Lepená SPZ

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Odpovědět
Termik

Lepená SPZ

Příspěvek od Termik »

Může být SPZ normálně nalepená? Myslím tím typ jako má třeba Jarda na záchůdku...... :?

Jde mi o ty slavné bodíky a slastné pokuty :mad:
BMW...V8...

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Re: Lepená SPZ

Příspěvek od LuckyR »

Termik píše:Může být SPZ normálně nalepená? Myslím tím typ jako má třeba Jarda na záchůdku...... :?

Jde mi o ty slavné bodíky a slastné pokuty :mad:
Já mysli, že je jedno jak jí budeš mít ne? Já ji mám vepředu chycenou 2 šroubky v tahokovu
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

pokud myslis klasickou spz nalepenou treba oboustrankou, tak nevim, ale ja to tak mam a pokud myslis nalepku, tak ne

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

už to tak nemám páč sem za tu nálepku dostal pokutu, kdysi jsem to zkoušel chytnout oboustranou, jen jsem to přilepil, šel na hodinku domů pak přijdu na zahradu a spzka ležela na zemi, takže bacha abys to někde neztratil
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

LuckyR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyR »

Já myslim, ze oboustranou se to nesmí :nono:
Španělští hřebci zemřeli..teď jezdím na německých konících
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

TOMIK__007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOMIK__007 »

RZ musí být pevně přišroubována,a hlavička šroubku by měla mít stejnou barvu jako podklad,tudíž bílou a nebo modrou,pokud někdo vrtal EU štítek :-))

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

TOMIK__007 píše:RZ musí být pevně přišroubována,a hlavička šroubku by měla mít stejnou barvu jako podklad,tudíž bílou a nebo modrou,pokud někdo vrtal EU štítek :-))
Fakt? tak to abych sebral segře vodovky a šel to přebarvit :twisted:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ale prd, já jí mam přes rok přilepenou oboustranou izolepou z obi nebo odkud a drží to tak že ani nevim jak bych to sundal. Šroubky tam teda samozřejmě nejsou a policajti na to nikdy nic neříkali
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

Papir asi tezko :lol: Mysli ze ti na vzhledu uberou 2 stejnobarevny sroubky na spz, ktery z dvou metru nejsou skoro videt?
Porad nechapu proc resite takovy prkotiny, tak ji tam nalep a az ji ztratis, tak si tam ty sroubky stejne das, jen mas vetsi moznost dostat par bodiku nebo pokutu :smich:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

xenon04
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xenon04 »

Ritchma píše:Ale prd, já jí mam přes rok přilepenou oboustranou izolepou z obi nebo odkud a drží to tak že ani nevim jak bych to sundal. Šroubky tam teda samozřejmě nejsou a policajti na to nikdy nic neříkali
asi tak...

taky je mám lepený oboustr páskou a držej fest...
policajti koukaj stejnak jenom na zadní kvůli technický a emisím, tak jsem tam pro jistotu lípnul ještě plastový krytky na šroubky :lol:
HONDA Civic Sedan - 1.5 VTEC TURBO MT

SkejT

Příspěvek od SkejT »

toitoi píše:už to tak nemám páč sem za tu nálepku dostal pokutu, kdysi jsem to zkoušel chytnout oboustranou, jen jsem to přilepil, šel na hodinku domů pak přijdu na zahradu a spzka ležela na zemi, takže bacha abys to někde neztratil
to me neco pripomina.V zime se me kvuli vysoke vrztve snehu na silnici podarilo stratit SPZ.Jezdil jsem tyden bez predni SPZ a po tydnu me zavola POLICIE CR domu na pevnou,ze nasli moji SPZ,jestli ji chci,tak at si pro ni prijedu.To byl prvni a posledni dobry skutek z Policii CR 8)

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

RZ sroubovana, SPZ neni tusim nijak predepsana...

newman13

Příspěvek od newman13 »

Lukaash píše:RZ sroubovana, SPZ neni tusim nijak predepsana...
chvili se museli šroubovat, ale myslím že už to zase zrušili :twisted:
http://www.corsaclub.cz" onclick="window.open(this.href);return false; :obchod:

Skala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skala »

Ja nálepku měl a sbíral sem za to pokuty a upozornění furt :D
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

toitoi píše:už to tak nemám páč sem za tu nálepku dostal pokutu, kdysi jsem to zkoušel chytnout oboustranou, jen jsem to přilepil, šel na hodinku domů pak přijdu na zahradu a spzka ležela na zemi, takže bacha abys to někde neztratil
predni sem mel prilepenou, ale upadla pri bouracce, ted je prisroubovana a zadni mam prilepenou uz pres pul roku a drzi...

Big.Yoe.King

Příspěvek od Big.Yoe.King »

podle zakona musi byt SPZ prisroubovana a hlavicky sroubu musi byt v barve znacky......bile

gimbeam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimbeam »

podle zakona musi byt SPZ prisroubovana a hlavicky sroubu musi byt v barve znacky......bile

nebo musím být umístěna v plastových podložkách, které jsou schváleny pro provoz na pozemních komunikacích, ve kterých nemusí být přišroubovaná, ale pouze nacvaklá. Policajti většinou u sebe nosí i knížečku, kde jsou ty typy nafoceny. Jsou myslím 2, nebo 3 druhy

sejki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sejki »

Tady kazdej mluvi o SPZ, ale ja myslel ze uz mame RZ. No nic...

Jak tady pisou, prisroubovana a nebo nacvakla v tech rameckach, navic na tech rameckach musi bejt ze predu citelnej napis neco jako, tato podlozka je schvalena pro pozemni komunikaci...Ty jsou platne, jine podle zakona ne ale myslim si ze kyz ta SPZ tam bude drzet jak ma tak asi nebudou hledat jestli ten ramecek tam muze bejt ci ne...
Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto

OXiDE.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OXiDE.cz »

sejki píše:Tady kazdej mluvi o SPZ, ale ja myslel ze uz mame RZ. No nic...

Jak tady pisou, prisroubovana a nebo nacvakla v tech rameckach, navic na tech rameckach musi bejt ze predu citelnej napis neco jako, tato podlozka je schvalena pro pozemni komunikaci...Ty jsou platne, jine podle zakona ne ale myslim si ze kyz ta SPZ tam bude drzet jak ma tak asi nebudou hledat jestli ten ramecek tam muze bejt ci ne...
Přesně, SPZ jsou menší, takže nejdou do rámečku nacvaknout. SPZka musí bejt přišroubovaná, ale dá se to ošidit nalepneím krytů šroubů na SPZ. Poliši nebudou kontrolovat jestli je pod krytkou šroubek nebo ne. Snad jsem ty falešný krytky viděl někde v katalogu nebo e-shopu.

Ale jhak tady někdo psal, že policajti kontrolujou zadní kvůli TK a Emisím. Záleží na příslušníkovi ....
Felda forever

máca

Příspěvek od máca »

ja ji mam prilepenou lepidlem na okna a prislusnice se mi ji pokusila sunda, kduz mi ji ohla, ohradil sem se a pak mi dali pokoj a uz vi, ze drzi jak svine, tak ani neprudi

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“