Me to u E34ky delalo taky, tak sem to vyndal, je to tam kvuli tomu zavirani kufru, ale nedomyslel sem to ze pri jizde v lete v prachu tak se tam silene praasi, takze hned po tom co sem vycistil kufr, dal misto toho molitany a uz je to v poho.
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
Má to 99procent aut jen málo kdy ví kde. Colt má u vrchu na zadním sloupk průdochy, honda prelude má žebra po bokách v zadních sbětlech atd. Je to prostě na luftování vzduchu bych já řekl. Myslím si že tma nenatlačíš tolik vzduchu aby si měl problém zavřít těžký dveře. Skus zavřít pračku s ručníkam uvnitř a ráno ji otevči. Padneš smaradem a tohle je podle mně na to samí aby jsi nedostal ránu když otevřeš kufr
..... no trochu hůř se dveře zavírají ale jde to, horší je když jedeš a máš puštěný ventilátor tak to za nějakou dobu nemá kam jít, takže musíš drobet otevřít okno
fufu píše:..... no trochu hůř se dveře zavírají ale jde to, horší je když jedeš a máš puštěný ventilátor tak to za nějakou dobu nemá kam jít, takže musíš drobet otevřít okno
a ještě jedna věc..když sdíš ve vnitř v autě, máš zavřený okýnka a někdo si přisedne a třískne s dveřma tak to je na prasknutí bubínků sem měl ze začátku taky u scorpia než sem to doladil
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!