdu chceš není problém zavolat na dekru nějakýmu z těhle pánů http://www.dekra-automobil.cz/index.php ... ntakty.php a poptat se pořádně, co ti k tomu poví... jestli nebude třeba řešit přestavbu automobilu - to by ses zas musel informovat na místním úřadě...
a nebo varianta číslo 2 naflákat to na auto, vyvarovat se ostrejch hran a před policajtama dělat, že to tak má bejt
jinak si nemyslím, že by mělo bejt zas tak složitý zapsat na fabii 18" jako má závodnička (rs má 17" pokud se nepletu ? )
a nebo varianta číslo 2 naflákat to na auto, vyvarovat se ostrejch hran a před policajtama dělat, že to tak má bejt

jinak si nemyslím, že by mělo bejt zas tak složitý zapsat na fabii 18" jako má závodnička (rs má 17" pokud se nepletu ? )
Micra K11 CG10DE
Pluriel TUJ3P
Pluriel TUJ3P
mc-otka píše: zajimaly o kola protože v takovejch blatníkách origoše by byli srandovni.
mě celej ten nápad přijde srandovní

štyrykrátštyry tédéí