Lamborghiny oranžová

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
bóďa
Kontaktovat uživatele:

Lamborghiny oranžová

Příspěvek od bóďa »

Je to normální barva nebo je v něčem spešl? Musí se dělat nějakej speciální podklad a příprava? Někde jsem kdysi četl, že u takovy ty focus-rs nebo co se musi davat specialni barevnej zaklad atd.. Je cenovka tak nějak stejná jako u běžný metly? Dík

Obrázek[/img]
3x Renault Safrane Hartge Biturbo

remix

Re: Lamborghiny oranžová

Příspěvek od remix »

cenovka samozrejme stejna neni, musi se davat podklad, je to perlet a ne zrovna nejlevnejsi ... ;-)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

nejaky presnejsi info by prosim nebylo? jestli tam podkladovka je jakoby plnic v nejakym odstinu a brousi se to jako normalni plnic, nebo jestli se to strika uz na plnic a nebrousi se to, pak ta barva, jestli se dava bezbarvej lak nebo nejakej spesl, kolik tak stoji litr ty podklaovy a ty oranzovy, jestli to ma nejakou normalni kryvost nebo malou nebo velkou nebo proste chcic vedet neco bliz no, jestli do toho jit nebo se na to vysrat :lol:

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

tak jsem hledal ten clanek o tom focusu a je to masakr... jestli se takhle strikaj focusy tak nechci videt ak se strikaj lamba :lol:

http://www.autopress.cz/archiv-clanku/j ... -v-perlach

Takeshi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Takeshi »

to bude podobný,ale lak na focusu je hezkej,na sluníčku je až do růžova

maRkusVT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkusVT »

ohledne barvy, bych zkusil najit kontakt na majkla, ma princeznu v barve lambo
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK

matt

Příspěvek od matt »

a co zkusit barvu s citroen prulier? na slunicku je krasna a rekl bych taky lehce mnenava
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Dama ze Seat klubu a nick tady Mallory ma tuhle barvu.....

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

matt píše:a co zkusit barvu s citroen prulier? na slunicku je krasna a rekl bych taky lehce mnenava
prosimte hod sem nejakou fotku y barvy, nic konkretniho jsem nenasel, dik...

jinak ja nevim no, bracha uvazuje o celolaku ale ne za kazdou cenu a vybirame nejakou zajimavou barvu tak nas napadlo ze tohle by tomu mohlo sluset, je pekny jak je na slunicku dozlata....

matt

Příspěvek od matt »

bóďa píše:
matt píše:a co zkusit barvu s citroen prulier? na slunicku je krasna a rekl bych taky lehce mnenava

jinak ja nevim no, bracha uvazuje o celolaku ale ne za kazdou cenu a vybirame nejakou zajimavou barvu tak nas napadlo ze tohle by tomu mohlo sluset, je pekny jak je na slunicku dozlata....
http://www.ritzsite.net/RAI01CON/Citroe ... 99_f3q.JPG

http://www.ritzsite.net/RAI01CON/Citroe ... 99_r3q.JPG
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

matt píše:
bóďa píše:

no nevim no, vypada jaksi vyblite :twisted:

matt

Příspěvek od matt »

bóďa píše:
matt píše:
bóďa píše:prosimte hod sem nejakou fotku y barvy, nic konkretniho jsem nenasel, dik...

no nevim no, vypada jaksi vyblite :twisted:
to ti pripada autem :lol: me se vcelku libi kazda barva ma sve kouzlo z blizka 8)
Plzeň 775115675

Ludwig

Příspěvek od Ludwig »

Podle mě to bude normoš plnič, pak bílej základ, několik vrstev tý barvy (kreje na pikaču) a pak vrstva laku. Alepoň takhle se to dělalo u mýho auta.

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

a jako teoreticky kdybych si pujcil lambo, zajel s nim nekde kde michaj laky, prirovnal odstin tak takovej proste nenajdu nebo pro se to neda udelat normalni metodou kurva drat? :lol:

chico

Příspěvek od chico »

ale vzdyt s to lakuje jako ostatni lak akurat musis mit ty same pripravky takovou barvu ti nikdo nenamicha-kamos si taky nechaval lakovat tu lambo ale jen par lakyru si na to trouflo ta barva stala majlant .... lepsi nez lambo je ale ta fordacka ted s tim hodlame lakovat motku

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

chico píše:ale vzdyt s to lakuje jako ostatni lak akurat musis mit ty same pripravky takovou barvu ti nikdo nenamicha-kamos si taky nechaval lakovat tu lambo ale jen par lakyru si na to trouflo ta barva stala majlant .... lepsi nez lambo je ale ta fordacka ted s tim hodlame lakovat motku
ted jsem z toho jelen, ten tvuj text mi pripada takovej rozporuplnej :D

chico

Příspěvek od chico »

co je na nem rozporuplne? chces barvu stejnou jak lambo musis koupit barvu od lamba a ta stoji dost-proto si na to troufl maloktery lakyra protoze v pripade zdrbnuti by platil nove barvy...nic vic v tom neni reagoval jsem na toto.....a jako teoreticky kdybych si pujcil lambo, zajel s nim nekde kde michaj laky, prirovnal odstin tak takovej proste nenajdu..... barvu fokus rs taky sezenes pouze u dealera nebo nekoho kdo to ma od nej

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

ja bych se na oranzovou vy... pac tolik oranz.aut co se seslo loni jen v prostoru TC... to jsem jeste nevidela :lol: vymysli neco originalnejsiho, co se jen tak nevidi ;) hlavne ne menavku...
moje šPunto, muj život

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Katy píše:ja bych se na oranzovou vy... pac tolik oranz.aut co se seslo loni jen v prostoru TC... to jsem jeste nevidela :lol: vymysli neco originalnejsiho, co se jen tak nevidi ;) hlavne ne menavku...
jo? no jako nebudu vymejslet pikacoviny za kazdou cenu jenom aby to bylo originalni, to radsi cernou metlu :wink: jinak menavku v zadnym pripade, ty se mi nelibej od samyho zacatku co prisly do mody.... misto toho aby se barva leskla podle toho jak na ni sviti slunicko nebo jak je ve stinu atd tak je barevna jak na pouti... hnus :x

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

no vidis. tak zkus nejak namichat cernou.. .
ale oranzovou moc neoslnis... teda pri normalnim provozu jo, na sraze uz moc ne.

ty jo,ale dyt je tolik jinych odstinu a barev. :?:
moje šPunto, muj život

bóďa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bóďa »

Katy píše:no vidis. tak zkus nejak namichat cernou.. .
ale oranzovou moc neoslnis... teda pri normalnim provozu jo, na sraze uz moc ne.

nechci oslnovat na srazech ale aby to auto vypadalo co nejlip :wink: bud cerna metla, nebbo nejakej odstin modry metly... tak ja nevim, zkus navrhnout neco jinyho

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

nemuzu navrhovat, kdyz nevim jake barvy se ti treba nelibi ;) a ani nevim auto... na kazde se nehodi stejna.
moje šPunto, muj život

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

bóďa píše:
Katy píše:no vidis. tak zkus nejak namichat cernou.. .

nechci oslnovat na srazech ale aby to auto vypadalo co nejlip :wink: bud cerna metla, nebbo nejakej odstin modry metly... tak ja nevim, zkus navrhnout neco jinyho
co takhle nějakou tmavou zelenou metlu to také není k zahození
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Katy píše:ja bych se na oranzovou vy... pac tolik oranz.aut co se seslo loni jen v prostoru TC... to jsem jeste nevidela :lol: vymysli neco originalnejsiho, co se jen tak nevidi ;) hlavne ne menavku...
Třeba červenou :-D :smich:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Katy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katy »

to vis ze jo.... :lol:
jsem prave schvalne nerikala... :?:

jinak tmave zelena nejaka perlet, me napadla taky.
moje šPunto, muj život

NeviM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NeviM »

Katy píše:to vis ze jo.... :lol:
jsem prave schvalne nerikala... :?:

jinak tmave zelena nejaka perlet, me napadla taky.
jo tmave zelena perlet je asi nejhezci barva co se davala na safrany origo, ale uz ji mam dost okoukanou, mel sem ji na svym prvnim safranu, bracha ji ma na svym, a jeste sme ji meli na jednom safarnu co nam prosel rukama... takze proste bud nejakou tu modrou (abych nemusel prepisovat technicak :lol: ) a nebo klasika cerna perlet, tou se nic nezkazi... tak kdyztak davejte nejaky pekny modry pro inspiraci 8)
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“