Klavírová černá

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
alt
Kontaktovat uživatele:

Klavírová černá

Příspěvek od alt »

Pls neví někdo kód týhle barvy?Potřebuju nalakovat nějaký plasty..
Díky moc
Renault Clio Sport
www.cliosport.cz

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Re: Klavírová černá

Příspěvek od bóďa »

našel jsi?

já mám jen otázku.. jakej je rozdíl mezi nejčernější černou, co si nechám namíchat a tou "klavírovou"? Doufám, že mi někdo vyvrátí můj názor, že to tak prostě někdo nazval, aby měl zajímavej popis auta a pak se toho chytl další a už to jelo :D

taky jí pravděpodobně použiju, ale předpokládám, že si prostě nechám namíchat nejtmavší černou barvu a je to ne?
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

hlavní je že jste se nechali ovlivnit reklamama na Pervol Black magic kdy černá je po vyprání ještě černější :lol: :lol:

jednoduše je to vysoce lesklá černá barva nic víc nic míň
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Tweety_Road Punisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety_Road Punisher »

A proč si namíchávat nejtmavší černou? Není jednodušší použít holý černý pigment?
Head of Road Punisher
http://www.roadpunisher.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Suzuki Swift cabrio
http://tuningforum.cz/viewtopic.php?f=116&t=73961

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

BIGPAPA píše:hlavní je že jste se nechali ovlivnit reklamama na Pervol Black magic kdy černá je po vyprání ještě černější :lol: :lol:

jednoduše je to vysoce lesklá černá barva nic víc nic míň
tak vysoce lesklou muzu udelat vrchnim lakem zejo.. spis jde o ten odstin ne? a podle myho se ji klavirova rika, protoze je proste cerna, do zadnyho odstinu, nic vic...
Tweety_Road Punisher píše:A proč si namíchávat nejtmavší černou? Není jednodušší použít holý černý pigment?
tak z toho už mi jde hlava kolem.. :spac:
ale tak asi to tak je no

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

prostě když řeknete v barvách černou. tak vám daj tu nejčernější. taky jsem na rapida vybíral nejbělejší bílou a bral jsem základ který se používá do všech ostatních barev. pak když jsem se postavil vedle kamosoveho passata IBISWEIS po laku, tak rapid byl bily a passat vypadal ze je capucino :-D
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

černá je snad jen jedna
když vedle sebe postavíš 10 černech pastelovejch aut jiný značky a budou stejně čistý a naleštěný tak černá zustane vždycky černá
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

takže tak jak jsem říkal. v barvách řekneš "brý den, namíchejte mi černou" a do popisu auta můžeš napsat "lakováno speciálním odstínem "klavírová černá" dostupným pouze v USA"

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Bigpapa tohle byl vtip ne ??? cernych je XXX ruznych, Hodne zalezi na podkladu a na tom kolik vrstev a jakyho pruhlednyho laku pouzijes, nebo jestli do toho prokapnes nejakou barvu nebo barevny zrno, dokonce i cerny polo a cerny lupo ma uplne jiny slozeni a na slunicku to dela jiny odlesky 8)
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

F.l.a.n.e.l.

bóďa píše:takže tak jak jsem říkal. v barvách řekneš "brý den, namíchejte mi černou" a do popisu auta můžeš napsat "lakováno speciálním odstínem "klavírová černá" dostupným pouze v USA"
ta nejčernější černá se nemíchá. ta prostě je. míchá se třeba černá bmw, černá vw, černá audi atd... ale prostě černá základní lesklá (je nejčernější černá ) ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

F.l.a.n.e.l.

velký táta to myslel podle mě dobře. akorát to blbě napsal :-D

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

je mi to jasný. prostě ta základní černá, která se jinak přídává do ostatních odstínů.

dalo by se to shrnout tedy asi takhle? černá je jen jedna - tedy ta, z které se míchají ty ostatní "černé" :lol:

F.l.a.n.e.l.

pžešně :D

remix

Příspěvek od remix »

zrovna sem to chtel napsat ten flaneluv pripad... je jasne ze nejcernejsi cerna je cerny pigment, proste bez zadne dalsi slozky. To ze 10cernych aut jsou porad stejne cerne to jsem ani necetl :D jak uz tady bylo psano, kazda automobilka ma "svou" cernou a tak stejne jako nejbelejsi bila je bily pigment, tak je to i s cernou. A ten nazev klavirova je dle meho nazoru opravdu jen takove "slovni prirovnani"
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“