Myslim ze to je kazdyho nazor.Sem rad ze sou tady jeste nejaky zastanci skodovek.Stejne na nich skoro kazdej zacinalA kdyz si je nekdo oblibyl tak pro ne.Me se skodovky libej.Je me 19 roku.......
A tady je moje škodarna..........abyste si nemysleli ze jen trapne kecam a sedim doma u kompu
lambo doors
Re: lambo doors
A na škodovce je taky super že ti stačej kliče od 10-17 a udelas si vsechno sam........A moje auto je takovej prvni počin.Ted směřuje do garaže a bude se zase cely předelavat.Doufam ze stihnu nejakej srazek...........syky
Re: lambo doors
ty dvere jdou otevrit i klasicky i nahoru tak nevim co resisJonnY píše:lambo doors su vyborna vec. hlavne pri prevrateni auta.
a asi by bolo fajn presunut to do stylingu.
Touran BMM
Re: odpoved
tvoje auto odpovídá tvému věku a vkusu většiny tvých vrstevníků.syky.ja píše:Myslim ze to je kazdyho nazor.Sem rad ze sou tady jeste nejaky zastanci skodovek.Stejne na nich skoro kazdej zacinalA kdyz si je nekdo oblibyl tak pro ne.Me se skodovky libej.Je me 19 roku.......
A tady je moje škodarna..........abyste si nemysleli ze jen trapne kecam a sedim doma u kompu
+5 HPGReddy píše:the most extreme)))))) co lidi vede k takovymhle napisum

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110