Maca Fabia - speedline HTP
Re: Maca Fabia - speedline HTP
jj tyhle sou magneziovy
jak tvarej, ty kola maj decentni tvary a narazniky taky, to auto se prece netvari nijak mega sportovne
nebo myslis jako ze to je naraznik z RS a pritom je na 1,2? ty vole tak tohle resit tak to uz fakt ne , krom toho ten zadni prevlek je starsi nez vzniklo rs, takze jediny co muzes teoreticky vycitat je predni naraznik
jak tvarej, ty kola maj decentni tvary a narazniky taky, to auto se prece netvari nijak mega sportovne
nebo myslis jako ze to je naraznik z RS a pritom je na 1,2? ty vole tak tohle resit tak to uz fakt ne , krom toho ten zadni prevlek je starsi nez vzniklo rs, takze jediny co muzes teoreticky vycitat je predni naraznik
Touran BMM
a jak vypadaj moje svetylka k bile barve?
jinak todle sou jiny koláče než má máca covece
jinak todle sou jiny koláče než má máca covece
Touran BMM
a docela peknyyy
)
tak sem se jeste jednou podival a myslim ez nejsou stejny, pockej az dorazi klaca ten je ma vic ve voku

tak sem se jeste jednou podival a myslim ez nejsou stejny, pockej az dorazi klaca ten je ma vic ve voku

Touran BMM
amogh píše:a docela peknyyy)

PODPIS PODPIS PoDpIs
ty co sou na tý bílí, sou bych řekl ty co byly v nabídce origo skoda, akorát stříklí nabílo, taky podobný bych dělalo sparco(nebo někdo pro ně), ale spídloše to nejsou(rozhodně ne ty co má máca)
teď voe na to znova čumi a von je tam nápis sparco jak kráva!!!:-))))
no toho napisu jsem si vsimnul ale nebral jsem ho za svatej 
ale s tema origo skoda mazs taky recht to je taky hodne podobny

ale s tema origo skoda mazs taky recht to je taky hodne podobny

Touran BMM
no je možný že to má právě ty skodovácký + bílá+ napis, ale ty sparco už sem párkrát viděl a takle nějak fakt vypadaj(bude to prostě něco jako sou třeba ronal turbo, ats a oz=děklaj stejnej design-víc firem)
no Ronal turbo beru spis za kopii TH Line
skoda ze je nedelaj v 9*16 

Touran BMM
no ja ten napis sparco nebral vazne, pac cely auto je polepeny jako cirkus a ty kola se mi fakt zdaji podobny...kláca píše:ty co sou na tý bílí, sou bych řekl ty co byly v nabídce origo skoda, akorát stříklí nabílo, taky podobný bych dělalo sparco(nebo někdo pro ně), ale spídloše to nejsou(rozhodně ne ty co má máca)

PODPIS PODPIS PoDpIs
bobik, od spídlošů maj dost dalerko bych řekl, jediná podoba je v barvě a rally stylu;-)
ty ronaly si s THline moc extra podobný bych řekl nejsou(ale podobnej styl to je), ale je to spíš kopie starejch OZetek+ ty ATS je taky dělaj dýl(ale tahle trojce je podle mě uplně stejhná-designově, matrošově asi ne!!)
)
ty ronaly si s THline moc extra podobný bych řekl nejsou(ale podobnej styl to je), ale je to spíš kopie starejch OZetek+ ty ATS je taky dělaj dýl(ale tahle trojce je podle mě uplně stejhná-designově, matrošově asi ne!!)